Vault13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 XL INDIVIDUALLY SWITCHABLE 1.4Μ WHITE https://www.e-shop.gr/hama-137239-6-1-polyprizo-6-theseon-xl-individually-switchable-14m-white-p-PER.757708 δεν εχει προστασια ρευματος αλλα ενδεικνυται για μεγαλα τροδοφοτικα(μεγαλες αποστασεις των σουκο) και ξεχωριστο on-off. Στο skroutz ξεπερνας τα 22€ μαζι με τα μεταφορικα. 4 1
cirith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχω καλή εμπειρία από το συγκεκριμένο (Ιούλιο του 2020 το είχα πάρει στην ίδια τιμή από το eshop). Ούτε ένα χρόνο δεν μου κράτησε. Σταμάτησε να λειτουργεί και εν συνεχεία εμφάνισε προβλήματα σταθερότητας η μητρική μου (άρνηση εκκίνησης, ξαφνική διακοπή λειτουργίας), την οποία εν τέλει αναγκάστηκα να αντικαταστήσω. Μπορεί να φταίει κάποια υπέρταση του δικτύου, αλλά πάντως δεν φαίνεται να προστάτευσε τον εξοπλισμό μου. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από cirith
Doubt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, cirith είπε Δεν έχω καλή εμπειρία από το συγκεκριμένο (Ιούλιο του 2020 το είχα πάρει στην ίδια τιμή από το eshop). Ούτε ένα χρόνο δεν μου κράτησε. Σταμάτησε να λειτουργεί και εν συνεχεία εμφάνισε προβλήματα σταθερότητας η μητρική μου (άρνηση εκκίνησης, ξαφνική διακοπή λειτουργίας), την οποία εν τέλει αναγκάστηκα να αντικαταστήσω. Μπορεί να φταίει κάποια υπέρταση του δικτύου, αλλά πάντως δεν φαίνεται να προστάτευσε τον εξοπλισμό μου. Σου το άλλαξαν τουλάχιστον;
cirith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Doubt είπε Σου το άλλαξαν τουλάχιστον; Δεν είχα κρατήσει απόδειξη και δεν ασχολήθηκα περισσότερο για 11 ευρώ.
DEREK4A Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για προστασία από υπέρταση γιατί το γράφει στην περιγραφή? "- Η ενσωματωμένη προστασία υπερτάσεων προστατεύει τους υπολογιστές, τις περιφερειακές συσκευές και άλλες ευαίσθητες ηλεκτρικές συσκευές από υπέρταση, αιχμές τάσης και κεραυνούς." για να το μάθουμε επειδή δεν το ξέρουμε? να γράψετε και για το αλεξικέραυνο. και αυτό "- Οπτική ένδειξη λειτουργιών για την προστασία από υπέρταση." που είναι ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ? Ας μας πει κάποιος ειδικός. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από DEREK4A
makhs5 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Λιγο offtopic αλλα αν θελετε πραγματικα πολυμπριζα ασφαλειας να προτιματε της Eaton https://www.skroutz.gr/c/606/polypriza/m/5452/Eaton/f/1063242/asfaleias.html?o=Eaton+Πολύπριζο+Ασφαλείας Καμια σχεση με τα υπολοιπα https://www.eaton.com/us/en-us.html
Doubt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Το δικό μου το ΗΑΜΑ πάντως, ίδιο με του θέματος, βαστάει γερά εδώ και 3-4 χρόνια. Εδώ και το παλιότερο θέμα, με περισσότερες πληροφορίες.
makhs5 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Το θεμα δεν ειναι αν χαλαει γρηγορα, αλλα το ποσο αξιοπιστο ειναι σε μια υπερφορτωση δυκτιου Συνηθως κατι hama και κατι τετοιες μαρκες δεν κανουν δουλεια Αν το θελετε μονο σαν απλο πολυμπριζο χωρις να σας ενδιαφερει η προστασια, τοτε οκ παω πασο 1
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Εγω δεν ειχα ιδεα για προστασια - απλο πολυμπριζο με απλα συρματα - καποια παιδια το ειχα ανοιξει και μαλιστα ειχαν πει να μη βαζεται πολλα watt περα απο τη 1η και 2η θεση
Stone Cold Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Κάποιες ερωτήσεις για τους γνώστες. Μπορούμε να συνδέσουμε το εν λόγω πολύπριζο σε μονή πρίζα ασφαλείας (την κλασική λευκή APC πχ) ωστέ να έχουμε κάποιου είδους προστασία; Και αν ναι πόσες συσκευές μας παίρνει να συνδέσουμε με το πολύπριζο; (εγώ ενδιαφέρομαι για tv, κονσόλα και στερεοφωνικο). Επίσης, σε περίπτωση που θέλουμε να προστατέψουμε μία μόνο συσκευή, έχει νόημα να βάλουμε τη μονή πρίζα ασφαλείας σε κάποια θέση απο το πολύπριζο; Ευχαριστώ.
fotaras76 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Αναφέρει ότι έχει προστασία από υπέρταση.Έχω ένα ίδιο σε μαύρο χρώμα περίπου 2 χρόνια και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Στα θετικά ότι έχει παιδική προστασία δηλαδή οι πρίζες που δεν χρησιμοποιούνται κλείνουν εσωτερικά με ένα πράσινο πλαστικό ώστε να μην μπορεί ένα παιδί να βάλει το δάχτυλο του. Κάθε διακόπτης έχει το δικό του φωτάκι. Από hama έχω επίσης για αρκετό καιρό headset και τιμονιέρα τα οποία δουλεύουν κι αυτά άψογα. Από πολύπριζα πάντως για να προστατέψω κάτι με αξία εμπιστεύομαι την APC κι ας είναι ακριβότερα.
mp44christos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 5 hours ago, makhs5 said: Λιγο offtopic αλλα αν θελετε πραγματικα πολυμπριζα ασφαλειας να προτιματε της Eaton https://www.skroutz.gr/c/606/polypriza/m/5452/Eaton/f/1063242/asfaleias.html?o=Eaton+Πολύπριζο+Ασφαλείας Καμια σχεση με τα υπολοιπα https://www.eaton.com/us/en-us.html και apc 1
makhs5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, mp44christos είπε και apc Ακριβως, αυτες οι δυο
Vault13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Stone Cold είπε Κάποιες ερωτήσεις για τους γνώστες. 1)Μπορούμε να συνδέσουμε το εν λόγω πολύπριζο σε μονή πρίζα ασφαλείας (την κλασική λευκή APC πχ) ωστέ να έχουμε κάποιου είδους προστασία; Και αν ναι πόσες συσκευές μας παίρνει να συνδέσουμε με το πολύπριζο; (εγώ ενδιαφέρομαι για tv, κονσόλα και στερεοφωνικο). Επίσης, σε περίπτωση που θέλουμε να προστατέψουμε μία μόνο συσκευή, έχει νόημα να βάλουμε τη μονή πρίζα ασφαλείας σε κάποια θέση απο το πολύπριζο; Ευχαριστώ. Την πρωτη απορια, την εχω και εγω. Αν μπορουμε να βαλουμε υπερτασικο + υπερτασικο σε σειρα. Ετσι βαζοντας ενα apc μια θεσης πριν απο το hama, προσθετουμε ασφαλεια υπερτασης της προκοπης σε ολο το hama. Αυτο χαλαει την ταση; Ειναι σωστο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα