Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι τώρα οι εμπειρίες μου από σκρουτζομαγαζα ήταν σχετικά καλές. 28/10 αργά το βράδυ βάζω παραγγελία στο anamo.gr και πληρώνω με paypal για τα razer kraken tournament black (τιμή 55.97 και άμεσα διαθέσιμα). Το πρωί που ξυπνάω χτυπάει τηλέφωνο και μου λένε οτι τα ακουστικά δεν είναι διαθέσιμα και μπορούν είτε να ακυρώσουν την παραγγελία είτε να μου δώσουν τα ίδια σε πράσινο χρώμα. Τους λέω δεν πειράζει ακυρώστε τα. Την ίδια μέρα το απόγευμα ψάχνοντας ξανά στο σκρουτζ, το μαγαζί τα έχει διαθέσιμα στην τιμή των 66 ευρώ. Παίρνω τηλέφωνο και τους ρωτάω αν είναι διαθέσιμα και μου λένε φυσικά. Τους λέω εφόσον είναι διαθέσιμα γιατί μου ακυρώσατε το πρωί την παραγγελία. Εκεί ο συνομιλητής πάγωσε για λίγα δευτερόλεπτα και αφού του είπα το όνομά μου, μου εξήγησε οτι τελικά 2 πελάτες είχαν ακυρώσει την παραγγελία οπότε είναι διαθέσιμα πλέον. Τον ρωτάω αν μπορώ να τα πάρω με την τιμή που τα είχα πληρώσει το προηγούμενο βράδυ και μου απαντάει οτι εκείνο ήταν προσφορά. Τον ευχαρίστησα και το έκλεισα. Σήμερα βλέπω στο σκρουτζ τα ακουστικά πάλι διαθέσιμα στην ίδια τιμή (55.97) σε απόθεμα. Κάτι μου λέει ότι αν τα παραγγείλω ξανά θα παιχτεί το ίδιο έργο... Αυτά για να προσέχουν επόμενοι αγοραστές. Αν χρειαστεί έχω διαθέσιμα όλα τα στοιχεία συναλλαγής. Αν δεν επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα του σκρουτζομαγαζου ας το σβήσει κάποιος mod.

Επεξ/σία από Petros24ath
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Petros24ath είπε

Αν δεν επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα του σκρουτζομαγαζου

4 λεπτά πριν, Petros24ath είπε

βάζω παραγγελία στο anamo.gr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...