logo15 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, Έχουμε μια ΑΜΚΕ που βοηθάει μετανάστες. Το θέμα είναι ότι σε καμία τράπεζα δεν μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμό γιατί τρώμε άκυρο από νομικό τμήμα με αφορμή ότι ανοίξαμε πριν κάποια χρόνια με προτωδικιο και όχι Γεμη. Όλες οι άλλες που ξέρω δεν έχουν ίδιο θέμα. Μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει;
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Έχω εν γνώση μου ένα τέτοιο πρόβλημα από γνωστούς μου πολύ κοντινά μου άτομα με ΑΜΚΕ επίσης για μετανάστες. Το άνοιγμα στο ΓΕΜΗ είναι αναγκαίο. Το είχανε και οι γνωστοί μου αυτό το πρόβλημα με το ΓΕΜΗ, είχανε εγγραφεί εκεί και δεν είχανε αλλάξει το όνομα του διαχειριστή διότι είχανε κλείσει στο ΓΕΜΗ λόγω covid, τώρα έκαναν την διόρθωση και λύθηκε το θέμα.
logo15 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Έχω εν γνώση μου ένα τέτοιο πρόβλημα από γνωστούς μου πολύ κοντινά μου άτομα με ΑΜΚΕ επίσης για μετανάστες. Το άνοιγμα στο ΓΕΜΗ είναι αναγκαίο. Το είχανε και οι γνωστοί μου αυτό το πρόβλημα με το ΓΕΜΗ, είχανε εγγραφεί εκεί και δεν είχανε αλλάξει το όνομα του διαχειριστή διότι είχανε κλείσει στο ΓΕΜΗ λόγω covid, τώρα έκαναν την διόρθωση και λύθηκε το θέμα. Άρα αναγκαστικά με Γεμη και κλείσιμο από πρωτοδικείο; Πως όλοι οι άλλοι έχουν μόνο πρωτοδικείο τότε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα