Προς το περιεχόμενο

Lenovo chromebook duet 128gb 265.40€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το chromebook του θεματος σε προσφορά από το Vnp shop. Όχι άμεση διαθεσιμότητα. 

Ένα πολύ καλό και αξιοπιστο tablet - laptop. 

Υποστηρίζει play store 

https://www.vnp.gr/ypologistes/tablets/tablet-lenovo-chromebook-10-1-fhd-octa-core-4-gb-ram-mauro-128-gb.html

Πλήθος Πυρήνων
 Octa Core
Μνήμη RAM σε GB
 4
Χωρητικότητα σε GB
 128
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες
 10.1
Λειτουργικό
 Chrome OS
Εύρος Οθόνης
 10" - 11"
Πλήθος Πυρήνων - Συχνότητα

Octa-Core 2.0 GHz (4 x 2.0 GHz + 4 x 2.0 GHz)
Τύπος Οθόνης
 IPS
Μοντέλο Επεξεργαστή
 MediaTek Helio P60T
Ανάλυση Οθόνης
 1920 x 1200
Δίκτυο Σύνδεσης
 Δεν υποστηρίζεται
Φωτογραφική Μηχανή
 8 Mp
Δέκτης GPS
 Δεν υποστηρίζεται
Zoom
 Ψηφιακό
Τύπος Κάρτας Μνήμης
 Δεν Υποστηρίζεται
USB 3.0
 Δεν διαθέτει
Λειτουργικό
 Chrome OS
Έκδοση Λειτουργικού
 Chrome OS
Υποστηριζόμενο Play Store
 Google Play Store
Εύρος Μπαταρίας
 6001+ mAh
USB 2.0
 Type-C
Φλάς
 Δεν υποστηρίζεται
WiFi
 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth
 Διαθέτει
Εγγραφή Video
 Full HD 1080p
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τι πιθανότητες υπάρχουν σε κάτι τέτοιο να περάσεις Windows??

Με Helio P60 το θεωρω απιθανο.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, paylidis είπε

Τι πιθανότητες υπάρχουν σε κάτι τέτοιο να περάσεις Windows??

μάλλον καμία αλλά για να πάρεις κάτι τέτοιο υποθέτω δεν έχεις και τόοοοοσο ανάγκη τα γουίντοουζ... οι ανάγκες που καλύπτει δεν εξαρτώνται τόσο από το λειτουργικό αποκλειστικά. Άλλωστε μπορείς να έχεις λίνουξ πάνω του (αρμ βέβαια) οπότε βολεύεσαι. Είναι εκπληκτικό μηχανάκι αρκεί να καταλάβεις γιατί το παίρνεις και να αφιερώσεις λίγο χρόνο να εξοικειωθείς μαζί του ώστε να το χρησιμοποιείς σαν κάτι παραπάνω από μια ταμπλέτα (όχι πως είναι άσχημο σαν ταμπλέτα, απλά κατά τη γνώμη μου το αδικείς έτσι).

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nevrodion είπε

μάλλον καμία αλλά για να πάρεις κάτι τέτοιο υποθέτω δεν έχεις και τόοοοοσο ανάγκη τα γουίντοουζ... οι ανάγκες που καλύπτει δεν εξαρτώνται τόσο από το λειτουργικό αποκλειστικά. Άλλωστε μπορείς να έχεις λίνουξ πάνω του (αρμ βέβαια) οπότε βολεύεσαι. Είναι εκπληκτικό μηχανάκι αρκεί να καταλάβεις γιατί το παίρνεις και να αφιερώσεις λίγο χρόνο να εξοικειωθείς μαζί του ώστε να το χρησιμοποιείς σαν κάτι παραπάνω από μια ταμπλέτα (όχι πως είναι άσχημο σαν ταμπλέτα, απλά κατά τη γνώμη μου το αδικείς έτσι).

δε το θελω για εμένα αλλα για χρηστη που με το ζορι δουλευει windows... θα αξιζε όμως σε αυτη τη τιμή και specs εαν εμπαιναν windows, αλλα δυστυχώς δεν...

11 ώρες πριν, Dantε είπε

Με Helio P60 το θεωρω απιθανο.

εχεις δικιο, ειδα οτι καποιοι το έκαναν αλλα παιζουν πολλα fake videos.

Παιζει να γινεται με parallels αλλα δυσκολευει πολυ ανευ λόγου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, paylidis είπε

δε το θελω για εμένα αλλα για χρηστη που με το ζορι δουλευει windows... θα αξιζε όμως σε αυτη τη τιμή και specs εαν εμπαιναν windows, αλλα δυστυχώς δεν...

Παιζουν κατι 11-13-15αρια κινεζολαπτοπακια στο 300αρικο που ειναι πολυ αξιοπρεπη.Εχουν και windows εγκατεστημενα.

Βεβαια προετοιμασου για κακο QC(αρκετα πιθανο να ερθει με κανα δυο κολλημενα πιξελ) αλλα τη δουλεια τους τη κανουν.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Dantε είπε

Παιζουν κατι 11-13-15αρια κινεζολαπτοπακια στο 300αρικο που ειναι πολυ αξιοπρεπη.Εχουν και windows εγκατεστημενα.

Βεβαια προετοιμασου για κακο QC(αρκετα πιθανο να ερθει με κανα δυο κολλημενα πιξελ) αλλα τη δουλεια τους τη κανουν.

Τα εχω δει, εχει πεσει και ενα στα χερια μου για φορματ προ ετων και εφτυσα αιμα να βρω καποια drivers, δε θα μπλέξω... Thanks anyway! :) 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, contravener είπε

Να φανταστώ ότι δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα, σωστά;

σωστά. Το ζόρι με το κιβόρδιο είναι η συνήθεια στα στενά πλήκτρα δεξιά για τόνο και απόστροφο, ειδικά εάν τα δάχτυλα είναι μανταλάκια μεγέθους λουκάνικου χωριάτικου. Δεν ενδείκνυται για φαστ τάιπινγκ.

30 λεπτά πριν, Dantε είπε

το κακό μ αυτά είναι πως είναι κάτι gemini-lake τετραπύρηνα (κάτι Ν4100 νομίζω) που ζορίζονται αρκετά εάν πιεστούν. Εάν δεν πιεστούν και κάνουν σοφτ εργασίες (μπράουζινγκ, κάνα βιντεάκι, κάνα κειμενάκι - στο γκουγκλ ντοκς οφλάιν μόουντ πάντα), δε βλέπω το λόγο να πας σ' αυτά έναντι του ντούετ που και πιο φλέξι είναι και θα κάνει τη δουλειά καλύτερα (δε θα αναφερθώ στο άφτερ σέιλς, δεν έχω τόσο σε εκτίμηση την όβο). Απλά είναι οι ιδιαιτερότητες του κρομ οες που αποθαρρύνουν τους χρήστες (ομολογώ πως όποιος μάθει ΟΛΑ τα κίμπορντ σόρτκατς από μένα έχει μεγάλο ρισπέκτ).

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nevrodion είπε

το κακό μ αυτά είναι πως είναι κάτι gemini-lake τετραπύρηνα (κάτι Ν4100 νομίζω) που ζορίζονται αρκετά εάν πιεστούν. Εάν δεν πιεστούν και κάνουν σοφτ εργασίες (μπράουζινγκ, κάνα βιντεάκι, κάνα κειμενάκι - στο γκουγκλ ντοκς οφλάιν μόουντ πάντα), δε βλέπω το λόγο να πας σ' αυτά έναντι του ντούετ που και πιο φλέξι είναι και θα κάνει τη δουλειά καλύτερα (δε θα αναφερθώ στο άφτερ σέιλς, δεν έχω τόσο σε εκτίμηση την όβο). Απλά είναι οι ιδιαιτερότητες του κρομ οες που αποθαρρύνουν τους χρήστες (ομολογώ πως όποιος μάθει ΟΛΑ τα κίμπορντ σόρτκατς από μένα έχει μεγάλο ρισπέκτ).

Καλα προφανως και δεν ειναι για πολλα πολλα αυτα.

Αλλα ο μεσος χρηστης δε θελει κατι παραπανω.Καμια ταινιουλα το πολυ FHD,βιντεακια,νετφλιξ και κανα word.

Μια χαρα τα ετρεχε αυτα,η οθονη αρκετα καλη ενω ηταν και passive που το εκτιμησα παααρα πολυ.Πηρα τωρα ενα lenovo με εναν 10110U και το ανεμιστηρακι μου χει πρηξει τα τετοια και πιανει και 90αρια οταν ζοριζεται.Το αλλο με παθητικη ψυξη,πανω απο 75αρια δε πηγαινε...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Αν το θέλει για σερφάρισμα ,βιντεάκια κλπ είναι μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...