adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου χάλασε το zyxel της wind. Έχω ένα παλιό oxygen ote. Τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω ώστε να δουλέψει? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από adi32
AmiJIm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, όταν λες χάλασε ε νοείς ότι ανάβουν τα λαμπάκια αλλά μετά από λίγο κάνει reboot από μόνο του άπειρες φορές? Εμένα μου το έκαναν δύο wind vmg1312 και κάνοντας την μέθοδο uart τα έσωσα και τα δύο. Κοίτα σχετικό μυνημα που άφησα σήμερα και αν ει αι να σε βοηθήσω να το φτιάξεις γιατί είναι φανταστικό μόντεμ.
adi32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, AmiJIm είπε Καλησπέρα, όταν λες χάλασε ε νοείς ότι ανάβουν τα λαμπάκια αλλά μετά από λίγο κάνει reboot από μόνο του άπειρες φορές? Εμένα μου το έκαναν δύο wind vmg1312 και κάνοντας την μέθοδο uart τα έσωσα και τα δύο. Κοίτα σχετικό μυνημα που άφησα σήμερα και αν ει αι να σε βοηθήσω να το φτιάξεις γιατί είναι φανταστικό μόντεμ. Ευχαριστώ. Τελικά έφτιαξε με ρεσετ και επαναφορα ρυθμίσεων από backup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα