Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, great είπε

social media γενικως εχουν κανει ας το πουμε την ζημιά, ο μεσος χρηστης δεν ξερει να ανοιξει ενα account στο forum και να κανει ποστ.

εποχες. Myphone.gr, adslgr, iphonehellas και Forum On-Line εχουν πεθάνει.

Μενει κατι πιο σοβαρο οπως stackoverflow, οπου πραγματικα το βαζεις και σε βιογραφικο το οτι εχεις τοσο reputation σε κωδικα και moderation και reddit Οπου ειναι και αυτος βοθρος αλλα εχει τα παντα σε αυτον τον βοθρο.

Τωρα για το insomnia, να τα πουμε με το ονομα τους? εαν δεν ηταν το μπλα-μπλα δεν θα ειχε ουτε τους μισους χρήστες. Ανοιγεις thread σε αλλο section μηδεν απαντήσεις, ερχετε εδω ενας και λεει "θελω την Μαρια τι να κανω" 20 σελίδες σε μισή ωρα.

I'm not judging just stating the facts.

Προσωπικα στο μόνο που εχω μεινει πιστος και ενεργός ειναι το gtvs.gr καθως ειμαι απο τους πιο παλιους χρηστες που δεν εγκατελειψαν το καραβι τοτε με την ΑΕΠΙ

my phone και adslgr μια χαρά υπάρχουν και λειτουργούν, όπως και διάφορα άλλα. 

• Like 2
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Το πρωτο παντως το εχει ξεφτιλισει με την προωθηση,το εχω διαγραψει απο τη μνημη.

• Like 3
Δημοσ.

υπηρξε και μεγαλη κούραση χρηστών, τουλάχιστον στα πιο μεγάλα φορα, με τοξικούς χρήστες που τους αφηναν να σουλατσαρουν ελευθερα με αναπνευστήρες και καλαμάκια.

απο το 2000 και μετα τα πιο πολλά θέματα είχαν την κατάληξη να μαλώνουν στα πληκτρολόγια κάποιοι και να μην έχει πλέων καμία σχέση με το θέμα. Αρκετός κόσμος πλέων απλά διάβαζε και δεν επερνε μέρος αφού μονο συζήτηση δεν ηταν.

μεγα λαθος απο τα ιδια τα φορα.

βαλε μετα τα πιο νεα πραγματα που ήρθαν και βουρ οι κουρασμένοι την εκαναν. και κλαμα η κυρια να ούμε

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thn είπε

υπηρξε και μεγαλη κούραση χρηστών, τουλάχιστον στα πιο μεγάλα φορα, με τοξικούς χρήστες που τους αφηναν να σουλατσαρουν ελευθερα με αναπνευστήρες και καλαμάκια.

απο το 2000 και μετα τα πιο πολλά θέματα είχαν την κατάληξη να μαλώνουν στα πληκτρολόγια κάποιοι και να μην έχει πλέων καμία σχέση με το θέμα.

Κατι που γινεται και εδω μεσα αρκετα. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ερώτηση (μάλλον) άσχετου. Όταν λέτε για FB πώς μπορείτε εκεί να βρείτε κάτι που ψάχνετε; Προσωπικά αν θέλω να βρω κάτι θα γκουγκλάρω την ερώτηση κοτσάροντας Reddit στο search bar.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Proodevtikos είπε

Αν βάλει πολιτικά θέματα εδώ θα διπλασιαστεί η κίνηση

Θα μειωθει στο μισο θες να πεις.

Και ευχαριστουμε,δεν ψαχνουμε για ιδεες.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μιας που το έφερε η κουβέντα, ξέρει κανείς τι απέγινε το cnchobby ?

Ήταν από χρόνια στην μεθ λόγω πολύ εξειδικευμένου θέματος αλλά μου φάνηκε άσχημο που μπήκα κάποια στιγμή μετά από καιρό και είδα ότι είχε κλείσει τελείως

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Κατι που γινεται και εδω μεσα αρκετα. 

δεν είπα  ποτέ το αντίθετο.

flaming και vs, ποιος εχει την πιο σωστή γνώμη, και να επιβεβαιωθεί ότι έχει κάνει καλύτερη επένδυση τα χρήματά του.

και απο την άλλη κοροιδία και προσπάθεια απαξίωσης των περισσότερων topic starters που ζητάνε κάποια συμβουλή. 

Σαν να λεμε, πέθανε η κατσίκα του άλλου? ε θα ρίξω εναν ύπνο μουρλια σήμερα.

Όλο αυτό είναι αντίγραφο του εξω λαι εδω είναι η  σημασία του σωστού mod. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Proodevtikos είπε

Αν βάλει πολιτικά θέματα εδώ θα διπλασιαστεί η κίνηση

Και τα βρισίδια.... και τα ban

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μια χαρά υπάρχουν, το θέμα είναι πόσα άτομα ασχολούνται εκεί πια.

• Like 4
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Το πρωτο παντως το εχει ξεφτιλισει με την προωθηση,το εχω διαγραψει απο τη μνημη.

OK, δεν συχνάζω πολύ στο πρώτο, περισσότερο στο δεύτερο. 

6 λεπτά πριν, NT1G είπε

Μια χαρά υπάρχουν, το θέμα είναι πόσα άτομα ασχολούνται εκεί πια.

Δεν ειναι πάρα πολλά τα άτομα. Αυτό δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό. Πάντως γράφονται και νέοι χρήστες και μπορείς να κάνεις μια συζήτηση. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

OK, δεν συχνάζω πολύ στο πρώτο, περισσότερο στο δεύτερο. 

Συχναζα πολυ καποτε,εβαζα και αγγελιες,κατεληξα να τους σβησω και απο το φβ με τοση προωθηση.

Χειροτερα και απο εδω με τα apple :P

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Ερώτηση (μάλλον) άσχετου. Όταν λέτε για FB πώς μπορείτε εκεί να βρείτε κάτι που ψάχνετε; Προσωπικά αν θέλω να βρω κάτι θα γκουγκλάρω την ερώτηση κοτσάροντας Reddit στο search bar.

Αν θες να ψάξεις στο fb, πρώτα θα γραφτείς εκεί, μετά θα κάνεις search από την πλατφόρμα μέσα, αν κάνεις από Google ίσως σου εμφανίσει μόνο κάποιες σελίδες. 

3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Συχναζα πολυ καποτε,εβαζα και αγγελιες,κατεληξα να τους σβησω και απο το φβ με τοση προωθηση.

Χειροτερα και απο εδω με τα apple :P

Εγώ είχα γραφτεί μόνο για κάτι προβλήματα που είχα και έψαχνα με το κινητό, μετά γειά σας. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Εγώ είχα γραφτεί μόνο για κάτι προβλήματα που είχα και έψαχνα με το κινητό, μετά γειά σας. 

Επρεπε να εισαι ενεργο μελος,με συγκεκριμενο post count  για να μπορεις να ανεβασεις αγγελιες.

Just saying.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...