Dina85 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλος στην ομάδα, έχει μέρες λίγες που βάλαμε οπτικές ίνες, δήθεν για καλύτερη ταχύτητα στο ίντερνετ, αλλά τζίφος, η ταχύτητα που πιάνει το pc είναι ίδια με πρώτα. Εχω μιλήσει αρκετές με vodafone, αλλά το παίζουν τρελιτσα, την μία να πάρουμε,Powerline την άλλη πομπό ο τεχνικός που έκανε την σύνδεση του μόντεμ είπε Extender, πήρα και πομπό και μπριζακια pawerline τίποτα, 100αρα ταχύτητα με τίποτα, όταν όμως οι λογαριασμοί θα αρχίσουν να τρέχουν, αν δεν πληρώσω θα φταίω εγώ; Η ταχύτητα που πιανουμε είναι γύρω στα 7mpbs Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από Dina85
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Dina85 είπε Καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλος στην ομάδα, έχει μέρες λίγες που βάλαμε οπτικές ίνες, δήθεν για καλύτερη ταχύτητα στο ίντερνετ, αλλά τζίφος, η ταχύτητα που πιάνει το pc είναι ίδια με πρώτα. Εχω μιλήσει αρκετές με vodafone, αλλά το παίζουν τρελιτσα, την μία να πάρουμε,Powerline την άλλη πομπό ο τεχνικός που έκανε την σύνδεση του μόντεμ είπε Extender, πήρα και πομπό και μπριζακια pawerline τίποτα, 100αρα ταχύτητα με τίποτα, όταν όμως οι λογαριασμοί θα αρχίσουν να τρέχουν, αν δεν πληρώσω θα φταίω εγώ; Η ταχύτητα που πιανουμε είναι γύρω στα 7mpbs Πως συνδεεσαι ? ενσυρματα , ασυρματα?
Dina85 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, Dina85 είπε Ασύρματα, με καλώδιο όπως μου είπαν απ την Vodafone δε γίνεται, αλλού είναι το μόντεμ αλλού το pc, και για να γίνει η σύνδεση χρειάζεται τουλάχιστον 10 με 15 μέτρα καλώδιο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Dina85 είπε τοτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φταει η καρτα δυκτιου του υπολογιστη σου , ειτε να ειναι αρκετα μακρια , η με αρκετους τοιχους ενδιαμεσα και ετσι να μην εχεις καλο σημα
Dina85 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Το pc παίζει μόνο στην μπάντα των 2.4 ghz, αλλά και πρώτα όταν είχαμε την 24αρα ταχύτητα ταχύτητα, πάλι τα ίδια, έπιανε γύρω στα 7,5. Τώρα υποτίθεται με τις οπτικές ίνες στα 2,4 ghz θα πιαναμε 20 με 50, αν δεν μπορεί να καλύψει το router τους έναν διάδρομο γύρω στα 10 μέτρα τοτε κάτι φταίει, δηλαδή πουλάνε ένα προϊόν και μετά από κει κι ύστερα για να έχεις την ταχύτητα που σου υπόσχεται η εταιρεία, θα πρέπει να κάνεις κάνα τάμα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, Dina85 είπε Το pc παίζει μόνο στην μπάντα των 2.4 ghz, αλλά και πρώτα όταν είχαμε την 24αρα ταχύτητα ταχύτητα, πάλι τα ίδια, έπιανε γύρω στα 7,5. Τώρα υποτίθεται με τις οπτικές ίνες στα 2,4 ghz θα πιαναμε 20 με 50, αν δεν μπορεί να καλύψει το router τους έναν διάδρομο γύρω στα 10 μέτρα τοτε κάτι φταίει, δηλαδή πουλάνε ένα προϊόν και μετά από κει κι ύστερα για να έχεις την ταχύτητα που σου υπόσχεται η εταιρεία, θα πρέπει να κάνεις κάνα τάμα Το wifi εχει περιορισμους οσο μεγαλυτερη αποσταση (καθως και τοιχοι αναμεσα τοσο εξασθενει το σημα , οποτε λυσεις ειναι ειτε βαζεις καποιο repeater ενδιαμεσα και αναβαθμιζεις την καρτα του pc σε μια 5ghz για να παρεις οσο γινεται μεγαλυτερη βελτιωση αλλιως απλωνεις καλωδιο (αν περαστει σωστα μεσα σε καναλι αν ειναι απλα ενας διαδρομος δεν θα φανει σχεδον καθολου)
Dina85 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δε ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω δοκίμασα πομπό της Tp-Link ένα φλασακι στην ουσία, που παίζει σε δύο πάντες, τίποτα, τα μπριζακια τίποτα, άρα μόνο η κάρτα δικτύου μένει, το θέμα είναι όμως ότι πάλι δεν είμαστε σίγουροι αν θα πιάσει κι αυτό. Μετά τι; θα μας πουν απ την voda, πάλι φταει το pc?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, Dina85 είπε Δε ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω δοκίμασα πομπό της Tp-Link ένα φλασακι στην ουσία, που παίζει σε δύο πάντες, τίποτα, τα μπριζακια τίποτα, άρα μόνο η κάρτα δικτύου μένει, το θέμα είναι όμως ότι πάλι δεν είμαστε σίγουροι αν θα πιάσει κι αυτό. Μετά τι; θα μας πουν απ την voda, πάλι φταει το pc? Φταει η αποσταση , οπως ειπαμε , σε πρωτη φαση βαζεις μια πιο καινουργια καρτα δυκτιου (στικακι η οτι εχεις για wifi ) για να δεις αν εχεις βελτιωση , μετα αν δεν βελτιωθει κοιτας για wifi extender να βαλεις
dkmaster Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Έτσι όπως τα λες δε φταίει σε κάτι ο πάροχος. Το wifi είναι προβληματικό από τη φύση του από ένα σημείο και μετά. Αρχικά για να είσαι βέβαιος ότι πιάνεις σωστή ταχύτητα δοκίμασε με καλώδιο με ένα λαπτοπ που μπορεί να μετακινηθεί ώστε να δεις τι γίνεται ενσύρματα. Εφόσον είσαι εντάξει εκεί και δεν υπάρχει άλλο θέμα, κοιτάς όπως είπε ο Inuyasha wifi extender.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Dina85 είπε Laptop δεν υπάρχει μόνο pc Τοτε ειτε βαζεις καλωδιο καμια 15αρια μετρα οπως ειπες ειτε κοιτας για καλυτερη καρτα δυκτιου/wifi και ενα extender για να δεις αν εχει θεμα η γραμμη πρεπει να βρεις τροπο να κανεις δοκιμη με καλωδιο , αλλιως η εταιρια καλα κανει και σηκωνει τα χερια ψηλα 1
vagelis2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Θα βοηθούσε αν ανεβαζες τα στατιστικά της γραμμής σου να δούμε πόσο συγχρονίζει κλπ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Θα βοηθούσε αν ανεβαζες τα στατιστικά της γραμμής σου να δούμε πόσο συγχρονίζει κλπ. Aν εβαλε ftth δεν εχει κατι να ανεβασει μονο μεσω speedtest περνεις ιδεα για το που κλειδωνει η γραμμη
Baggos91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Το καλώδιο είναι το πιο φθηνό πάντως( απο 3,5 ευρώ τα 15 μέτρα, cat6) και παρέχει τη μέγιστη ταχύτητα και απόδοση. Στην οπτική ίνα, την original( νέο πριζάκι) και όχι τα fiber που ονομάζουν τα προγράμματα , μπορείς να δεις τις ίδιες ταχύτητες με το καλώδιο όταν είσαι δίπλα στο ρούτερ με τα 5ghz που συνήθως το υποστηρίζει το κινητό, για να κάνεις την δοκιμή σου. Την εταιρεία την νοιάζει να σου φέρει την ταχύτητα στο ρούτερ, γιαυτό και βλέπεις να αναφέρεται παντού ταχύτητα συγχρονισμού. Το πόσο θα πιάνεις εσύ εξαρτάται από τον τρόπο σύνδεσης, τον εξοπλισμό που έχεις και την απόσταση, εμπόδια, παρεμβολές στο wifi. Μακριά από καθρέφτες το ρούτερ. 1
Dina85 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Baggos91 είπε Το καλώδιο είναι το πιο φθηνό πάντως( απο 3,5 ευρώ τα 15 μέτρα, cat6) και παρέχει τη μέγιστη ταχύτητα και απόδοση. Στην οπτική ίνα, την original( νέο πριζάκι) και όχι τα fiber που ονομάζουν τα προγράμματα , μπορείς να δεις τις ίδιες ταχύτητες με το καλώδιο όταν είσαι δίπλα στο ρούτερ με τα 5ghz που συνήθως το υποστηρίζει το κινητό, για να κάνεις την δοκιμή σου. Την εταιρεία την νοιάζει να σου φέρει την ταχύτητα στο ρούτερ, γιαυτό και βλέπεις να αναφέρεται παντού ταχύτητα συγχρονισμού. Το πόσο θα πιάνεις εσύ εξαρτάται από τον τρόπο σύνδεσης, τον εξοπλισμό που έχεις και την απόσταση, εμπόδια, παρεμβολές στο wifi. Μακριά από καθρέφτες το ρούτερ. Έλα όμως που όταν έγινε η εσωτερική εγκατάσταση, το συνεργείο που ήρθε, είπε ότι καλύτερα είναι να μπει στο χολ το ρουτερ, να μην είναι στο δωμάτιο που κοιμόμαστε για τι εκπέμπει ακτινοβολία, και έτσι το έβαλαν στον διάδρομο απέναντι από τον καθρέφτη 😜😜😜😜😜. Inuyasha έχετε να προτείνετε κάποια καλή κάρτα δικτύου; έχω δει κάποια στο ίντερνετ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. TP-LINK Archer T4E v1 Ασύρματη Κάρτα Δικτύου Wi‑Fi 5 (1200Mbps) PCI-e 4 5.0 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα