Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, Ggiorgos7 said:

27 λεπτά είναι το βίντεο,

μετα απ αυτό δε χρειάζεται τίποτα να προσθέσω.

Συμφέροντα ...μια ζωή.

Σορρυ αλλα βαριεμαι να το δω..

Μπορεις να κανεις μια περιληψη??

"Πρασινα συμφεροντα" μας λες. Οκ.

Ο λιγνιτης και το μαζουτ καλα ειναι?

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 1/11/2021 στις 12:56 ΠΜ, Τέρης Α. είπε

Δηλαδή δεν υπάρχει;

Φυσικά και υπάρχει, και είναι ανθρωπογενης, αλλά όσο και να το συζητήσεις η να θίξεις κάποιο θέμα δεν έχει νόημα, είναι κάτι σαν τα εμβόλια η διαφορα αλλά θέματα. Ο καθένας θα πράξει αυτό που νομίζει, βολευει και θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό. Ο άνθρωπος είναι το κυρίαρχο ον στον πλανήτη οπότε σχεδόν τα πάντα από αυτόν εξαρτώνται. Χιλιοπαιγμενο μότο το είπα, όταν όλοι (πολιτικοί, οργανώσεις, οργανισμοί, παράγοντες) για αυτό μας λένε αλλά δεν κάνουν τίποτα πέραν από το να περιμένουν πότε θα φιλοτιμηθεί ο μέσος πολίτης να βάλει το χέρι στην τσέπη την στιγμή που δεν έχει και τα καλύτερα οικονομικά, κάποια βοήθεια από κάπου η και να αλλάξουν νοοτροπίες που από προσωπική εμπειρία βλέπω πως όσο και να προσπαθήσεις και να χτυπιέσαι αυτές δεν αλλάζουν. Στην τελική ότι είναι να γίνει θα γίνει, όσο και φωνάζει η Τουνμπεργκ, ο ένας και ο άλλος, να αναλύει επιστημονικές μελέτες η να λέει πόσα παιδιά θα πρέπει να κάνει κάποιος, δεν θα αλλάξει κάτι επειδή βγήκαν κάποιοι και το είπανε. 

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, xgol είπε

Είμαι γιατρός και πάω στα "σεμινάρια".

Οπότε, περιμένω να μου πεις.

Εγώ δυστυχώς δεν είμαι αλλά έχω μία γνωστή που πάει  συχνά συνοδεύοντας τον γιατρό άντρα της και κάθε φορά μας λέει τι τέλεια που περάσανε με όλα τα έξοδα πληρωμένα , από χορηγούς - φαρμακευτικές φυσικά όπως πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ  και πρόσφατα στην Καλαμπάκα.

Τελευταία μας είπε ότι είχαν πάει Αγγλία για τρεις μέρες νομίζω. Φυσικά δεν την ρώτησα ούτε με ενδιέφερε ποιος ή ποιοι ήταν χορηγοί μας έφερε και δωράκια μάλιστα για την μικρή μας που πάει σχολείο μαζί με το γιο της.

Τώρα αν μας λέει ψέματα και τα πληρώνουν από η τσέπη τους  τι να πω. Την πιστεύω όμως μετά από όσα άκουσα για τα πρόσφατα γεγονότα στην Καλαμπάκα.

• Like 1
Δημοσ.

Τόσοι επιστήμονες με τόσες αναλύσεις θα έχουν κάνει και μια μελέτη κόστους. 

Πόσο θα κοστίσει το όλο project? Εμείς στα γιουτουμπ δεν έχουμε τόσο  ακριβείς πληροφορίες , θα έχει βγεί μια peer reviewed μελέτη με το λογαριασμό ανά χώρα και ανά κάτοικοΠληρώστε εσείς τα δικά σας και μόλις ξεπεραστεί το 51% θα τσονταρουμε και εμείς οι ψεκασμενοι να σωθεί ο πλανήτης

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Εγώ δυστυχώς δεν είμαι αλλά έχω μία γνωστή που πάει  συχνά συνοδεύοντας τον γιατρό άντρα της και κάθε φορά μας λέει τι τέλεια που περάσανε με όλα τα έξοδα πληρωμένα , από χορηγούς - φαρμακευτικές φυσικά όπως πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ  και πρόσφατα στην Καλαμπάκα.

Τελευταία μας είπε ότι είχαν πάει Αγγλία για τρεις μέρες νομίζω. Φυσικά δεν την ρώτησα ούτε με ενδιέφερε ποιος ή ποιοι ήταν χορηγοί μας έφερε και δωράκια μάλιστα για την μικρή μας που πάει σχολείο μαζί με το γιο της.

Τώρα αν μας λέει ψέματα και τα πληρώνουν από η τσέπη τους  τι να πω. Την πιστεύω όμως μετά από όσα άκουσα για τα πρόσφατα γεγονότα στην Καλαμπάκα.

Θα 'πρεπε να ντρέπεσαι.

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Τόσοι επιστήμονες με τόσες αναλύσεις θα έχουν κάνει και μια μελέτη κόστους. 

Πόσο θα κοστίσει το όλο project? Εμείς στα γιουτουμπ δεν έχουμε τόσο  ακριβείς πληροφορίες , θα έχει βγεί μια peer reviewed μελέτη με το λογαριασμό ανά χώρα και ανά κάτοικοΠληρώστε εσείς τα δικά σας και μόλις ξεπεραστεί το 51% θα τσονταρουμε και εμείς οι ψεκασμενοι να σωθεί ο πλανήτης

Καμία τέτοια μελέτη δεν πρόκειται να υπάρξει κατ' εμέ διότι το πόσα λεφτά θα ρίξει μια χώρα για το θέμα, αποτελεί κυρίως θέμα πολιτικής βούλησης και αποφάσεων, δεν είναι αμιγώς συνέπεια κάποιας επιστημονικής θεωρίας η φυσικού νόμου ώστε να κάνεις μια καθαρή πρόβλεψη. Συνεπώς, και νούμερο να υπάρξει, είναι μόνο υποθετικό και θα αποβεί πιθανότητα άκυρο. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, xgol είπε

Θα 'πρεπε να ντρέπεσαι.

Γιατρέ μπορεί να μην σας ακουμπάνε τα σχόλιά μου και ειλικρινά χαίρομαι για σας  , αλλά αν σας έλεγα ότι αστυνομικοί τα παίρνουν να κάνουν τα στραβά μάτια θα νοιώθατε έκπληξη,  ή αν σας έλεγα ότι εφοριακοί λαδώνονται να κάνουν  χάρες δεν θα το πιστεύατε  , ή γιατροί παίρνουν φακελλάκι να παρακάμψουν τη σειρά θα μου λέγατε ότι λέω αρλούμπες ή , ή ή ;;

Τέλος η 69η θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη της διαφθοράς πολύ κάτω και από τριτοκοσμικές χώρες ειλικρινά με έχουν κάνει να μην ντρέπομαι εδώ και πολλά χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Καμία τέτοια μελέτη δεν πρόκειται να υπάρξει κατ' εμέ διότι το πόσα λεφτά θα ρίξει μια χώρα για το θέμα, αποτελεί κυρίως θέμα πολιτικής βούλησης και αποφάσεων, δεν είναι αμιγώς συνέπεια κάποιας επιστημονικής θεωρίας η φυσικού νόμου ώστε να κάνεις μια καθαρή πρόβλεψη. Συνεπώς, και νούμερο να υπάρξει, είναι μόνο υποθετικό και θα αποβεί πιθανότητα άκυρο. 

Δεν πειράζει, ας μας πουν και κάτι παραπάνω. Θα το αντέξουν όσοι αγαπάνε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lousy Offcomer είπε

Από την άλλη η γκρέτα ό,τι λέει είναι a-priori και αξιωματικά σωστό και ακριβές. 

Oh  dear.. βαριέμαι..

Η Γκρετα δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο.. Όλοι λογοδοτούν κάπου και σίγουρα δεν είναι αυθεντία.. Παρόλα αυτά θα πρέπει να συμφωνήσεις ότι παρουσίαζει μια συνέπεια στη δράση της και σε όσα πρεσβεύει. Επίσης να συνυπολογίσεις ότι η ακτιβιστικη της δράση ξεκίνησε στα 15 όπου καθόταν έξω από την Σουηδική βουλή και φώναζε για κάτι που τώρα μας απασχολεί ιδιαιτέρως. 

Δημοσ.

Ενάς από τους οραματιστες που μου κεντρίζε πάντα το ενδιαφέρον είναι ο Jacque Fresco. Πολυσχιδης προσωπικότητα με τεράστιο εύρος γνώσεων σε πολλαπλά πεδία.. Και από τους ελάχιστους επιστήμονες των τελευταίων 50 ετών με μια ολοκληρωμένη πρόταση.. Πρωτεργάτης του Venus project 

https://www.thevenusproject.com/

Πολλοί θα έχετε δει τη συναρπαστική (αν και αμφιλεγόμενη) σειρά ντοκιμαντέρ zeitgeist του Peter Joseph '' πνευματικό παιδί '' του Fresco που χώρισαν τα τσανακια τους το 2011. 

Οποίος θέλει να μάθει περισσότερα υπάρχει και ελληνική ΜΚΟ που εκπροσωπεί το Venus project στην Ελλάδα 

https://thepangea.org/

Δημοσ.
Στις 2/11/2021 στις 5:35 ΜΜ, mechpanos είπε

'Οχι.

Το κοίταξα μόλις, η διαφορά ανάμεσα σε Α και Β είναι τρομερά μικρή ακόμα και στην θεωρία, φαντάζομαι στην πράξη θα είναι χειρότερα.

Υπάρχει περίπτωση να έχεις υπ όψιν σου πραγματικά νούμερα; πχ κατανάλωση σε 12ρι Inverter τελευταίας τεχνολογίας vs παλιό 12ρι για να βγάλουμε ένα timeline στο περίπου; 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Getapen είπε

Ενάς από τους οραματιστες που μου κεντρίζε πάντα το ενδιαφέρον είναι ο Jacque Fresco. Πολυσχιδης προσωπικότητα με τεράστιο εύρος γνώσεων σε πολλαπλά πεδία.. Και από τους ελάχιστους επιστήμονες των τελευταίων 50 ετών με μια ολοκληρωμένη πρόταση.. Πρωτεργάτης του Venus project 

https://www.thevenusproject.com/

Πολλοί θα έχετε δει τη συναρπαστική (αν και αμφιλεγόμενη) σειρά ντοκιμαντέρ zeitgeist του Peter Joseph '' πνευματικό παιδί '' του Fresco που χώρισαν τα τσανακια τους το 2011. 

Οποίος θέλει να μάθει περισσότερα υπάρχει και ελληνική ΜΚΟ που εκπροσωπεί το Venus project στην Ελλάδα 

https://thepangea.org/

Άκου. Όλα αποτυγχάνουν στην εξής ερώτηση. ''Τι είναι καλύτερο , το Α ή το Β? '' Γενικότερα οι άνθρωποι είναι φοβερά ανίκανοι να προβλέπουν το μέλλον. Και ακόμα χειρότεροι να δρουν βάσει των αρχών τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η μία πλευρά παραθέτει εκθέσεις από διεθνής οργανισμούς, και η άλλοι από βίντεο στο youtube.

ποιον να πάρεις στα σοβαρά τώρα; /s

Επεξ/σία από headbanger
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, headbanger είπε

η μία πλευρά παραθέτει εκθέσεις από διεθνής οργανισμούς, και η άλλοι από βίντεο στο youtube.

ποιον να πάρεις στα σοβαρά τώρα; /s

Δεν πειράζει, δε θέλουμε να το σώσουμε το περιβάλλον. Πλήρωσε  το κομμάτι μας και άμα τον πιάσετε τον στόχο, θα στα δώσουμε επικαιροποιημένα. 

Τι λέει ο Τρουντώ? Σας έκλεισε?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Γενικότερα οι άνθρωποι είναι φοβερά ανίκανοι να προβλέπουν το μέλλον. 

Το πρόβλημα δεν έγκειται στην ανικανότητα να προβλέψουν το μέλλον αλλά στην επιμονή τους να θελουν να προβλέψουν κάτι το οποίο στην πραγματικότητα είναι απρόβλεπτο. Είναι η αόρατη (θέμα φυσικής τάσης του νευρικού συστήματος) δύναμη που μας ωθεί όλους να θέλουμε να σταθμισουμε τα ασταθμητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...