Ntinlanden Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ποιος εγω; Φοβερό το m4/3 για αυτο που ειναι αλλά δεν το θέλω για εμένα. Λογο αισθητήρα κυρίως, μένω όπως ειμαι, στο aps-c καλύτερα, Και οχι ουτε για aps-c mirorless δεν θα εκανα καμια κινηση για αλλαγή, θα εμενα όπως ειμαι. Αλλα και επίσης όταν επιασα στα χερια μου την εξαιρετική σίγουρα olympus omd m10 ειχα πανω κατω το βίωμα του Μπαμπη που μας ειχε περιγράψει, χαθηκε στα χερια μου και ολα πολυ στενά. Δηλ και ff να ηταν αυτο το σωμα (λεμε τώρα) παλι δεν θα πήγαινα σε αυτο. Με την καλημέρα σου σε όλους Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από Ntinlanden
DVaderLa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Ποιος εγω; Φοβερό το m4/3 για αυτο που ειναι αλλά δεν το θέλω για εμένα. Λογο αισθητήρα κυρίως, μένω όπως ειμαι, στο aps-c καλύτερα, Και οχι ουτε για aps-c mirorless δεν θα εκανα καμια κινηση για αλλαγή, θα εμενα όπως ειμαι. Αλλα και επίσης όταν επιασα στα χερια μου την εξαιρετική σίγουρα olympus omd m10 ειχα πανω κατω το βίωμα του Μπαμπη που μας ειχε περιγράψει, χαθηκε στα χερια μου και ολα πολυ στενά. Δηλ και ff να ηταν αυτο το σωμα (λεμε τώρα) παλι δεν θα πήγαινα σε αυτο. Με την καλημέρα σου σε όλους Αν χούφτωνες μια τροφαντή G9 θα άλλαζες γνώμη. Έχει μέγεθος περίπου σαν την D7500 και άνετα καρφώνεις καρφί στον τοίχο. Επίσης εξαιρετική εργονομία, μενού και σταθεροποίηση. Αν δε σε ενδιαφέρουν σπορ και πολύ νύχτα, άνετα θα σε κάλυπτε. 1
Ntinlanden Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Χαχαχαχα καρφι στο τοιχο 🔨 Ναι δεν αντιλέγω Αλλα η νύχτα είναι έχει ενα κάτι μια ατμόσφαιρα που με κεντρίζει. Το σπορ/action οχι τόσο Επισης απο θεμα εργονομίας οι dslr νομίζω τα πανε περίφημα σε αυτο το κομμάτι με τα τοσα πληκτρα συντόμευσεις κλπ που εχουν! Τι τρομερα βολικο ειναι αυτο το πραγμα...
DVaderLa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ntinlanden είπε Χαχαχαχα καρφι στο τοιχο 🔨 Ναι δεν αντιλέγω Αλλα η νύχτα είναι έχει ενα κάτι μια ατμόσφαιρα που με κεντρίζει. Το σπορ/action οχι τόσο Επισης απο θεμα εργονομίας οι dslr νομίζω τα πανε περίφημα σε αυτο το κομμάτι με τα τοσα πληκτρα συντόμευσεις κλπ που εχουν! Τι τρομερα βολικο ειναι αυτο το πραγμα... Αν θέλεις πίστεψέ με, η G9 είναι καλύτερη από dslr σε θέμα εργονομίας. Άπειρα κουμπιά, 3 ροδέλες, μοχλός και top lcd. 1
babisskg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Τα φρένα λύθηκαν , το πράγμα πήρε τον δρόμο του 👏👏👏 .
Ntinlanden Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, babisskg είπε Τα φρένα λύθηκαν , το πράγμα πήρε τον δρόμο του 👏👏👏 . Που τα ειδες; να μου τα πεις και εμενα 😅 Πάμε απο εκεί στο άλλο να μοιραστούμε καμία προσπάθεια και ξαναρχομαστε εδώ για καφέ...
Snorky.GR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Το νέο μου απόκτημα , μόλις έφθασε , με CCD σένσορα, ...περιμένω πως και πως , να ερθει και η μπαταρία του αύριο και να το βάλω αμέσως στα τεστ. Κοίτα να δείς, αλλοι αγοράζουν τα πιο νέα μοντέλα, κι εγώ επιστρέφω στις παλιές δόξες....τι τάμα κι αυτό ! 5
babisskg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Snorky.GR είπε Το νέο μου απόκτημα , μόλις έφθασε , με CCD σένσορα, ...περιμένω πως και πως , να ερθει και η μπαταρία του αύριο και να το βάλω αμέσως στα τεστ. Κοίτα να δείς, αλλοι αγοράζουν τα πιο νέα μοντέλα, κι εγώ επιστρέφω στις παλιές δόξες....τι τάμα κι αυτό ! Θα έλεγα μία αξιόλογη αγορά , πέρασε από τα χέρια μου έχοντας ήδη 275.000 κλικ και συνέχιζε ακάθεκτη ! 2
Snorky.GR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, babisskg είπε Θα έλεγα μία αξιόλογη αγορά , πέρασε από τα χέρια μου έχοντας ήδη 275.000 κλικ και συνέχιζε ακάθεκτη ! Μου δίνεις θάρος....δεν το κρύβω. λιγο αχγος το ψιλοέχω αν δουλευει ακομα σωστά...ας οψεται η μπαταρία. 1
babisskg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Snorky.GR είπε Μου δίνεις θάρος....δεν το κρύβω. λιγο αχγος το ψιλοέχω αν δουλευει ακομα σωστά...ας οψεται η μπαταρία. Δεν παθαίνει τίποτε , στην Ρωσία έχουν μία τέτοια για ψηφιοποίηση αρχείων η οποία έχει περάσει τα 800.000 κλικ ! 3
DVaderLa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Snorky.GR είπε Το νέο μου απόκτημα , μόλις έφθασε , με CCD σένσορα, ...περιμένω πως και πως , να ερθει και η μπαταρία του αύριο και να το βάλω αμέσως στα τεστ. Κοίτα να δείς, αλλοι αγοράζουν τα πιο νέα μοντέλα, κι εγώ επιστρέφω στις παλιές δόξες....τι τάμα κι αυτό ! Η γριά η κότα έχει το ζουμί! 4
babisskg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, DVaderLa είπε Η γριά η κότα έχει το ζουμί! Βεβαίως , διότι είναι μεγαλωμένες με παλαιότερες παραδοσιακές μεθόδους ελευθέρας βοσκής , χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά ...... και ουχί σε μεταμοντέρνα τεχνολογικά εκτροφεία ......... ρομποτικά ελεγχόμενα ....... 🤣🤣🤣 ....... 2
Dr_73 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Για λάτρεις παλαιών μοντέλων , υπάρχει και η ... μικρή αδελφή , σε πιο χώμα τιμή, με σχεδόν ίδιες προδιαγραφές ! Η D80. Αν και λιγότερο ανθεκτικό περίβλημα. 1
babisskg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Dr_73 είπε Για λάτρεις παλαιών μοντέλων , υπάρχει και η ... μικρή αδελφή , σε πιο χώμα τιμή, με σχεδόν ίδιες προδιαγραφές ! Η D80. Αν και λιγότερο ανθεκτικό περίβλημα. Παρά ένα μοντέλο , είσαι μέσα στο μυαλό μου !
babisskg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Ωδή στον αισθητήρα CCD ......... έτσι για το γινάτι ........ 🤣🤣🤣 ......... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα