azuli Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Εχω 50αρα συνδεση (wind) με καλη αποδοση (κατεβαζει με 50+ Mbps και ανεβαζει με 5+ Mbps,ping γυρω στο 15) Με μονα λοιπον ανοιχτα προγραμματα το zoom και το dropbox,οταν ειμαι σε zoom meeting και παω ταυτοχρονα να ανεβασω ενα αρχειο dropbox,το zoom κολλαει σα να κοπηκε το ιντερνετ,μεχρι να ανεβει το αρχειο. Ειμαι με windows 10 και technicolor 789 router Εχεις κανεις ιδεα τι μπορει να παιζει?
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) βάλε "κόφτη" στην ταχύτητα ανεβάσματος του dropbox, λογικά σου τερματίζει το ανέβασμα και για αυτό κολλάει το ζουμ. Θα το βρεις μέσα στις ρυθμίσεις του, στην desktop εκδοση φυσικά. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από Xristaras12
azuli Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 minute ago, Xristaras12 said: βάλε "κόφτη" στην ταχύτητα ανεβάσματος του dropbox, λογικά σου τερματίζει το ανέβασμα και για αυτό κολλάει το ζουμ. Θα το βρεις μέσα στις ρυθμίσεις του, στην desktop εκδοση φυσικά. Μπορει να επηρεασει το upload το download δηλαδη? Νομιζα πως δουλευουν ανεξαρτητα το ενα με το αλλο,οχι πως εχω και τρελες γνωσεις πανω σ αυτα βεβαια..
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Σαφέστατα και το ένα επηρεάζει το άλλο. Η θα ανεβάζει η γραμμή, η θα κατεβάζει με τη μέγιστη ταχύτητα. Μπορεί να κάνει και τα 2 ταυτόχρονα εννοείται αλλά με "ζημιά" στις μέγιστες ταχύτητες που μπορεί να πιάσει και θα υπάρχει και μια "καθυστέρηση" (αυξημένο Ping). 1
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι βρε xristara. Το ίντερνετ στην Ελλάδα είναι ασύμμετρο, γι' αυτό και σου λένε τόσο up, τόσο down και κατεβάζει ανεξάρτητα από το ανέβασμα. Το κακό όμως είναι ότι αν μπουκώσει το up-stream τότε μπλοκάρει όλη η κίνηση γιατί δεν θα μπορείς να ζητήσεις τι θέλεις. 3 ώρες πριν, azuli είπε Μπορει να επηρεασει το upload το download δηλαδη? Νομιζα πως δουλευουν ανεξαρτητα το ενα με το αλλο,οχι πως εχω και τρελες γνωσεις πανω σ αυτα βεβαια.. Φίλε, το zoom, πέρα από το download, θέλει το upload για να στέλνει βίντεο και ήχο, οπότε θέλεις καθαρό το upload σου, το οποίο είναι και περιορισμένο. Αν δεν μπορέσει να κλειδώσει καλή ταχύτητα up/down τότε θα αρχίσουν τα όργανα. Επίσης, αν τρέχεις torrent να το κλείνεις, ακόμα και αν δεν κατεβάζεις τίποτα. Μόνο που θα έχεις στη λίστα αρχεία, αυτό θα δουλεύει το upload σου. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από micos000
azuli Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 45 minutes ago, micos000 said: Φίλε, το zoom, πέρα από το download, θέλει το upload για να στέλνει βίντεο και ήχο, οπότε θέλεις καθαρό το upload σου, το οποίο είναι και περιορισμένο. Αν δεν μπορέσει να κλειδώσει καλή ταχύτητα up/down τότε θα αρχίσουν τα όργανα. Επίσης, αν τρέχεις torrent να το κλείνεις, ακόμα και αν δεν κατεβάζεις τίποτα. Μόνο που θα έχεις στη λίστα αρχεία, αυτό θα δουλεύει το upload σου. μονο zoom και dropbox ηταν ανοιχτα και στο zoom εχω κλειστη camera και μικροφωνο,οποτε δεν ειχε κατι να κανει upload,μονο download..
infin1tyGR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Όταν κατεβάζεις κάτι, ταυτόχρονα στέλνεις και ACK (acknowledge) πακέτα για επιβεβαίωση ότι έλαβες το περιεχόμενο. Όταν τερματίζεις το upload σου, αυτά τα πακέτα καθυστερούν υπερβολικά ή δεν στέλνονται καν, οπότε με αυτό τον τρόπο επηρεάζεται και το download αν ανεβάζεις φουλ. Βάζοντας ένα όριο π.χ. στο 80% του upload βελτιώνεται η κατάσταση. 1
azuli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 καταλαβα τωρα,ευχαριστω εβαλα το dropbox στο ''limit automatically'' και βλεπουμε πως παει
artist1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Ασχετο λίγο, θελω να συμμετέχω σε κατι μαθηματα μεσω zoom πρεπει να το κατεβασω στον υπολογιστή ή μπορω και online?
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπες στο παρακάτω λινκ για ένα δοκιμαστικό meeting ή μπες με το λινκ που έχεις για το μάθημα. https://zoom.us/test Πάτα Join και θα σου δώσει να κατεβάσεις το zoom. Ακύρωσε το και πάτα Launch Meeting. Θα σου βγάλει από κάτω αν δεν έχεις κατεβάσει το zoom να το κατεβάσεις ή να συνδεθείς μέσω browser, οπότε... Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα