Baggos91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δλδ τώρα που θα βάλεις μια τέτοια κάρτα δεν θα έχεις θέμα με την ακτινοβολία. Ας το έκλεινες το βράδυ εάν εκεί ήταν το πρόβλημα. Τώρα θα πρέπει να κάνεις ολόκληρη διαδικασία για να έχεις στο pc ιντερνετ καλύτερο απότι πριν. Εάν το pc είναι κάτω απο γραφείο και έχει και εμπόδια ίσως να μην κάνει δουλειά, διότι πιθανότατα θα είσαι και πάλι στα 2,4ghz. Όλα αυτά για να δουλέψουν σωστά θέλουν οπτική επαφή, αλλιώς όλο και κάποιο πρόβλημα θα έχεις. Εάν δεν διάλεγα καλώδιο που είναι φθηνή και καλή λύση , ίσως πήγαινα σε μια τέτοια λύση που έχουν την κεραία εξωτερικά, έχει περίπου ένα μέτρο καλώδιο και έχουν και καλά σχόλια. https://www.skroutz.gr/c/128/network_interface/m/229/Gigabyte.html . Δεν το έχω δοκιμάσει.
geod30 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 τί εκπέμπει ένα ρουτερ ??ακτινοβολία? έλεος δηλαδή,δε βαρέθηκαν με αυτή την αηδία ... πέρα από τη πλάκα,αυτό που αναφέρεις είναι σαν να θέλεις να φωνάξεις τη δεη γιατί δεν έχει πρίζα ρεύματος ένα δωμάτιο στο μέρος που το θέλεις.συνδέσου με καλώδιο,ανέβασε τη ταχύτητα dsl του ρουτερ/speedtest ή δες στο ασύρματο 5ghz από το κινητό σου στο ίδιο χώρο που είναι το ρουτερ.αν δεις ότι πιάνει αυτά που πρέπει,φώναξε κάποιον που γνωρίζει να σου δώσει μέγιστη ισχύ και στον υπολογιστή σου εκεί που θέλεις ή δώσε πρόσθετες πληροφορίες μήπως και σε βοηθήσουμε από το φορουμ.οι παραπάνω κεραίες απ όσο ξέρω κι εγώ κάνουν πολύ καλή δουλειά,αλλά συνήθως το πρόβλημα είναι στα ρουτερ που δεν έχουν μεγάλη εμβέλια και όχι στο δέκτη οπότε υπάρχει και ένα μικρό ρίσκο να μη δεις τη μέγιστη ταχύτητα.
Dina85 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Το κινητό πιάνει οκ, αλλά το θέμα είναι ότι δεν βάλαμε οπτικές, για να πιάνει το κινητό 100ρα ταχύτητα, το θέμα είναι για συνδεθεί το ρουτερ με το pc μέσω καλωδίου χρειάζονται τουλάχιστον 15 μέτρα καλώδιο, κάνει γωνία το χολ, για να μπει μετά στο δωμάτιο όπου θα πρέπει να τρυπήσουμε και τον τοίχο για να μπει μέσα στο δωμάτιο.
alxnt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Σου προτείνω να βρεις ένα άλλο pc/laptop και να κάνεις τις μετρήσεις σου ή αν μπορείς φόρτωσε ένα usb live linux. Στο λέω αυτό γιατί μου έχει τύχει κι έμενα κάποια στιγμη τα win10 να έχουν κοφτή στα 2mb/s . Ταυτόχρονα το linux στο ίδιο pc έπιανε όσο έπρεπε. Το πρόβλημα προήλθε από drivers της κάρτας δικτύου.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Dina85 είπε Το κινητό πιάνει οκ, αλλά το θέμα είναι ότι δεν βάλαμε οπτικές, για να πιάνει το κινητό 100ρα ταχύτητα, το θέμα είναι για συνδεθεί το ρουτερ με το pc μέσω καλωδίου χρειάζονται τουλάχιστον 15 μέτρα καλώδιο, κάνει γωνία το χολ, για να μπει μετά στο δωμάτιο όπου θα πρέπει να τρυπήσουμε και τον τοίχο για να μπει μέσα στο δωμάτιο. Δυστηχως αν δεν βάλεις κάτι για να ενίσχυση σήματος δεν θα δεις σωστές ταχύτητες στο pc ασύρματα Οπότε για σίγουρα και ταυτόχρονα φτηνά πας σε καλώδιο, αν περαστεί σωστά μέσα σε κανάλι δεν θα το βλέπεις κιόλας
emperor4her Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Στις 31/10/2021 στις 12:35 ΠΜ, Dina85 είπε Καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλος στην ομάδα, έχει μέρες λίγες που βάλαμε οπτικές ίνες, δήθεν για καλύτερη ταχύτητα στο ίντερνετ, αλλά τζίφος, η ταχύτητα που πιάνει το pc είναι ίδια με πρώτα. Εχω μιλήσει αρκετές με vodafone, αλλά το παίζουν τρελιτσα, την μία να πάρουμε,Powerline την άλλη πομπό ο τεχνικός που έκανε την σύνδεση του μόντεμ είπε Extender, πήρα και πομπό και μπριζακια pawerline τίποτα, 100αρα ταχύτητα με τίποτα, όταν όμως οι λογαριασμοί θα αρχίσουν να τρέχουν, αν δεν πληρώσω θα φταίω εγώ; Η ταχύτητα που πιανουμε είναι γύρω στα 7mpbs το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις καλωδιο. για ριξε μια ματια, 1. εκει που ειναι το ρουτερ υπαρχει πριζα τηλεφωνου? 2. στο δωματιο του pc υπαρχει πριζα τηλεφωνου? αν και στα 2 ναι, τοτε καποιος ηλεκτρολογος μπορει να περασει CAT 6 καλωδιο απο το ενα κουτι σοτ αλλο μεσα απο τον τοιχο και δεν θα φαινεται τιποτα. αν οχι, καναλι οπως ειπαν και οι παραπανω. τα wifi extender, power line κλπ τα θεωρω μεσοβεζικες λυσεις οταν δεν υπαρχει κανενας αλλος τροπος.
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 On 31/10/2021 at 00:35, Dina85 said: Καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλος στην ομάδα, έχει μέρες λίγες που βάλαμε οπτικές ίνες, δήθεν για καλύτερη ταχύτητα στο ίντερνετ, αλλά τζίφος, η ταχύτητα που πιάνει το pc είναι ίδια με πρώτα. Εχω μιλήσει αρκετές με vodafone, αλλά το παίζουν τρελιτσα, την μία να πάρουμε,Powerline την άλλη πομπό ο τεχνικός που έκανε την σύνδεση του μόντεμ είπε Extender, πήρα και πομπό και μπριζακια pawerline τίποτα, 100αρα ταχύτητα με τίποτα, όταν όμως οι λογαριασμοί θα αρχίσουν να τρέχουν, αν δεν πληρώσω θα φταίω εγώ; Η ταχύτητα που πιανουμε είναι γύρω στα 7mpbs αν το κινητο πιανει 100 τοτε απο παροχο εισαι οκ και ειναι δικο σου θεμα πως θα μεταφερεις τα 100mbit μεχρι μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα