Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θέλω να κάνω κάποιες μετοχές σε κλαμπ είμαι 26 χρόνων και είμαι ευκατάστατη. Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται και εάν συμφέρει να δώσω τα λεφτά μου κάπου όπου θα μου πούνε ξρ γώ ότι θα πάρω περισσότερα από ότι θα δώσω (αν ξέρει κάποιος να μου πει και σε τι ποσά συμπεριλαμβάνονται)) helppppp

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Marispapado είπε

Γεια σας θέλω να κάνω κάποιες μετοχές σε κλαμπ είμαι 26 χρόνων και είμαι ευκατάστατη. Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται και εάν συμφέρει να δώσω τα λεφτά μου κάπου όπου θα μου πούνε ξρ γώ ότι θα πάρω περισσότερα από ότι θα δώσω (αν ξέρει κάποιος να μου πει και σε τι ποσά συμπεριλαμβάνονται)) helppppp

Υπάρχει περίπτωση να σου πει καποιος ότι θα χασεις τα λεφτά σου;;;;

Ασε τα στην τράπεζα καλυτερα.

Δημοσ.

Λογιστής και δικηγόρος. Το ότι είσαι 26 και ευκατάστατη είναι άσχετο. Ιδανικά θα ήταν να έπαιρνες μαθήματα ή πτυχίο στα οικονομικά. 

Δημοσ.

26 xρονων ευκαταστατη με λεφτα για να επενδυσεις, εισαι μια αντιλοπη αναμεσα σε υαινες. Οποιος σου παρει σε προσωπικο επιπεδο λεφτα, δεν θα ξαναδεις φραγκο. Καλυτερα επενδυσε μεσω τραπεζικων ιδρυματων, σε αμοιβαι κεφαλαια αναγνωρισμενων εταιρειων. Οχι οτι κι εκει δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις χρηματα, αλλα τουλαχιστον δεν θα στα φανε επιτηδειοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επενδυτικό/ασφαλιστικό πρόγραμμα, ακομα καλύτερα και 2 μαζί. Θα μοιράσεις τα χρήματα για πχ 20-25χρονια του προγράμματος (το λιγότερο 600ε τον χρονο, δλδ 50ε τον μήνα) και κάθε μήνα θα τραβάει τα ανάλογα χρήματα. Στην διάρκεια μπορείς να αλλάζεις χαρτοφυλάκιο οπως και το ποσό πού επιθυμείς να δώσεις. Έτσι θα έχεις και χρήματα στην άκρη και ταυτόχρονα θα επενδύεις. Τώρα με βάση την λογική τα χρηματιστήρια συνεχώς διογκώνονται μακροπρόθεσμα οπότε θα έχεις ενα αλφα κέρδος. Βέβαια είναι ρίσκο όπως όλα αλλά και να τα αφήσεις στην τράπεζα στα τρώει ο πληθωρισμος(επίσης ενα μέγεθος που συνεχως αυξάνεται), εκτός και αν είναι αρκετά μεγαλο ποσό για να τα βάλεις σε κλειστο πρόγραμμα ή σε ξένη τράπεζα

Επεξ/σία από renaultclioV
Δημοσ.

Μου έχουν πει ότι θα πρέπει να δίνεις κάθε χρόνο τόσα χρήματα και θα παίρνεις παραπάνω από αυτά που θα δίνεις…ανά είναι έτσι τότε αξίζει να κάνω μετοχές!! Ας εξηγήσει κάποιος που ξέρει από μετοχές 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Marispapado είπε

Μου έχουν πει ότι θα πρέπει να δίνεις κάθε χρόνο τόσα χρήματα και θα παίρνεις παραπάνω από αυτά που θα δίνεις…ανά είναι έτσι τότε αξίζει να κάνω μετοχές!! Ας εξηγήσει κάποιος που ξέρει από μετοχές 

ειναι απατεωνες/αεροπλανακι/ponzi scheme/πυραμιδα.

Κανεις δεν ξερει απο μετοχες. Επενδυσε μεσω αμοιβαιου κεφαλαιου. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, sattack είπε

ειναι απατεωνες/αεροπλανακι/ponzi scheme/πυραμιδα.

Κανεις δεν ξερει απο μετοχες. Επενδυσε μεσω αμοιβαιου κεφαλαιου. 

Ρε παιδιά τόσα παλικάρια βλέπω που ξρ γώ στα προφίλ τους στο ινσταγκραμ έχουν πέντε έξι μαγαζιά που δουλεύουν και λογικά έχουν μετοχές δλδ εγώ γιατί να μην το κάνω αυτό δεν μπορώ να καταλάβω:(

• Super Moderators
Δημοσ.

Eφόσον κρίνετε πως ένα νήμα παραβιάζει τους όρους χρήσης του insomnia, στέλνετε αναφορά και απέχετε από κάθε άλλο σχολιασμό.

Σε περίπτωση που αισθάνεστε πως το νήμα είναι ανάξιο του χρόνου σας, πολύ απλά μην τον σπαταλάτε γράφοντας σαχλαμάρες.

Παρακαλώ θερμά για τη συνεργασία όλων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Marispapado είπε

Ρε παιδιά τόσα παλικάρια βλέπω που ξρ γώ στα προφίλ τους στο ινσταγκραμ έχουν πέντε έξι μαγαζιά που δουλεύουν και λογικά έχουν μετοχές δλδ εγώ γιατί να μην το κάνω αυτό δεν μπορώ να καταλάβω:(

Τα κλαμπ δεν εχόυν μετοχές,μερίδιο θα αγοράσεις.Και μερίδιο στ κέρδη αλλά και στις ζημιές.

Το μόνο που βγαίνει απο τα γραπτά σου είναι ότι δεν έχεις ιδέα και βλεπω να σε τρώνε όλοι αυτοί με τα πολλά μαγαζιά.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τα κλαμπ δεν εχόυν μετοχές,μερίδιο θα αγοράσεις.Και μερίδιο στ κέρδη αλλά και στις ζημιές.

Το μόνο που βγαίνει απο τα γραπτά σου είναι ότι δεν έχεις ιδέα και βλεπω να σε τρώνε όλοι αυτοί με τα πολλά μαγαζιά.

Ισχύει δεν ξέρω τίποτα γιαυτο ρωτάω όσου ξέρουν να μου πουν. Άμα ξες θέλω πολύ να σε ακούσω 

Δημοσ.

Δε μπλέκεις με πράγματα που δεν έχεις ιδέα. Κι από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Αν μπλέξεις κιολας με τη νύχτα που είναι όλα τα καλά παιδιά..χαιρετίσματα.

Ξέρεις πόσοι την έχουν πατήσει με υποσχέσεις του στυλ δώσε 100 και θα πάρεις 300; Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι πήραν στο τέλος. Αυτό που τους υποσχέθηκαν χωρίς τα μηδενικά.

Όσο για το τι βλέπεις στο instagram... εντάξει τι να σχολιάσω εδώ. Ελπίζω να κάνεις πλάκα. 

• Like 8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Marispapado είπε

Αν εννοείς αυτούς που κάνουν PR δεν έχουν μετοχές , γενικά κρατά τα λεφτά σου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...