Mhlogiatros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δε νομιζω να εχει θεμα . Μονο apc μεσα σε apc ΟΧΙ γιατι μπουμ η ασφαλεια του 1
fommof Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 To έχω εδω και έναν χρόνο (11 ευρω το ειχα αγοράσει περισυ τον Νοέμβριο), το χρησιμοποιώ σε καθημερινη βάση (απο εκεί ανοιγω και κλείνω studio monitors, προενισχυτή, ενισχυτή, 2o PC monitor κοκ), δεν είχα κάποιο θέμα. Ούτε καν ήξερα οτι έχει προστασια απο υπέρταση και δεν με ενδιαφέρει ουτως ή αλλως γιατι σε κάθε πρίζα του σπιτιου υπάρχει και ένα APC surgearrest εδω και χρόνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Είναι wall mounted? 7 ώρες πριν, fommof είπε To έχω
fommof Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, pascalia4 είπε Είναι wall mounted? Εχει ετοιμες τρυπες αν κάποιος θέλει να το βάλει στον τοιχο.
xippotis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Αν θέλετε προστασία από υπέρταση κεραυνούς κλπ, αξιοπιστία, μια είναι η εταιρεία. APC…. Πληρώνεις αλλά πιστεύω ότι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 1
ioann1s Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, xippotis είπε Αν θέλετε προστασία από υπέρταση κεραυνούς κλπ, αξιοπιστία, μια είναι η εταιρεία. APC…. Πληρώνεις αλλά πιστεύω ότι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ το έχω συνδυάσει με ένα μονόμπριζο APC 1
Doubt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να γράφετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Το πολύμπριζο έχει 6 θέσεις με ξεχωριστούς διακόπτες και χωράει 6 τροφοδοτικά ΜΑΖΙ. Τιμή σκάρτα 11€. Όποιος έχει να προτείνει κάτι έστω παραπλήσιο, ελεύθερα. 2
zacharis1955 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 https://pc-xperts.gr/index.php?route=product/product&path=583_392&product_id=219482 (https://www.crystalaudio.gr/CRYSTAL-AUDIO-CP6-ΜΑΥΡΟ-ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΣΟΥΚΟ-6-ΘΕΣΕΩΝ-1300J-70dB-381018-CRYSTAL-AUDIO-2-9) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα