Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Οι μύγες? 🤔

Ναι, επειδή είπε ο άλλος για καρκάδια. Κάτι αράχνες που έχω αφήνουν τέτοια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Οι μύγες μπαίνουν μέσα γιατί ειναι πιο ζεστά απο έξω.

Μπορεί να τις τράβηξαν τα 💩 

Πάντως πέρα από την πλάκα, σε κάθε περιοχή υπάρχει ένα κατάστημα/αντιπρόσωπος της hygiene μιας και αρκετά καταστήματα χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους. Δεν γνωρίζω αν μπορείς να το πάρεις σε λιανική. Αν όχι και έχεις γνωστό με επιχείρηση, σίγουρα μπορείς να αγοράσεις ένα μπουκαλάκι παραπάνω. Το έχουμε στο εστιατόριο, έχουμε έξτρα μπουκαλάκια στο σπίτι και γενικά δεν ζει τίποτα μετά από λίγο. 

20211031_235944.jpg

Δημοσ.

Εχουμε ξαναπει οτι ο Aizen χρηζει ιδιαιτερης μεταχειρισης,οποτε καλο ειναι να μην ειρωνευεστε.

Φιλε ,οι μυγες μπηκανε γιατι σιγουρα εχεις πηγες μολυνσης στο σπιτι,δε μπηκαν 300 και ο Λεωνιδας μυγες ετσι,επειδη ειδαν φως και μπηκαν.

Εχω καταλαβει οτι εχεις μαζεμενη σαβουρα στο σπιτι,τωρα που την ξεφορτωθηκες καλο ειναι να ξεκινησεις να κανεις ΣΟΒΑΡΗ ΓΕΝΙΚΗ στο σπιτι.

Μιλαμε για σοβαρα καθαριστικα,οχι σκουπισμα σφουγγαρισμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, stormrain είπε

Κοιτα.  Δεκαδες μύγες (και μαλιστα πολλες δεκαδες) δεν μπαίνουν με τη μία μεσα στο σπιτι αν ανοίξεις απλα την πορτα Νοέμβρη μήνα. 

Δεν καταλαβαίνω πως μπορει να γινει αυτο.

Πέραν της πλάκας συμφωνώ 100% με τον StamTheMan να είναι καλά ο φίλος aizen με τα ωραία θεματάκια που ανεβάζει, φέτος είναι από τις λίγες χρονιές που στην Αθήνα βλέπω μύγες. Όχι υπερβολικά αλλά υπάρχουν σε γενικές γραμμές μύγες τις οποίες απλά εξολοθρεύω με πλαστική μυγοσκοτώστρα όταν γίνονται ενοχλητικές.

Που οφείλετε;;; Να πω ότι ύστερα από την  κλεισούρα δύο χρόνων λόγω ιού , με λίγη κυκλοφορία κατάφεραν και αυτές να επιζήσουν στην ρυπογόνα ατμόσφαιρα;; Μπορεί;. Όπως και να έχει  πάντως το να επιζούν μύγες στην ατμόσφαιρα της Αθήνας είναι καλός οιωνός  για τους ανθρώπους.🤣

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μύγες μαζεύτηκαν γιατί εν τέλη ζω σε κάτι που είναι κάτι μεταξύ πόλης και χωριού και  έχει πολλά έντομα εδώ μέσα στη πρασινάδα και τα χώματα, η ζωή εδώ δεν έχει καμία σχέση με της Αθήνας. Το σπίτι μου δεν ήταν τόσο βρώμικο που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο. Στην Αθήνα κάτι τέτοιο δε μου συνέβη ποτέ. Γενικά και πεντακάθαρο όταν είναι αν ανοίξω τη πόρτα θα μπουν όλα μέσα, για αυτό δυστυχώς δε βγαίνω συχνά στο μπαλκόνι μου. 

Τέλος πάντων το θέμα δεν είναι αυτό "πως μαζεύτηκαν" αλλά πως να τις διώξω, ο καθαριστής πριν φύγει με έπεισε ότι η ηλεκτρική δε δουλευεί και τρόμαξα γιατί δεν είχα τίποτα άλλο και ήταν κυριακή, θα ήταν εφιαλτικό να κοιμηθώ με τόσες μύγες μέσα. Ευτυχώς δούλεψε η σκούπα και τις έφαγε σχετικά γρήγορα οπότε τελείωσε εκεί, ήταν κάτι πολύ μικρότερο από ότι έδειχνε. Για να είμαι ειλικρινής αμφιβάλω αν οτιδήποτε άλλο με βοηθούσε ίσως με εξαίρεση να στήσω πολλές παγίδες σε διάφορα σημεία. Ήταν υπερβολικά πολλές και σε ψηλά ή σημαντικά σημεία.

Άμα ζούσα κάπου κεντρικά στην ΑΘήνα σε κάποιο ψηλό όροφο (το έχω κάνει), αυτά τα πράγματα δεν θα τα έβλεπα ποτέ στη ζωή μου.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
Στις 31/10/2021 στις 4:18 ΜΜ, aizensama24 είπε

Έγινε βλακεία , ήρθε καθαριστική η οποία έκανε καλή δουλειά αλλά ήταν απρόσεκτη και μπήκαν πολλές μύγες και τώρα δε ξέρω πως τις βγάζω τόσο πολλές, μου πρότεινε μια παγίδα που κρέμας και κολλάνε πάνω ξέρει κανείς πως λέγεται γιατί την ψαχνω ασαπ?

Πάρε 2-3 αεροζολ spray, κλείσε τζάμια και πόρτες και ξεκινα να ψεκαζεις όλο το σπίτι. Άσε κλειστά καμια ωρίτσα και μετά άνοιξε τα πάντα να αεριστει το σπίτι για λίγες ώρες πριν μπεις μέσα. Εμείς αυτό κάνουμε όταν πάμε χωριό και σκοτώνει τα πάντα. Θέλει πολύ καλό αερισμό όμως μετά. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Άσχετο με το θέμα του αείμνηστου aizensama24 με τις μύγες αλλά για μην ανοίγω καινούριο θα συνεχίσω εδώ … Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες βρίσκω πολλές αράχνες μαύρες χωρίς να υπάρχουν πουθενά ιστοί και έχω απορία εάν πρόκειται για μαύρη χήρα …; 

002.png

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Μάλλον κάποια μαμα-αράχνη γέννησε μέσα (δεν έχω ιδέα αν είναι η εποχή τους η όχι). Αν δεν έχεις φαί για αράχνες στο σπίτι (ιπτάμενα έντομα κλπ), θα φύγουν μόνες τους (ή θα πεθάνουν από πείνα). Γενικά δεν ενοχλούν.

Τώρα για το μαύρη χείρα, μάλλον πλάκα κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, costis ni είπε

Μάλλον κάποια μαμα-αράχνη γέννησε μέσα (δεν έχω ιδέα αν είναι η εποχή τους η όχι). Αν δεν έχεις φαί για αράχνες στο σπίτι (ιπτάμενα έντομα κλπ), θα φύγουν μόνες τους (ή θα πεθάνουν από πείνα). Γενικά δεν ενοχλούν.

Τώρα για το μαύρη χείρα, μάλλον πλάκα κάνεις.

Μετά από το συγκεκριμένο άρθρο το ψάχνω λίγο παραπάνω ε είδα και τα χρώματα που περιγραφικά έμοιαζαν …μιας και πλησιάζει η άνοιξη θα προτιμήσω το σπρέι που προτείνει το μέλος πιο πάνω …  

Δημοσ.
18 ώρες πριν, corsair04 είπε

Καλησπέρα 

Άσχετο με το θέμα του αείμνηστου aizensama24 με τις μύγες αλλά για μην ανοίγω καινούριο θα συνεχίσω εδώ … Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες βρίσκω πολλές αράχνες μαύρες χωρίς να υπάρχουν πουθενά ιστοί και έχω απορία εάν πρόκειται για μαύρη χήρα …; 

002.png

Η μαύρη χήρα είναι έτσι 

Screenshot_20220228_123146.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/2/2022 στις 9:06 ΜΜ, corsair04 είπε

Μετά από το συγκεκριμένο άρθρο το ψάχνω λίγο παραπάνω ε είδα και τα χρώματα που περιγραφικά έμοιαζαν …μιας και πλησιάζει η άνοιξη θα προτιμήσω το σπρέι που προτείνει το μέλος πιο πάνω …  

wolf spider, δε φτιαχνουν ιστους, ειναι ακακες

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...