pavloa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tasvar είπε Δεν δοκιμάζεις να τα κλείσεις; Εγώ έχω παρατηρήσει πως από τότε που άρχισε το θέμα με τις αναβθμίσεις για το 5G , έχουν αρχίσει προβλήματα με κλήσεις και ομιλία στην περιοχή μου τουλάχιστον με cosmote. Σε σημείο να μην μπορείς να ολοκληρώσεις κλήση. Κόβεται, δεν ακούς, δεν σε ακούνε, έρχεται μήνυμα για αναπάντητη, Δείχνει πως είναι απενεργοποιημένο. Με σήμα φούλ. Και σε μη xiaomi συσκευές. Τα έκλεισα, θα δοκιμάσω αν έστρωσε και θα ενημερώσω. Εμένα μια χαρά είναι οι κλήσεις, δεν έχω κάποιο πρόβλημα παρα μόνο αυτό που ανέφερα. Οι γονείς μου, η κουνιάδα μου, ο πεθερός μου με το ίδιο κινητο δεν έχουν κανένα πρόβλημα.. Τους έρχονται κανονικά οι κλήσεις και ήμαστε στην ίδια περιοχή. Τι στο καλό κάνουν και έχουμε τέτοια προβλήματα. Χθες χτυπούσε ο συναγερμός στο καταστημα μου και μου ήρθε μήνυμα για την κλήση που έκανε ο συναγερμός, ευτυχώς το έχω να μου έρχεται κλήση και στο σταθερό. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από pavloa 1
tasvar Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Εδώ που είμαι δεν είναι κάθε μέρα το πρόβλημα. Πότε είναι κομπλέ, πότε κάνει κόλπα....
KatiaKatioulini Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δεν μου εμφανίζει την κληση μου βγάζει μόνο αυτό που φενεται στην φώτο που σας έστειλα και όταν το πατάω δεν μου ανοίγει η κλήση.
nikos032 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Ενώ λες ότι δοκίμασες τη SIM σου σε άλλο κινητό, μετά αναρωτιέσαι αν φταίνε και οι 2 SIM (?)... μπορείς να απαντήσεις στα εξής: Το πρόβλημα υπάρχει σε 2 κινητά, στο δικό σου και της γυναίκας σου, σωστά ? Τη δική σου SIM την έβγαλες απο το κινητό σου και τη δοκίμασες στο κινητό της γυναίκας σου ή σε άλλο τρίτο κινητό ? Οι κλήσεις που δεν πραγματοποιούνται (και αντ' αυτού λαμβάνεις sms) είναι συνέχεια απο τους ίδιους αριθμούς ? π.χ. αν 2 φίλοι σου (ο καθένας με το δικό του κινητό) σε καλέσουν απο 10 φορές, ο ένας θα καταφέρει να σε καλέσει ενώ ο άλλος θα αποτύχει και τις 10 ? Έκανες καμια αλλαγή στα SIM card settings μέσα απο τα κινητά σας ? Δες μήπως, για οποιονδήποτε λόγο, γύρισαν απο 4G σε 3G ή 2G.
taspo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Αυτό το πρόβλημα το έχουν και 2 γνωστοί μου με πάροχο τη Vodafone. Δέχονται επιλεκτικά κλήσεις. Και οι 2 έχουν το redmi 8 pro. Ο ένας άλλαξε συσκευή και δουλεύουν κανονικά οι κλήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα