Basilhs23___ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, great είπε social media γενικως εχουν κανει ας το πουμε την ζημιά, ο μεσος χρηστης δεν ξερει να ανοιξει ενα account στο forum και να κανει ποστ. εποχες. Myphone.gr, adslgr, iphonehellas και Forum On-Line εχουν πεθάνει. Μενει κατι πιο σοβαρο οπως stackoverflow, οπου πραγματικα το βαζεις και σε βιογραφικο το οτι εχεις τοσο reputation σε κωδικα και moderation και reddit Οπου ειναι και αυτος βοθρος αλλα εχει τα παντα σε αυτον τον βοθρο. Τωρα για το insomnia, να τα πουμε με το ονομα τους? εαν δεν ηταν το μπλα-μπλα δεν θα ειχε ουτε τους μισους χρήστες. Ανοιγεις thread σε αλλο section μηδεν απαντήσεις, ερχετε εδω ενας και λεει "θελω την Μαρια τι να κανω" 20 σελίδες σε μισή ωρα. I'm not judging just stating the facts. Προσωπικα στο μόνο που εχω μεινει πιστος και ενεργός ειναι το gtvs.gr καθως ειμαι απο τους πιο παλιους χρηστες που δεν εγκατελειψαν το καραβι τοτε με την ΑΕΠΙ my phone και adslgr μια χαρά υπάρχουν και λειτουργούν, όπως και διάφορα άλλα. 2
StamTheMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε my phone και adslgr μια χαρά υπάρχουν και λειτουργούν, όπως και διάφορα άλλα. Το πρωτο παντως το εχει ξεφτιλισει με την προωθηση,το εχω διαγραψει απο τη μνημη. 3
thn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 υπηρξε και μεγαλη κούραση χρηστών, τουλάχιστον στα πιο μεγάλα φορα, με τοξικούς χρήστες που τους αφηναν να σουλατσαρουν ελευθερα με αναπνευστήρες και καλαμάκια. απο το 2000 και μετα τα πιο πολλά θέματα είχαν την κατάληξη να μαλώνουν στα πληκτρολόγια κάποιοι και να μην έχει πλέων καμία σχέση με το θέμα. Αρκετός κόσμος πλέων απλά διάβαζε και δεν επερνε μέρος αφού μονο συζήτηση δεν ηταν. μεγα λαθος απο τα ιδια τα φορα. βαλε μετα τα πιο νεα πραγματα που ήρθαν και βουρ οι κουρασμένοι την εκαναν. και κλαμα η κυρια να ούμε 4
StamTheMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, thn είπε υπηρξε και μεγαλη κούραση χρηστών, τουλάχιστον στα πιο μεγάλα φορα, με τοξικούς χρήστες που τους αφηναν να σουλατσαρουν ελευθερα με αναπνευστήρες και καλαμάκια. απο το 2000 και μετα τα πιο πολλά θέματα είχαν την κατάληξη να μαλώνουν στα πληκτρολόγια κάποιοι και να μην έχει πλέων καμία σχέση με το θέμα. Κατι που γινεται και εδω μεσα αρκετα. 2 1
Proodevtikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Αν βάλει πολιτικά θέματα εδώ θα διπλασιαστεί η κίνηση
Speculoos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Ερώτηση (μάλλον) άσχετου. Όταν λέτε για FB πώς μπορείτε εκεί να βρείτε κάτι που ψάχνετε; Προσωπικά αν θέλω να βρω κάτι θα γκουγκλάρω την ερώτηση κοτσάροντας Reddit στο search bar. 1
StamTheMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Proodevtikos είπε Αν βάλει πολιτικά θέματα εδώ θα διπλασιαστεί η κίνηση Θα μειωθει στο μισο θες να πεις. Και ευχαριστουμε,δεν ψαχνουμε για ιδεες. 4 1
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μιας που το έφερε η κουβέντα, ξέρει κανείς τι απέγινε το cnchobby ? Ήταν από χρόνια στην μεθ λόγω πολύ εξειδικευμένου θέματος αλλά μου φάνηκε άσχημο που μπήκα κάποια στιγμή μετά από καιρό και είδα ότι είχε κλείσει τελείως
thn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Κατι που γινεται και εδω μεσα αρκετα. δεν είπα ποτέ το αντίθετο. flaming και vs, ποιος εχει την πιο σωστή γνώμη, και να επιβεβαιωθεί ότι έχει κάνει καλύτερη επένδυση τα χρήματά του. και απο την άλλη κοροιδία και προσπάθεια απαξίωσης των περισσότερων topic starters που ζητάνε κάποια συμβουλή. Σαν να λεμε, πέθανε η κατσίκα του άλλου? ε θα ρίξω εναν ύπνο μουρλια σήμερα. Όλο αυτό είναι αντίγραφο του εξω λαι εδω είναι η σημασία του σωστού mod. 2
vorlon68 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Proodevtikos είπε Αν βάλει πολιτικά θέματα εδώ θα διπλασιαστεί η κίνηση Και τα βρισίδια.... και τα ban
NT1G Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε my phone και adslgr μια χαρά υπάρχουν και λειτουργούν, όπως και διάφορα άλλα. Μια χαρά υπάρχουν, το θέμα είναι πόσα άτομα ασχολούνται εκεί πια. 4
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Το πρωτο παντως το εχει ξεφτιλισει με την προωθηση,το εχω διαγραψει απο τη μνημη. OK, δεν συχνάζω πολύ στο πρώτο, περισσότερο στο δεύτερο. 6 λεπτά πριν, NT1G είπε Μια χαρά υπάρχουν, το θέμα είναι πόσα άτομα ασχολούνται εκεί πια. Δεν ειναι πάρα πολλά τα άτομα. Αυτό δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό. Πάντως γράφονται και νέοι χρήστες και μπορείς να κάνεις μια συζήτηση. 1
StamTheMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε OK, δεν συχνάζω πολύ στο πρώτο, περισσότερο στο δεύτερο. Συχναζα πολυ καποτε,εβαζα και αγγελιες,κατεληξα να τους σβησω και απο το φβ με τοση προωθηση. Χειροτερα και απο εδω με τα apple 2
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Speculoos είπε Ερώτηση (μάλλον) άσχετου. Όταν λέτε για FB πώς μπορείτε εκεί να βρείτε κάτι που ψάχνετε; Προσωπικά αν θέλω να βρω κάτι θα γκουγκλάρω την ερώτηση κοτσάροντας Reddit στο search bar. Αν θες να ψάξεις στο fb, πρώτα θα γραφτείς εκεί, μετά θα κάνεις search από την πλατφόρμα μέσα, αν κάνεις από Google ίσως σου εμφανίσει μόνο κάποιες σελίδες. 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Συχναζα πολυ καποτε,εβαζα και αγγελιες,κατεληξα να τους σβησω και απο το φβ με τοση προωθηση. Χειροτερα και απο εδω με τα apple Εγώ είχα γραφτεί μόνο για κάτι προβλήματα που είχα και έψαχνα με το κινητό, μετά γειά σας.
StamTheMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εγώ είχα γραφτεί μόνο για κάτι προβλήματα που είχα και έψαχνα με το κινητό, μετά γειά σας. Επρεπε να εισαι ενεργο μελος,με συγκεκριμενο post count για να μπορεις να ανεβασεις αγγελιες. Just saying.
Προτεινόμενες αναρτήσεις