Rattlehead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Το chromebook του θεματος σε προσφορά από το Vnp shop. Όχι άμεση διαθεσιμότητα. Ένα πολύ καλό και αξιοπιστο tablet - laptop. Υποστηρίζει play store https://www.vnp.gr/ypologistes/tablets/tablet-lenovo-chromebook-10-1-fhd-octa-core-4-gb-ram-mauro-128-gb.html Πλήθος Πυρήνων Octa Core Μνήμη RAM σε GB 4 Χωρητικότητα σε GB 128 Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες 10.1 Λειτουργικό Chrome OS Εύρος Οθόνης 10" - 11" Πλήθος Πυρήνων - Συχνότητα Octa-Core 2.0 GHz (4 x 2.0 GHz + 4 x 2.0 GHz) Τύπος Οθόνης IPS Μοντέλο Επεξεργαστή MediaTek Helio P60T Ανάλυση Οθόνης 1920 x 1200 Δίκτυο Σύνδεσης Δεν υποστηρίζεται Φωτογραφική Μηχανή 8 Mp Δέκτης GPS Δεν υποστηρίζεται Zoom Ψηφιακό Τύπος Κάρτας Μνήμης Δεν Υποστηρίζεται USB 3.0 Δεν διαθέτει Λειτουργικό Chrome OS Έκδοση Λειτουργικού Chrome OS Υποστηριζόμενο Play Store Google Play Store Εύρος Μπαταρίας 6001+ mAh USB 2.0 Type-C Φλάς Δεν υποστηρίζεται WiFi 802.11 a/b/g/n/ac Bluetooth Διαθέτει Εγγραφή Video Full HD 1080p
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Τι πιθανότητες υπάρχουν σε κάτι τέτοιο να περάσεις Windows??
Dantε Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, paylidis είπε Τι πιθανότητες υπάρχουν σε κάτι τέτοιο να περάσεις Windows?? Με Helio P60 το θεωρω απιθανο. 1
nevrodion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, paylidis είπε Τι πιθανότητες υπάρχουν σε κάτι τέτοιο να περάσεις Windows?? μάλλον καμία αλλά για να πάρεις κάτι τέτοιο υποθέτω δεν έχεις και τόοοοοσο ανάγκη τα γουίντοουζ... οι ανάγκες που καλύπτει δεν εξαρτώνται τόσο από το λειτουργικό αποκλειστικά. Άλλωστε μπορείς να έχεις λίνουξ πάνω του (αρμ βέβαια) οπότε βολεύεσαι. Είναι εκπληκτικό μηχανάκι αρκεί να καταλάβεις γιατί το παίρνεις και να αφιερώσεις λίγο χρόνο να εξοικειωθείς μαζί του ώστε να το χρησιμοποιείς σαν κάτι παραπάνω από μια ταμπλέτα (όχι πως είναι άσχημο σαν ταμπλέτα, απλά κατά τη γνώμη μου το αδικείς έτσι). 2
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, nevrodion είπε μάλλον καμία αλλά για να πάρεις κάτι τέτοιο υποθέτω δεν έχεις και τόοοοοσο ανάγκη τα γουίντοουζ... οι ανάγκες που καλύπτει δεν εξαρτώνται τόσο από το λειτουργικό αποκλειστικά. Άλλωστε μπορείς να έχεις λίνουξ πάνω του (αρμ βέβαια) οπότε βολεύεσαι. Είναι εκπληκτικό μηχανάκι αρκεί να καταλάβεις γιατί το παίρνεις και να αφιερώσεις λίγο χρόνο να εξοικειωθείς μαζί του ώστε να το χρησιμοποιείς σαν κάτι παραπάνω από μια ταμπλέτα (όχι πως είναι άσχημο σαν ταμπλέτα, απλά κατά τη γνώμη μου το αδικείς έτσι). δε το θελω για εμένα αλλα για χρηστη που με το ζορι δουλευει windows... θα αξιζε όμως σε αυτη τη τιμή και specs εαν εμπαιναν windows, αλλα δυστυχώς δεν... 11 ώρες πριν, Dantε είπε Με Helio P60 το θεωρω απιθανο. εχεις δικιο, ειδα οτι καποιοι το έκαναν αλλα παιζουν πολλα fake videos. Παιζει να γινεται με parallels αλλα δυσκολευει πολυ ανευ λόγου
Dantε Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, paylidis είπε δε το θελω για εμένα αλλα για χρηστη που με το ζορι δουλευει windows... θα αξιζε όμως σε αυτη τη τιμή και specs εαν εμπαιναν windows, αλλα δυστυχώς δεν... εχεις δικιο, ειδα οτι καποιοι το έκαναν αλλα παιζουν πολλα fake videos. Παιζει να γινεται με parallels αλλα δυσκολευει πολυ ανευ λόγου Παιζουν κατι 11-13-15αρια κινεζολαπτοπακια στο 300αρικο που ειναι πολυ αξιοπρεπη.Εχουν και windows εγκατεστημενα. Βεβαια προετοιμασου για κακο QC(αρκετα πιθανο να ερθει με κανα δυο κολλημενα πιξελ) αλλα τη δουλεια τους τη κανουν. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από Dantε 1
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Dantε είπε Παιζουν κατι 11-13-15αρια κινεζολαπτοπακια στο 300αρικο που ειναι πολυ αξιοπρεπη.Εχουν και windows εγκατεστημενα. Βεβαια προετοιμασου για κακο QC(αρκετα πιθανο να ερθει με κανα δυο κολλημενα πιξελ) αλλα τη δουλεια τους τη κανουν. Τα εχω δει, εχει πεσει και ενα στα χερια μου για φορματ προ ετων και εφτυσα αιμα να βρω καποια drivers, δε θα μπλέξω... Thanks anyway!
contravener Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Να φανταστώ ότι δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα, σωστά;
nevrodion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, contravener είπε Να φανταστώ ότι δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα, σωστά; σωστά. Το ζόρι με το κιβόρδιο είναι η συνήθεια στα στενά πλήκτρα δεξιά για τόνο και απόστροφο, ειδικά εάν τα δάχτυλα είναι μανταλάκια μεγέθους λουκάνικου χωριάτικου. Δεν ενδείκνυται για φαστ τάιπινγκ. 30 λεπτά πριν, Dantε είπε Παιζουν κατι 11-13-15αρια κινεζολαπτοπακια στο 300αρικο που ειναι πολυ αξιοπρεπη.Εχουν και windows εγκατεστημενα. Βεβαια προετοιμασου για κακο QC(αρκετα πιθανο να ερθει με κανα δυο κολλημενα πιξελ) αλλα τη δουλεια τους τη κανουν. το κακό μ αυτά είναι πως είναι κάτι gemini-lake τετραπύρηνα (κάτι Ν4100 νομίζω) που ζορίζονται αρκετά εάν πιεστούν. Εάν δεν πιεστούν και κάνουν σοφτ εργασίες (μπράουζινγκ, κάνα βιντεάκι, κάνα κειμενάκι - στο γκουγκλ ντοκς οφλάιν μόουντ πάντα), δε βλέπω το λόγο να πας σ' αυτά έναντι του ντούετ που και πιο φλέξι είναι και θα κάνει τη δουλειά καλύτερα (δε θα αναφερθώ στο άφτερ σέιλς, δεν έχω τόσο σε εκτίμηση την όβο). Απλά είναι οι ιδιαιτερότητες του κρομ οες που αποθαρρύνουν τους χρήστες (ομολογώ πως όποιος μάθει ΟΛΑ τα κίμπορντ σόρτκατς από μένα έχει μεγάλο ρισπέκτ).
Dantε Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, nevrodion είπε το κακό μ αυτά είναι πως είναι κάτι gemini-lake τετραπύρηνα (κάτι Ν4100 νομίζω) που ζορίζονται αρκετά εάν πιεστούν. Εάν δεν πιεστούν και κάνουν σοφτ εργασίες (μπράουζινγκ, κάνα βιντεάκι, κάνα κειμενάκι - στο γκουγκλ ντοκς οφλάιν μόουντ πάντα), δε βλέπω το λόγο να πας σ' αυτά έναντι του ντούετ που και πιο φλέξι είναι και θα κάνει τη δουλειά καλύτερα (δε θα αναφερθώ στο άφτερ σέιλς, δεν έχω τόσο σε εκτίμηση την όβο). Απλά είναι οι ιδιαιτερότητες του κρομ οες που αποθαρρύνουν τους χρήστες (ομολογώ πως όποιος μάθει ΟΛΑ τα κίμπορντ σόρτκατς από μένα έχει μεγάλο ρισπέκτ). Καλα προφανως και δεν ειναι για πολλα πολλα αυτα. Αλλα ο μεσος χρηστης δε θελει κατι παραπανω.Καμια ταινιουλα το πολυ FHD,βιντεακια,νετφλιξ και κανα word. Μια χαρα τα ετρεχε αυτα,η οθονη αρκετα καλη ενω ηταν και passive που το εκτιμησα παααρα πολυ.Πηρα τωρα ενα lenovo με εναν 10110U και το ανεμιστηρακι μου χει πρηξει τα τετοια και πιανει και 90αρια οταν ζοριζεται.Το αλλο με παθητικη ψυξη,πανω απο 75αρια δε πηγαινε... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε δε το θελω για εμένα αλλα για χρηστη που με το ζορι δουλευει windows... θα αξιζε όμως σε αυτη τη τιμή και specs εαν εμπαιναν windows, αλλα δυστυχώς δεν... εχεις δικιο, ειδα οτι καποιοι το έκαναν αλλα παιζουν πολλα fake videos. Παιζει να γινεται με parallels αλλα δυσκολευει πολυ ανευ λόγου Αν το θέλει για σερφάρισμα ,βιντεάκια κλπ είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα