DownUNDERground Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 44 λεπτά πριν, pigeon είπε 1. Τοξικές κοινότητες, κλίκες, μηδενική σοβαρότητα. 2. Echo chambers μέχρι θανάτου. 3. Διαχειριστές-promoters της δικής τους άποψης/μάρκας/ιδεολογίας κτλ. Με όποια σειρά προτεραιότητας θέλετε. Ενώ τα σόσιαλ ας πούμε -τα οποία τα "υποκαθιστούν"- καλύτερα; 1
pigeon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Ενώ τα σόσιαλ ας πούμε -τα οποία τα "υποκαθιστούν"- καλύτερα; Τα ίδια, ο κόσμος έχει το πρόβλημα όχι το μέσο. Με τα social βρήκαν ένα καλύτερο μέσο να βγάζουν χολή και να ακούν τον εαυτό τους να μιλάει. 5
kostasbm Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 φορουμ με θεμα αυτοκινητο μοτο που παρακολουθω τα τελευταια χρονια μια χαρα δουλευουν...καποιες ενοτητες εχουν ατονησει με το καιρο στα δορυφορικα που ασχολουμαι ερασιτεχνικα αλλα εχουν σχεδον πεθανει αλλα υπαρχουν καποια τα οποια ειναι πολυ ζωηρα - δραστηρια με το 3D printing που ασχολουμε υπαρχουν εξιδικευμενα φορουμ και με ζωντανα chatrooms πχ github αλλα στο insomnia οπως ειπε ο Νικος βρισκεις τα παντα...και μην το γελαμε γιατι περα απο τα ευτραπελα εχουμε αντλησει αρκετη γνωση απο ατομα εδω μεσα.... 1 1
The_Judas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, l337 είπε To internet έχει τα πάντα. Από σκουπίδια μέχρι peer-reviewed jourrnals. Στο χέρι του καθενός (και στο μυαλό που κουβαλάει) είναι να διαχωρίσει την αξιόπιστη πληροφορία με την άχρηστη και επίσης του που (και πως) θα ψάξει. Δυστυχώς -καλώς ή κακώς- θα πρέπει να ξέρει και πολύ καλά αγγλικά επίσης. τα επιστήμονικα περιοδικα ή και τα επιστημονικά βιβλία δεν είναι δωρεαν ούτε βγαίνουν πάντα ψηλά στην αναζήτηση. Οι πρώτες αναζητήσεις στο ίντερνετ μπορεί να βγάζουν τις ψεκασμενες ειδήσεις ή δημοσιογραφικα άρθρα. επίσης όπως είπα και πιο πάνω "ειδικά στην Ελλάδα", το υλικό είναι ελάχιστο. Επίσης, το ίντερνετ δεν υποκαθιστα τα βιβλία, αλλά δημιουργεί ψευδή αίσθηση γνώσης σε αυτον που δεν αγοράζει βιβλία. Είναι τα κλασικο "Google or it didn't happen" επιχειρημα. 2
DownUNDERground Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, pigeon είπε Τα ίδια, ο κόσμος έχει το πρόβλημα όχι το μέσο. Με τα social βρήκαν ένα καλύτερο μέσο να βγάζουν χολή και να ακούν τον εαυτό τους να μιλάει. Οκ, άρα επειδή στην κουβέντα εδώ κατέληξε να γίνεται σύγκριση, τα σημεία που ανέφερες δεν είναι οι λόγοι για τους οποίους έχει μειωθεί η κίνηση στα φόρα.
Macosj Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι και το γεγονός οτι τα φόρουμ έχουν μείνει στο 2005, ειδικά τα ελληνικά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο με app στο κινητό. Από υπολογιστή ποιος κάθεται να μπαίνει σε φόρουμ τώρα? Στο κινητό είναι δύσχρηστα, οι απαντήσεις θέλουν reload, για να κάνει κάποιος καινούριο θέμα πρέπει να το ψάξει. Άρα καλύτερα σε groups στα social να τελειώνουμε. Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει στα ελληνικά τουλάχιστον φόρουμ, είναι ότι απαντούν οι ίδιοι, μετά από λίγο καιρό ξέρεις τι θα απαντήσει ο άλλος γιατί ιδεολογικά είναι κολλημένος 4 λεπτά πριν, The_Judas είπε ίντερνετ Το ίντερνετ δεν είναι το Google. Αν θέλει κάποιος σωστές πληροφορίες μπαίνει στα σωστά site, αν δεν είναι δωρεάν ένα άρθρο πάει σε μια βιβλιοθήκη ή αν σπουδάζει μπαίνει μέσω vpn. Μια χαρά υπάρχουν τα πάντα στο διαδίκτυο, ορεξη και χρόνος να υπάρχει και προφανώς ώριμη σκέψη, αν διαβάσει ο άλλος ιατρικό θέμα από το arouraioskaigata.gr πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να το εμπιστευτεί. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους ψεκ, ανεβάζει κάποιος μια έρευνα με τις δικές του ερμηνείες και ο άλλος το κάνει νόμο, ενώ θα έπρεπε να ψάξει την έρευνα και να την διαβάσει μόνος του και μετά να βγάλει συμπεράσματα (φυσικά θέλει τέλεια αγγλικά) Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από Macosj 1 2
StamTheMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, l337 είπε Θέμα moderation είναι αυτό. Αν δεν κανουμε εμεις αναφορα δε θα το δει ευκολα ο mod. 2
pigeon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Οκ, άρα επειδή στην κουβέντα εδώ κατέληξε να γίνεται σύγκριση, τα σημεία που ανέφερες δεν είναι οι λόγοι για τους οποίους έχει μειωθεί η κίνηση στα φόρα. Σύγκριση ποιός έκανε; Εγώ πάντως όχι. Το point μου που έχασες είναι ότι γέμισε ο κόσμος με τοξικότητα, ασοβαρότητα, λατρεις της θαλπωρής του echo chamber, haters παντός είδους (επειδή έτσι), promoters με ατζέντα, και συνεπακόλουθα, trigger-happy διαχειριστές. Ολα συνέπειες του μεγάλου πλήθους και επομένως της ποιότητας του κοινού που έχει διαθέσιμο πληκτρολόγιο και άποψη. Υπάρχουν πάρα πολλοί που σταμάτησαν να συμμετέχουν δημοσίως σε συζητήσεις εξαιτίας του φαινομένου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μεταφέρθηκαν πχ στο facebook. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από pigeon 3 2
StamTheMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, pigeon είπε Διαχειριστές-promoters της δικής τους άποψης/μάρκας/ιδεολογίας κτλ. Ενας λογος που έπαψα να μπαινω σε γνωστο φορουμ για μοτο,με καταληξη gr. 1 1 1
tasanton Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Macosj είπε Από υπολογιστή ποιος κάθεται να μπαίνει σε φόρουμ τώρα? Εμ, εγώ ίσως; Όπως και για πολλά άλλα πράγματα. Τι σχέση έχει η οθόνη του κινητού με την οθονάρα του desktop; 6
StamTheMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Macosj είπε Από υπολογιστή ποιος κάθεται να μπαίνει σε φόρουμ τώρα? what? ξεκόλλα απο το κινητό σου μαν,θα παθει ζημια ο αυχενας σου. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, pigeon είπε Σύγκριση ποιός έκανε; Εγώ πάντως όχι. Το point μου που έχασες είναι ότι γέμισε ο κόσμος με τοξικότητα, ασοβαρότητα, λατρεις της θαλπωρής του echo chamber, haters παντός είδους (επειδή έτσι), promoters με ατζέντα, και συνεπακόλουθα, trigger-happy διαχειριστές. Ολα συνέπειες του μεγάλου πλήθους και επομένως της ποιότητας του κοινού που έχει διαθέσιμο πληκτρολόγιο και άποψη. Υπάρχουν πάρα πολλοί που σταμάτησαν να συμμετέχουν δημοσίως σε συζητήσεις εξαιτίας του φαινομένου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μεταφέρθηκαν πχ στο facebook. Παντα έτσι ήταν ,απλά τωρα βγαίνουν πιο ευκολα προς τα έξω,εχουν πιο ευκολο βήμα 4
DownUNDERground Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, pigeon είπε Σύγκριση ποιός έκανε; Εγώ πάντως όχι. Το point μου που έχασες είναι ότι γέμισε ο κόσμος με τοξικότητα, ασοβαρότητα, λατρεις της θαλπωρής του echo chamber, haters παντός είδους (επειδή έτσι), promoters με ατζέντα, και συνεπακόλουθα, trigger-happy διαχειριστές. Ολα συνέπειες του μεγάλου πλήθους και επομένως της ποιότητας του κοινού που έχει διαθέσιμο πληκτρολόγιο και άποψη. Υπάρχουν πάρα πολλοί που σταμάτησαν να συμμετέχουν δημοσίως σε συζητήσεις εξαιτίας του φαινομένου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μεταφέρθηκαν πχ στο facebook. Οκ, έτσι όπως το έγραψες πριν μπορούσε να παρερμηνευθεί με βάση το που είχε πάει η κουβέντα.👍 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από DownUNDERground 1
Ola150 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, poulinos είπε απλη απαντηση.τα εφαγε το ινσομνια αφου εδω εχουμε τεχνικους,γιατρους, επενδυτες,μεντιουμ και ολες τις ειδικοτητες σε ολα τα επιπεδα.ξερουμε τα παντα.ουτε το google δεν ρωτανε ποια.κατευθειαν θεμα στο ινσομνια για εγκυρα αποτελεσματα. Γέλασα περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε.
dkstopo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 φυσικά και δεν εχουν πεθάνει, είμαι ενεργός σε 3, παλιότερα σε 6, απλά εκει τα πραγματα είναι "σκληροπυρηνικά" μάλιστα μερικά δεν έχουν εντάξει αντιδράσεις των μελών στις απαντήσεις. Εκει θα βρεις πληροφορία που δεν θα συναντήσεις εύκολα πουθενά αλλού. Υπάρχουν ακόμα θέματα που μπορεί κάποιος να τα δει επαγγελματικά και να τα στήσει παράλληλα με την επιχείρησή του και να αναπτυχθεί. Το insomnia είναι πολυθεματικό κάτι σαν supermarket, δεν είναι κακό αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις