Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα ΕΟΝ Nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Μετά από προβλήματα που έχω με διακοπές internet στη nova (triple play με 24αρα στα 24€), και ψάχνοντας να δω και εναλλακτικές έπεσα πάνω στο EON. Βλέπω ότι με 30€ έχω 50αρα γραμμή + demand, +120΄ σε κινητά, + extra κανάλια. Δηλαδή περισσότερες παροχές από ότι έχω. 

Οπότε η ερώτησή μου είναι...που είναι η παγίδα? Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι? 

Η τηλεόραση έρχεται μέσω δικτύου η κρατάω την δορυφορική κεραία? Αν έρχεται και η τηλεόραση μέσω δικτύου υποθέτω ότι τρώει bandwidth από όλο το δίκτυο οπότε πέφτω σε ότι έχω τώρα? Το γεγονός ότι έχω προβλήματα αποσύνδεσης τώρα με τhn ADSL να υποθέσω θα συνεχίσουν να υπάρχουν ή είναι άλλη τεχνολογία το νέο πακέτο και θα τα γλυτώσω?

Επίσης επειδή "είμαι από χωριό" ψάχνω να βρω κάλυψη της εν λόγω υπηρεσίας δηλαδή να δω αν παρέχεται είτε to ΕΟΝ 50 είτε το ΕΟΝ 100 άλλα δεν βρίσκω τη σελίδα, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος

Thanks! 

Επεξ/σία από christos_uoa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεσω δικτυου εκτος αν εισαι σε νησι που το κανουν μεσο δορυφορου. ναι τρωει bandwidth για αυτο λενε για vdsl.

οτι εχεις αποσυνδεσεις τωρα δεν σημαινει οτι θα εχεις μετα εφοσον θα παρεις απο καμπινα

13 hours ago, christos_uoa said:

Καλησπέρα σας. Μετά από προβλήματα που έχω με διακοπές internet στη nova (triple play με 24αρα στα 24€), και ψάχνοντας να δω και εναλλακτικές έπεσα πάνω στο EON. Βλέπω ότι με 30€ έχω 50αρα γραμμή + demand, +120΄ σε κινητά, + extra κανάλια. Δηλαδή περισσότερες παροχές από ότι έχω. 

Οπότε η ερώτησή μου είναι...που είναι η παγίδα? Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι? 

Η τηλεόραση έρχεται μέσω δικτύου η κρατάω την δορυφορική κεραία? Αν έρχεται και η τηλεόραση μέσω δικτύου υποθέτω ότι τρώει bandwidth από όλο το δίκτυο οπότε πέφτω σε ότι έχω τώρα? Το γεγονός ότι έχω προβλήματα αποσύνδεσης τώρα με τhn ADSL να υποθέσω θα συνεχίσουν να υπάρχουν ή είναι άλλη τεχνολογία το νέο πακέτο και θα τα γλυτώσω?

Επίσης επειδή "είμαι από χωριό" ψάχνω να βρω κάλυψη της εν λόγω υπηρεσίας δηλαδή να δω αν παρέχεται είτε to ΕΟΝ 50 είτε το ΕΟΝ 100 άλλα δεν βρίσκω τη σελίδα, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος

Thanks! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...