Marispapado Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Bitbit είπε Δε μπλέκεις με πράγματα που δεν έχεις ιδέα. Κι από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Αν μπλέξεις κιολας με τη νύχτα που είναι όλα τα καλά παιδιά..χαιρετίσματα. Ξέρεις πόσοι την έχουν πατήσει με υποσχέσεις του στυλ δώσε 100 και θα πάρεις 300; Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι πήραν στο τέλος. Αυτό που τους υποσχέθηκαν χωρίς τα μηδενικά. Όσο για το τι βλέπεις στο instagram... εντάξει τι να σχολιάσω εδώ. Ελπίζω να κάνεις πλάκα. Ναι οκευ σου είπα δεν ξέρω γιαυτπ σευχαριστω γιαυτα που μου λες κάτι θα ξέρεις…απλά άμα κανεις μια συμφωνία γιατί να μην την τηρήσει ο άλλος;;…θα μου πεις ζούμε σε τέτοιες εποχές που όλοι κλέβουν τους πάντες..σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
mourouzis2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Marispapado είπε Ναι οκευ σου είπα δεν ξέρω γιαυτπ σευχαριστω γιαυτα που μου λες κάτι θα ξέρεις…απλά άμα κανεις μια συμφωνία γιατί να μην την τηρήσει ο άλλος;;…θα μου πεις ζούμε σε τέτοιες εποχές που όλοι κλέβουν τους πάντες..σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου Με ολο το σεβασμο, μπορει να εισαι ευκαταστατη και να θελεις να επενδυσεις για να αυξησεις την περιουσια σου ή το εισοδημα σου. Ακομα κι αν εχεις μια γραπτη συμφωνια οτι θα παρεις πισω οσα εβαλες και κερδος, θα υπαρχει καποιος αστερισκος που θα καταδεικνυει οτι σε περιπτωση ζημιων, χρεωκοπιας κοκ αναιρειται η «σιγουρη αποδοση». Επισης, με προβληματιζει σαν ατομο που εισαι ευκαταστατη και σκεφτηκες να παρεις συμβουλες απο το insomnia. Θα επρεπε να πας σε καποιο ειδικο, συμβουλο χρηματοοικονομικων να σου τα εξηγησει και να τον πληρωσεις για τις συμβουλες του. Οπως και ενα δικηγορο. Εμεις εχουμε καθε καλη προθεση να σου πουμε «προχωρα» αλλα 1. δεν ξερουμε τους συνεργατες σου 2. το ποσο που θα βαλεις 3. την ανταποδοση που σου υποσχεθηκαν και 4. το νομικο πλαισιο που σε εξασφαλιζει. Μας δινεις την εντυπωση οτι σε βρηκε καποιος, σου ειπε «αχ και να ειχα τα λεφτα, εχω αυτη την ιδεα» «θα κονομησουμε» κοκ και εσυ τσιμπας. Μεχρι τωρα πληρουνται ολες οι προϋποθεσεις μιας απατης. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τα κλαμπ δεν εχόυν μετοχές,μερίδιο θα αγοράσεις.Και μερίδιο στ κέρδη αλλά και στις ζημιές. Το μόνο που βγαίνει απο τα γραπτά σου είναι ότι δεν έχεις ιδέα και βλεπω να σε τρώνε όλοι αυτοί με τα πολλά μαγαζιά. Τα κέντρα διασκέδασης και πολλές άλλες επιχειρήσεις δεν μπορούν να μπουν στο χρηματιστήριο, υπάρχουν κριτήρια και προϋποθέσεις. Η ts απλά θα κάνει μια κίνηση χωρίς να γνωρίζει. 1 ώρα πριν, Marispapado είπε Ναι οκευ σου είπα δεν ξέρω γιαυτπ σευχαριστω γιαυτα που μου λες κάτι θα ξέρεις…απλά άμα κανεις μια συμφωνία γιατί να μην την τηρήσει ο άλλος;;…θα μου πεις ζούμε σε τέτοιες εποχές που όλοι κλέβουν τους πάντες..σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου Γιατί δεν γνωρίζεις τα του συγκεκριμένου χώρου, το αν και πως θα οφεληθεις από αυτό καθώς και το αν θα είναι έντιμη και καθαρή η συμφωνία. Τώρα αν επιθυμείς να ασχοληθείς με μετοχές, γράψου σε ένα χρηματιστηριακό γραφείο, και ξεκινά πολύ διάβασμα η ψάξιμο από άτομα που έχουν επενδύσεις σε μετοχές και μετά βλέπεις. Δεν αποφασιζονται έτσι αυτά.
MrRush Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Marispapado είπε Μου έχουν πει ότι θα πρέπει να δίνεις κάθε χρόνο τόσα χρήματα και θα παίρνεις παραπάνω από αυτά που θα δίνεις…ανά είναι έτσι τότε αξίζει να κάνω μετοχές!! Ας εξηγήσει κάποιος που ξέρει από μετοχές This don't sound good fam. Βάλε τα λεφτά σου σε mutual funds ή μετοχές Amazon/Tesla καλύτερα, από το να εμπιστευτείς κάποιον που σου είπε ότι θα βγάζεις παραπάνω λεφτά από αυτά που δίνεις.
SabotazNic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Ριξτα στα crypto. Πιο καλές πιθανότητες έχεις. 1
ifaist Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1. Κακη εποχη για επενδυση στο τομεα διασκεδαση. θα πεσει παλι κανα lockdown , να κλεινουν τα μαγαζια απο τις 11. 2. Οποια νυχτα περπατει λασπες κ σκ@τ@ πατει. Η νυχτα δεν ειναι για αβγαλτους. Δουλευα πριν 15 χρονια κ 2 πραγματα τα εχω δει. Το παραπανω το λεμε , οι περισσοτεροι , χωρις να ξερουμε γιατι. Τι να σου πω. Οπλα, καταχρησεις , βρωμια, κακοι ανθρωποι γενικα. Ακομα και λεφτα να παρεις δεν θα ειναι καθαρα. 3. Αν οντως εχεις το πακετο.. περιμενε, κακη περιοδος για επένδυση. Αν θες παιξε με καμια 5-10.000 αλλα περιμενε να μεστωσει το μυαλο να αποκτησεις κ μια εμπειρια στην ζωη. 5
calibri Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ριξτα στα crypto. Πιο καλές πιθανότητες έχεις. ότι είπε. Αν έχεις άνεση πάρε 1-2 bitcoins και άσε τα λαμόγια της νύχτας.
papapontikas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δεν το συνιστώ. Τα κλαμπ και γενικότερα τα κέντρα διασκέδασης δεν κόβουν συνήθως αποδείξεις ή τουλάχιστον κόβουν αρκετά λιγότερες. Ως εκ τούτου τυχόν επένδυση σε αυτά σημαίνει ότι κάποιος είτε θα πρέπει να βάλει άνθρωπο δικό του στο μαγαζί η να εμπλακεί στην λειτουργία ο ίδιος (για να γίνεται σωστά το ταμείο και η εν γενεί λειτουργία της επιχείρησης). Η νύχτα είναι πολύ δύσκολο πράμα και αρκετά βρώμικη σαν τομεας. Όλα αυτά βέβαια αφού πρώτα τα δεις με δικηγόρο και λογιστή. 6 ώρες πριν, Marispapado είπε Μου έχουν πει ότι θα πρέπει να δίνεις κάθε χρόνο τόσα χρήματα και θα παίρνεις παραπάνω από αυτά που θα δίνεις…ανά είναι έτσι τότε αξίζει να κάνω μετοχές!! Ας εξηγήσει κάποιος που ξέρει από μετοχές 1. degiro.com ( ή το ελληνικό παραρτημα degiro.gr). Οι χαμηλότερες προμήθειες στην Ευρώπη. άνοιξε λογαριασμό και παίξε στην αρχή με εικονικα χρήματα σε μετοχές ή crypto. Αν δεις οτι εχεις ταλεντο, ή εμαθες πως λειτουργει βαζεις κανονικο χρημα. 2. Αν δε θες να ασχολείσαι ή δεν τα πολυκαταλαβαινεις τότε άνοιξε λογαριασμό στο etoro.com . Το etoro εχει ένα social network κομματι (λεγεται CopyTrader) που σου δίνει την δυνατότητα να δεις τι κάνουν άλλοι πετυχημένοι στο χρηματιστήριο (εφοσον εχουν επιλεξει να δημοσιευουν τις επενδυσεις τους) και να τους αντιγραφεις αυτοματα. Οταν πουλανε αυτοι δηλ πουλας αυτοματα και εσυ, το ιδιο και με αγορες. Οι πιο πετυχημενοι traders εχουν δεκαδες χιλλιαδες followers που αντιγραφουν την επενδυτικη στρατηγικη τους 1
DipswGiaGnwsh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Marispapado είπε απλά άμα κανεις μια συμφωνία γιατί να μην την τηρήσει ο άλλος;; απο αυτο και μονο που εγραψες, σου λεω μεινε μακρια απο επενδυσεις. θα καταστρεψεις οσα απεκτησαν οι γονεις σου και τωρα βρισκονται στα χερια σου. εχεις την υγεια σου, τα χρηματα σου, ζησε ομορφα και ασε τα υπολοιπα για οσους αντιλαμβανονται τα ρισκα που παιρνουν. εσενα θα σε φανε ζωντανη 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Το νήμα ήδη στοίχισε από ένα τριήμερο σε τρία μέλη. Άλλη μία, γιατί ορισμένοι νομίζουν πως είναι "παλιοί" ή "έξυπνοι" και μπορούν να γράφουν τις παρεμβάσεις των συντονιστών στα παλιά τους τα παπούτσια: α) αν κρίνετε πως ένα νήμα παραβιάζει τους όρους χρήσης, στέλνετε αναφορά και απέχετε από κάθε σχολιασμό β) αν κρίνετε πως ένα νήμα δεν είναι του επιπέδου σας, απλά δεν συμμετέχετε Εξυπνάδες, υποδείξεις στους συντονιστές τι να αφήσουν ανοιχτό και τι όχι και τα λοιπά, δεν επιτρέπονται. Αυτά που σας έγραψα (δύο φορές σε τρεις σελίδες) ισχύουν για όλες τις ενότητες του insomnia και είναι αδιαπραγμάτευτα. Παρακαλώ θερμά, για δεύτερη φορά στο νήμα και νιοστή γενικότερα, για τη συνεργασία όλων. 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από TheGrisGrisMan
Kostasspil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Αν θες να επενδύσεις κάπου, επένδυσε σε γη. Πάρε ένα οικόπεδο και χτίσε, αγόρασε ένα σπίτι και νοίκιασε το και με τα νοίκια επένδυσε ξανά. Ασχολήσου με κάτι πιο βατό. Τα crypto και γενικότερα τα χρηματοικονομικά επίσης είναι μια λύση, αλλά κι αυτά προϋποθέτουν τεχνογνωσία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα