NT1G Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 37 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε OK, δεν συχνάζω πολύ στο πρώτο, περισσότερο στο δεύτερο. Δεν ειναι πάρα πολλά τα άτομα. Αυτό δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό. Πάντως γράφονται και νέοι χρήστες και μπορείς να κάνεις μια συζήτηση. Με 75000 γραμμένα άτομα και 6500 ενεργά (δεν ξέρω πως τα υπολογίζουν) δεν το λες από τα πιο ενεργά. Επίσης γίνεται το ίδιο πράμα με εδώ που λέει ο λόγος, οι περισσότερες συζητήσεις γίνονται στο αντίστοιχο μπλα μπλα του. 1
AristidisZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Η χρήση κινητού σκοτώνει τα fora Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να θέλει να γράψει πάρα πολλά πράγματα αλλά επειδή είμαι στο κινητό βαριέμαι απίστευτα να πληκτρολογήσω. sent from my iPhone 🤣 6
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, NT1G είπε Με 75000 γραμμένα άτομα και 6500 ενεργά (δεν ξέρω πως τα υπολογίζουν) δεν το λες από τα πιο ενεργά. Επίσης γίνεται το ίδιο πράμα με εδώ που λέει ο λόγος, οι περισσότερες συζητήσεις γίνονται στο αντίστοιχο μπλα μπλα του. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι ποσοστά ενεργών χρηστών υπάρχουν ανάλογα σε διάφορα φόρουμ. Δεν το έχω εξετάσει αυτό να κάνω συγκρίσεις. Εμένα μου φαίνονται οκ οι 6500 ενεργοί. Η συντριπτική πλειοψηφία χρηστών κάνουν μια εγγραφή για ένα πρόβλημα που έχουν και μετά αποχωρούν. Το κάθε site λογικά θα έχει αλγόριθμο που θα προσδιορίζει τους ενεργούς με βάση πόσα post, συνδέσεις είχανε σε ένα δεδομένο χρονικό διάστημα.
georgiouu Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 σε παραδιπλα φορουμ λεει "αυτην την στιγμη εχουμε 80 online ενεργα μελη και 1200 επισκεπτες" δεν νομιζω να ισχυει.Τι παιζει;
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 34 λεπτά πριν, georgiouu είπε σε παραδιπλα φορουμ λεει "αυτην την στιγμη εχουμε 80 online ενεργα μελη και 1200 επισκεπτες" δεν νομιζω να ισχυει.Τι παιζει; Οι επισκέπτες είναι όσοι μπήκαν να δουν χωρίς να κάνουν register. Το τι ισχύει κανένας δεν το ξέρει, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το domain σε διάφορες μηχανές αναζήτησης που εντοπίζουν pages views, unique visiting και να γίνουν συγκρίσεις στα νούμερα.
Macosj Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Η χρήση κινητού σκοτώνει τα fora Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να θέλει να γράψει πάρα πολλά πράγματα αλλά επειδή είμαι στο κινητό βαριέμαι απίστευτα να πληκτρολογήσω. sent from my iPhone 🤣 Αυτό έγραψα και εγώ παραπάνω και με έφαγαν, όπως και να το κάνουμε η βασική περιήγηση στο ίντερνετ γίνεται από κινητό πλέον. Στον υπολογιστή δεν θα ανοίξω καν φόρουμ, fb και τέτοια, βασικά δεν έχω κάνει καν σύνδεση σε αυτά. Ειδικά στα ελληνικά φόρουμ, δεν υπάρχει app, και εκτός αυτού τα site είναι δύσχρηστα για κινητό γιατί έχουν μείνει μια δεκαετία πίσω ( ναι εξαίρεση το insomnia) Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από Macosj
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Οι επισκέπτες είναι όσοι μπήκαν να δουν χωρίς να κάνουν register. Το τι ισχύει κανένας δεν το ξέρει, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το domain σε διάφορες μηχανές αναζήτησης που εντοπίζουν pages views, unique visiting και να γίνουν συγκρίσεις στα νούμερα. Επισκεπτες είναι και τα μποτάκια και λοιπά ανάλογα προγράμματα.
Macosj Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, tasanton είπε Εμ, εγώ ίσως; Όπως και για πολλά άλλα πράγματα. Τι σχέση έχει η οθόνη του κινητού με την οθονάρα του desktop; Δεν είναι θέμα οθοναρας, είναι θέμα χρόνου. Όταν ανοίγω υπολογιστή το κάνω για μια δουλειά, δεν θα μπω σε φόρουμ. Σε insomnia θα μπω όταν κάνω διάλειμμα, όταν δεν υπάρχει πολύ δουλειά, όπως και στο fb. Φυσικά σε αυτό εξαιρούνται όσοι δουλεύουν σε υπολογιστή και είναι όλη μέρα μπροστά από αυτόν, οπότε εκεί ίσως να διευκολύνει η απλή εναλλαγή παραθύρου για να συμμετέχεις. Αλλά, νομίζει ότι έτσι είναι η μειονότητα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δεν ξερω αν ειμαι παράξενος αλλα δεν μαρεσει το κινητο για "ιντερνετ". Αν βαριέμαι θα κανω scroll down το fb μηχανικά. Αλλά γενικά δεν. Αν το macbook δεν μου εδινε δυνατοτητα να απαντησω κλησεις απο κινητο θα τις εβλεπα με μια μερα καθυστερηση ξερω γω. Ακομα και viber απο macbook. Οποτε προσωπικα δεν με επηρεασε εμενα σαν χρηστη.
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 48 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε Δεν ξερω αν ειμαι παράξενος αλλα δεν μαρεσει το κινητο για "ιντερνετ". Αν βαριέμαι θα κανω scroll down το fb μηχανικά. Αλλά γενικά δεν. Αν το macbook δεν μου εδινε δυνατοτητα να απαντησω κλησεις απο κινητο θα τις εβλεπα με μια μερα καθυστερηση ξερω γω. Ακομα και viber απο macbook. Οποτε προσωπικα δεν με επηρεασε εμενα σαν χρηστη. Τα ίδια έλεγα και εγώ κάποτε μέχρι να πάρω το πρώτο μου smartphone αρκετά καθυστερημένα. Πέρασαν 1-2 χρόνια για να καταλάβω πως η δυνατότητα που μου δίνεται να σερφαρω στο Web από τον καναπέ μου με ταυτόχρονα ανοιχτή την τηλεόραση ή να σερφαρω αραχτός στο κρεββάτι μου χαλαρά, είναι αξεπέραστη μπροστά στο PC. Το PC θα μείνει για άλλες δουλειές, και για σερφαρισμα βέβαια, αλλά πλέον θα το ανοίξω απο 1 ως 3 φορές την βδομάδα για χρόνο μικρότερο των 8 ωρών όταν πριν το smartphone ήμουν 7/7, 10-18/24, εποχές που ήμουν φοιτητής με IRC με downloads torrents με διάφορους πειραματισμους και διάφορα άλλα, έπαιζε και 24/24 η ένα 48ωρο μόνιμα.
lector Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Προσωπικη αποψη: Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι καποιος θα προτιμησει να χρησιμοποιησει κινητο αντι για pc για οτιδηποτε αλλο εκτος απο χαζεμα ή γρηγορη επικοινωνια ή κανα σχολιο στο fb. Σε καμια περιπτωση δε βολευει το κινητο ουτε για φορα ουτε για multitasking ουτε για πληκτρολογηση ουτε για κατεβασμα. Αυτο το ποστ που γραφω τωρα ας πουμε σιγα μην καθομουν να το γραψω απο κινητο. Αν λοιπον υποθεσουμε οτι οι χρηστες πλεον συνδεονται ιντερνετ για ψυχαγωγικους λογους κυριως απο κινητα πλεον, μου φαινεται λογικο να παραγκωνιζονται τα φορα, καθως ολα γινονται μεσω εφαρμογης social media στο κινητο. Κατα τα αλλα, οι υπολογιστες χρησιμοποιουνται ως εργαλεια δουλειας πλεον περισσοτερο απο οσο για διασκεδαση ή κουβεντα, οποτε αυτο που κανουμε εδω τωρα μαλλον ειναι καπως "παρωχημενο". Κακως κατα τη γνωμη μου, αλλα ετσι παρατηρω... 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Macosj είπε όπως και να το κάνουμε η βασική περιήγηση στο ίντερνετ γίνεται από κινητό πλέον. Πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα; Εκτος και αν περιηγηση στο ιντερνετ εννοεις τα social media.
nikos121 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα; Εκτος και αν περιηγηση στο ιντερνετ εννοεις τα social media. gazzeta, protothema, skai, car.gr, google maps, amazon, skroutz, youtube ειναι μονο καποια απο αυτα και υπαρχουν πολλα ακομη... Αναλογως τις ορεξεις του καθενος Δεν μπορω να σκεφτω προσωπικα τον λογο γτ να σηκωθω απο τον καναπε/πολυθρονα και να ανοιξω τον υπολογιστη για να κανω κατι απο τα παραπανω. Αν θελω να γραψω ενα κειμενο για τη δουλεια οκ παω στο πισι στο word. Θα βαλω να παιζει και το youtube απο διπλα και θα διαβασω και καμια ειδηση. Η επίσης αν σκασει μειλ ε δεν θα παω στο πισι να το ανοιξω παραμονο αν πρεπει να κανω δουλεια απο εκει Αλλα για να μαθω για την επικαιροτητα τα νεα, αθλητικα κλπ 2 και 3 φορες μεσα στην ημερα θα το κανω απο το κινητο. 1
Macosj Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, lector είπε Προσωπικη αποψη: Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι καποιος θα προτιμησει να χρησιμοποιησει κινητο αντι για pc για οτιδηποτε αλλο εκτος απο χαζεμα ή γρηγορη επικοινωνια ή κανα σχολιο στο fb. Σε καμια περιπτωση δε βολευει το κινητο ουτε για φορα ουτε για multitasking ουτε για πληκτρολογηση ουτε για κατεβασμα. Αυτο το ποστ που γραφω τωρα ας πουμε σιγα μην καθομουν να το γραψω απο κινητο. Αν λοιπον υποθεσουμε οτι οι χρηστες πλεον συνδεονται ιντερνετ για ψυχαγωγικους λογους κυριως απο κινητα πλεον, μου φαινεται λογικο να παραγκωνιζονται τα φορα, καθως ολα γινονται μεσω εφαρμογης social media στο κινητο. Κατα τα αλλα, οι υπολογιστες χρησιμοποιουνται ως εργαλεια δουλειας πλεον περισσοτερο απο οσο για διασκεδαση ή κουβεντα, οποτε αυτο που κανουμε εδω τωρα μαλλον ειναι καπως "παρωχημενο". Κακως κατα τη γνωμη μου, αλλα ετσι παρατηρω... Οκ, ο καθένας όπως έχει μάθει. Ας πούμε εγώ γράφω πολύ πιο γρήγορα από το κινητό σε σχέση με το pc. Θα συμφωνήσω με τον παραπάνω, δηλαδή ότι κάτι fb, insta και φυσικά φόρουμ για πολλούς είναι πιο βολικά απο το κινητό 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα; Εκτος και αν περιηγηση στο ιντερνετ εννοεις τα social media. Βασικη περιήγηση είναι οτιδήποτε δεν χρειάζεται τις δυνατότητες, την οργάνωση και τις λειτουργίες του υπολογιστή. Πλέον, σχεδόν όλα μπορούν να γίνουν από κινητό (όσο αφορά την περιήγηση εννοείται). Υπολογιστή χρησιμοποιώ εγώ προσωπικά αν θέλω να ψάξω κάποιο paper και έτσι χρειάζομαι vpn και τα site που τα έχουν αυτά σε παιδευουν με την mobile έκδοση
Αντώνης Τ. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Παρατηρώ ότι κανείς δεν αναφέρθηκε στο θέμα της Ελλάδας των μνημονίων κτλ. Ειδικά για τα φόρουμ αυτοκινήτων για παράδειγμα νομίζω έπαιξε μεγάλο ρόλο. Οι εποχές που διέθετε κάποιος 900 κατοστάρικα για να βάλει Revo ας πούμε, 1000 ευρώ για ολόσωμη 65άρα από downpipe και πίσω και όλα αυτά τα έκανε μέσα σε ένα χρόνο, έφυγαν απότομα και φεύγοντας έκαναν και κρότο. Εννοώ ότι εκεί που το νήμα "Φιλικές κόντρες" είχε την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και οι δυναμομετρήσεις έδιναν και έπαιρναν τα ηνία πήρε το νήμα για τις καταναλώσεις και το πώς θα πετύχεις χαμηλότερη κατανάλωση. Πάνε οι βελτιώσεις, πάνε οι κόντρες, γέμισαν προβλήματα τα φόρουμ πώς θα τη βγάλω φτηνότερα με τη βλάβη. έπειτα τα ηνία πέρασαν στα αντίστοιχο "μπλα μπλα", ε μπήκαν και τα σόσιαλ σε αυτό το κομμάτι και τα γιουτουμπ κτλ και τα τελείωσε. Ψάχνω σε ελληνικά φόρα να βρω πληροφορίες για έναν κινητήρα του 2016 σε μοντέλο που θέλω να πάρω και δε βρισκω τίποτε, ούτε καν για το συγκεκριμένο μοντέλο κάποια πληροφορία. Σταμάτησε ο κόσμος να την ψάχνει γενικώς? Σταμάτησε ο Έλληνας να την μετράει με το αυτοκίνητο? Το κάνει μέσω φέισμπουκ και ινστα? Δεν ξέρω να πω γιατι ειμαι εκτός, αλλα και παλι ποσο εξειδικευμένη κουβέντα να γίνει μεσω ινστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις