Προς το περιεχόμενο

Έρχεται το metaverse, το internet με (ψηφιακή) σάρκα και οστά

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Πόση τεχνοφοβία χωράει σε ένα τεχνολογικό φόρουμ;

Τεχνοφοβία η καταστροφή της ανθρώπινης επαφής; Η metaτροπή του ανθρώπου στο απόλυτο προϊόν; Η αποβλάκωση; Τι απ' όλα; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει ψωμί η φάση.

Θα περιμένω να δίνουν δωρεάν oculus. Α, Μάρκο, αν θέλεις να μάθεις αν μ' αρέσει το Μαράκι ή ο Παναγιωτάκης και αν θέλω να καπνίζω ή να ατμίζω να πληρώσεις και κάτι. Εγώ θα σε πληρώσω για τα δεδομένα μου;

Δεν ξέρω τι θα γίνει ρε παιδιά. Ωραίος ο ψηφιακός κόσμος, αλλά κάπως πρέπει να φάω, να πιω, να κοιμηθώ και θα βόλευε και να συνουσιαστώ. Δηλαδή αν η φάση είναι όπως τώρα, που πρέπει να είσαι με ένα πόδι στον πραγματικό κόσμο, δε με βολεύει. Ωραία έχω περάσει στον ψηφιακό κόσμο, αλλά έχω μια γενική αίσθηση ότι ο πεπερασμένος χρόνος μου πρέπει να καταναλώνεται είτε στον ένα είτε στον άλλο κόσμο με ανταγωνιστικό μάλλον τρόπο. Αν ο ψηφιακός κόσμος αντικαταστήσει εντελώς τον πραγματικό, είμαι μέσα.

14 ώρες πριν, Tasosng είπε

Τεχνοφοβία η καταστροφή της ανθρώπινης επαφής; Η metaτροπή του ανθρώπου στο απόλυτο προϊόν; Η αποβλάκωση; Τι απ' όλα; 

Τα νέα παιδιά περνάνε ατελείωτες ώρες σε games όπως το fortnite. Αυτό δεν είναι αποξένωση απ τον πραγματικό κόσμο; Τι διαφορά έχει αν φοράς VR γυαλιά ή αν είσαι κλεισμένος μέσα σε ένα δωμάτιο;

Όσον αφορά διάφορες πλατφόρμες όπως είναι το facebook και του youtube δεν θα είχαν την ίδια απήχηση που έχουν σήμερα αν έπρεπε να δίνει κάποιο αντίτιμο για να της χρησιμοποιείς πχ. 10€ το μήνα. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος εμπορίου και γι αυτό και πέτυχαν.

• Like 1

Αν τελικά καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που έβλεπα σε Anime φάση rpg παιχνίδι και να νιώθεις ότι είσαι μέσα θα ήταν πολύ καλή φάση.

FB_IMG_1635912962789.jpg

Στις 31/10/2021 στις 9:31 ΜΜ, georgewww είπε

Κλασικά όλοι κράζουν αρχικά, αν γίνει καλή υλοποίηση (νομίζω θα γίνει) θα κάνουν όλοι λογαριασμό και θα λένε πόσο τα σπάει. 

Αν γίνει καλή υλοποίηση πιστεύω ένα καταπληκτικό τεχνολογικό επίτευγμα. Το πώς θα χρησιμοποιηθεί είναι το θέμα. Μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς ήδη μπορώ να σκεφτώ άπειρες εφαρμογές. 

ανεφερα πιο πανω μια ενδιαφερουσα εφαρμογη της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...