Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το xiaomi redmi note 8 android 10 έκδοση 12.0.6.

Εδώ και τρεις μέρες δεν μπορώ να δεχτώ σωστά τις κλήσεις.

Απο τις 10 μόνο οι δύο θα χτυπήσουν και για τις άλλες θα μου έρθει μήνυμα οτι έχω μια κλήση απο τον τάδε αριθμό.

Το σήμα είναι φουλ όλη μέρα.

Έχω κάνει επανεκκίνηση, έχω περάσει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις, έχω κάνει εκκαθάριση cache κτλ. Έβγαλα την κάρτα sim και την ξανατοποθέτησα, μίλησα με τον πάροχο αλλά και αυτοί δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα.

Τι μπορεί να φταίει?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δοκίμασε την σιμ σε άλλο κινητό και το κινητό σου με αλλη σιμ

μόλις δοκίμασα και έβαλα την κάρτα μου σε άλλο κινητό και κάνει το ίδιο

Βασικά όταν παίρνω τηλ κάνει τουτ τουτ σαν να είναι κατειλημμένο αυτό γίνεται και στης γυναίκας μου το κινητό, μόλις κλείσω την γραμμή μου έρχεται μήνυμα οτι είχα κλήση. Άλλες φορές λέει οτι είναι απενεργοποιημένο. 

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pavloa είπε

Βασικά όταν παίρνω τηλ κάνει τουτ τουτ σαν να είναι κατειλημμένο αυτό γίνεται και στης γυναίκας μου το κινητό, μόλις κλείσω την γραμμή μου έρχεται μήνυμα οτι είχα κλήση.

Oπότε φταίει η σιμ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Oπότε φταίει η σιμ.

Nα φταίνε και οι δύο κάρτες? Εγώ την αγόρασα πριν ένα χρόνο και η γυναίκα μου πριν 5 μήνες. Δεν είναι παλιές..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavloa είπε

Εχω το xiaomi redmi note 8 android 10 έκδοση 12.0.6.

Εδώ και τρεις μέρες δεν μπορώ να δεχτώ σωστά τις κλήσεις.

Απο τις 10 μόνο οι δύο θα χτυπήσουν και για τις άλλες θα μου έρθει μήνυμα οτι έχω μια κλήση απο τον τάδε αριθμό.

Το σήμα είναι φουλ όλη μέρα.

Έχω κάνει επανεκκίνηση, έχω περάσει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις, έχω κάνει εκκαθάριση cache κτλ. Έβγαλα την κάρτα sim και την ξανατοποθέτησα, μίλησα με τον πάροχο αλλά και αυτοί δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα.

Τι μπορεί να φταίει?

Ειναι η έκδοση 12.0.6 που δημιουργεί αρκετά προβλήματα.

Έχεις κάνει ποτέ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Αφού πρώτα κάνεις ένα backup.

Δημοσ.

Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλά το πρόβλημα παραμένει. 

Στο τέλος βλέπω να το πετάω από τα νεύρα μου. Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, pavloa είπε

Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλά το πρόβλημα παραμένει. 

Στο τέλος βλέπω να το πετάω από τα νεύρα μου. Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Οποτε αφού έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και παραμένει τότε είναι η miui που έχεις τώρα.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις παρά μόνο να περιμένεις και καινούργια αναβάθμιση μπας και στρώση.

Εμμμμ έτσι είναι τα Xiaomi τη να κάνουμε......

Το πρόβλημα δεν το έχεις μόνο εσύ αλλά και στο Poco X3 pro 

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Οποτε αφού έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και παραμένει τότε είναι η miui που έχεις τώρα.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις παρά μόνο να περιμένεις και καινούργια αναβάθμιση μπας και στρώση.

Εμμμμ έτσι είναι τα Xiaomi τη να κάνουμε......

Το πρόβλημα δεν το έχεις μόνο εσύ αλλά και στο Poco X3 pro 

Μου ήρθε πριν λίγο αναβάθμιση σε android 11 έκδοση 12.0.2.0. 

Έκανα την αναβάθμιση έκανα ξανά επαναφορά ρυθμίσεων αλλά ξανά έχω το ίδιο πρόβλημα..

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, pavloa είπε

Μου ήρθε πριν λίγο αναβάθμιση σε android 11 έκδοση 12.0.2.0. 

Έκανα την αναβάθμιση έκανα ξανά επαναφορά ρυθμίσεων αλλά ξανά έχω το ίδιο πρόβλημα..

Αφού πιο πάνω λες ότι έβαλες τη sim σου σε άλλο κινητό και κάνει τα ίδια! Άρα δεν φταίει το κινητό, τι πεδευεσαι σε επαναφορες κτλ.;  πήγαινε με τη sim σε ένα κατάστημα του παροχου σου και ρώτα να σου πουν γιατί συμβαίνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημα σου βγάζει στην καρτα συνεχεια? Μηπως ειναι κομμενη και δεν εφαρμοζει καλα και το χάνει? Εμενα στο x3 pro την κομμενη καρτα μου την αναγνωριζει στην θεση 2, στην θεση 1 οχι... Δοκιμασε αν εχει και αλλο update στα περισσοτερα εχει φτάσει 12.5

Αν σου κανει το ιδιο και σε αλλα κινητα, βγαλε νεα σιμ. 

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.
7 ώρες πριν, pavloa είπε

Βασικά όταν παίρνω τηλ κάνει τουτ τουτ σαν να είναι κατειλημμένο αυτό γίνεται και στης γυναίκας μου το κινητό, μόλις κλείσω την γραμμή μου έρχεται μήνυμα οτι είχα κλήση. Άλλες φορές λέει οτι είναι απενεργοποιημένο. 

Ιδιος πάροχος; Αν μπορείς πές μας και ποιός είναι, γιατί εδώ και αρκετό καιρό ο cosmote δεν μας τα λέει καλά στην περιοχή μου.

Volte, vowifi, ανοιχτά; κλειστά; 

Δημοσ.

Η κάρτα δεν είναι κομμένη, είναι απο τις καινούριες που την κάνεις οτι μέγεθος θέλεις και αγοράστηκε πριν εναν χρόνο και τις γυναίκας μου πριν 5 μήνες.

Σήμα έχω πάντα φουλ ακόμη και όταν δέχομαι κλήσεις.

Cosmote έχω και η γυναίκα μου. 

Το volte και το vowifi  απο οτι είδα είναι ανοιχτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, pavloa είπε

Το volte και το vowifi  απο οτι είδα είναι ανοιχτά.

Δεν δοκιμάζεις να τα κλείσεις; 

Εγώ έχω παρατηρήσει πως από τότε που άρχισε το θέμα με τις αναβθμίσεις για το 5G , έχουν αρχίσει προβλήματα με κλήσεις και ομιλία στην περιοχή μου τουλάχιστον με cosmote. Σε σημείο να μην μπορείς να ολοκληρώσεις κλήση. Κόβεται, δεν ακούς, δεν σε ακούνε, έρχεται μήνυμα για αναπάντητη, Δείχνει πως είναι απενεργοποιημένο. Με σήμα φούλ. Και σε μη xiaomi συσκευές. 

Επεξ/σία από tasvar
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...