Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Πρώτα πετάω μια μολότοφ, στρίβω στη γωνία και μετά επιστρέφω τρέχοντας φωνάζοντας «τι έγινε ρε παιδιά, προσπαθούν να μας κάψουν; Πού είναι η άχρηστη αστυνομία να μας προστατέψει»; Νομίζω πως ένας κοινωνιολόγος θα μπορούσε να μας εξηγήσει παρά πολλά πράγματα, μιας και το ίδιο συμβαίνει και έξω στον πραγματικό κόσμο! 2 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 hour ago, great said: Tα τελευταια δυο ποστς Είναι στοχευμένο για «δυνατούς λύτες». 😛
pigeon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Σβήσατε τπτ; Το δικό μου λέτε "μολότωφ" και "παράγοντας Εδεσσαϊκού"; 😲
Kostasspil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 2 hours ago, great said: Tα τελευταια δυο ποστς Δεν ξέρω τι μπορεί να σε μπέρδεψε στο προτελευταίο ποστ, πραγματικά.
great Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Kostasspil είπε Δεν ξέρω τι μπορεί να σε μπέρδεψε στο προτελευταίο ποστ, πραγματικά. Βασικά πιο πολυ tl;tr ήταν αλλα και εγω πολλες φορες απορώ με καποια ποστ μου που κανουν reaction "confused" και εχω την ιδια αντιδραση με σενα.
Witcher1st Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μονο insomnia και τωρα τελευταια και το reddit ειναι εθισμος.
lofter Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Πριν από 18 (!) χρόνια έμπαινα στο Esoterica (πως περνάνε τα χρόνια...) Μπαίνω και βλέπω αναρτήσεις που είχα κάνει και καταλαβαίνω πως αλλάζουμε με το πέρασμα των ετών. 3
pigeon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, great είπε Βασικά πιο πολυ tl;tr ήταν Σε νιώθω φίλε μου, το ίδιο reaction έχω όταν χάνω τα γυαλιά πρεσβυωπίας. Το point ήταν στην πρώτη παράγραφο, αν κατάφερες να την τελειώσεις δεν έχασες τίποτε. 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις