Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

γιατί μπορείς να γίνεις μόνος σου mini πειρατής αν βρεις 4 φίλους που ειναι φερέγγυοι και θα πληρώνουν κάθε μήνα το μερίδιο τους στο netfix; 

Φίλε, αν μαζέψω τέσσερις φίλους και πληρώσουμε λεφτά να αγοράσουμε μπριζόλες και σαλάτες και πάμε σπίτι μου ή πάμε για πικ-νικ στο βουνό δεν ανοίγω εστιατόριο ούτε έχω υποχρέωση να βγάλω άδεια λειτουργίας εστιατορίου.😆

Δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί τεχνικά ο καθένας παίρνει τη συσκευή του και πάει όπου θέλει να δει την ταινία του. Είτε στο εξοχικό είτε στην παραλία είτε στο σπίτι των φίλων του. Επειδή οι IP είναι δυναμικές, δεν μπορεί να βάλει περιορισμό γιατί θα ξεσηκωθούν όλοι και θα πάρουνε πέτρες. Ξέρω νευριάζεις γιατί δεν έχεις εσύ τέτοια δυνατότητα, την οποία αυτήν τη δυνατότητα τη χρησιμοποιούν όσοι γνωρίζουν. Εγώ δεν παρακολουθώ πλέον γιατί δεν αξίζει ούτε για 5€ και την σύνδεση την χρησιμοποιούν 3 γνωστοί.

ΥΓ 4 συσκευές είναι ταυτόχρονα. Εάν δεν είναι ταυτόχρονα μπορούν να χρησιμοποιηθούν 14 συσκευές.😆😆

Επεξ/σία από pavlitakis
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ardi21 είπε

Aν δεις και τους αντιστοιχους δεικτες τιμων θα ειναι ακριβως η ιδια καταταξη.

Ξέρω από πρώτο χέρι τις τιμές, το θέμα είναι όμως ότι δε μας αναγκάζει κανείς να έχουμε netflix, nova, cosmote, disney+, sky, hbo, amc+, nbc, κ.λπ..

Δημοσ.
Στις 30/10/2021 στις 10:25 ΜΜ, bill999r είπε

Φίλε μου με 9 ευρώ δεν ξέρω κανέναν... Οι τιμές ξεκινούν από 25

Εγώ δίνω 18€ το φουλ πακέτο Cosmote. 

Δημοσ.

3 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

οι 5 σέρβερς δεν ξέρω πως βγήκαν σου γράφει ξεκάθαρα στην σύμβαση ότι σου επιτρέπει 4 συσκευές στις οποίες επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο όσων μένουν μαζί σου πιο ξεκάθαρα πως να το γράψει ;

https://www.naftemporiki.gr/story/1702164/to-netflix-etoimazei-metra-kata-tou-diamoirasmou-kodikon

Και σιγά μην το κάνει. Έχω συνδρομή που μοιράζομαι με άλλα άτομα με διαφορετικές ip και πληρώνω μια φορά  το τρίμηνο άρα μου έρχεται κοντά στα 5 ευρώ το μήνα ποσό το οποίο θεωρώ υπερβολικό για αυτά τα ελάχιστα που μου προσφέρει. Αν αρχίσει και ψάχνει τις ip θα το κόψω τελείως όπως και πολλοί άλλοι και θα ξαναβλέπω όπως παλαιότερα.

Το ξέρει το netflix ότι μοιράζονται οι συνδρομές και το δέχεται γιατί και πάλι ξέρει ότι 14 ευρώ το μήνα είναι όχι απλά  ακριβά αλλά στην ουσία αισχροκέρδεια για αυτά τα ελάχιστα που προσφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πιστεύω ότι η πειρατεία και το παράνομο streaming θα μπορούσε να μειωθεί σημαντικά αν οι διάφοροι πάροχοι κρυπτογραφούσαν κωδικούς (μέσω στεγανογραφίας) στην ίδια την εικόνα χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης. Έτσι, έστω ότι ο ΟΤΕ εντόπιζε ένα σίτε online, ή γινόταν μια Χ καταγγελία για tv box,  θα βρίσκαν άμεσα τον ιδιοκτήτη της σύνδεσης.
Επίσης είναι likely οι πειρατές που streamaroun στους χρήστες τους να έχουν 300 συνδέσεις ΟΤΕ, 300 Νόβα κτλπ μια σύνδεση για κάθε κανάλι τα οποία συνδέουν σε hdmi to iptv modulator και επανεκπέμπονται μέσω κάποιου RTSP Server.

Ένας γνωστός μου έχει ένα τέτοιο Box, σχετικά με τις τιμές έχω ακούσει για 40.000 ταινίες, 4K Content, ξένα κανάλια, νόβα, ΟΤΕ 16€ τον μήνα. Είχα τρέξει wireshark στο δίκτυο του και οι Servers ήταν στην Βουλγαρία.

Επεξ/σία από maximos1990
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dion21 είπε

Εγώ δίνω 18€ το φουλ πακέτο Cosmote. 

Μην το πεις παραεξω, φιλικη τιμη εχεις γυρω στα 23 παιζει κανονικα. 

Αίσθηση μου ειναι οτι το τοπικ παει για Τζον Λοκ😁😁😁

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε ΟΤΕ έχω, ούτε νόβα,ούτε πειρατικό. Αλλά συγγνώμη κ ολας επειδή έχει τύχει να παρακολουθήσω από το σπίτι των γονιών μου το cosmote tv, με αυτό το περιεχομένο τολμάνε να ζητάνε 25αρια το μήνα? Γνώμη μου η ερτ φέτος έχει καλύτερο καθημερινό πρόγραμμα από ότι προβάλει το cinema1. 

Θα χαιρόμουν για την πειρατεία λόγο το ότι ο ΟΤΕ αρμεγει τους συνδρομητές, αλλά αυτό δεν είναι πειρατεία. Όταν ζητάς 15+ ευρώ για να δώσεις κάτι που δεν σου ανήκει δεν λέγεται πειρατεία, κάπως αλλιώς λέγεται 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 30/10/2021 στις 10:26 ΜΜ, asmilon είπε

Κοπιασε λοιπον εσυ με δικα σου εξοδα να φτιαξεις οτιδηποτε, νεα συσκευη, νεο φαρμακο, ταινια, μουσικη κλπ, και μην γκρινιαξεις αν ερθω και σου κλεψω την δουλεια και βγαζω το ιδιο πραγμα χωρις το κοστος της αναπτυξης που εφαγες εσυ. Αφου τα πνευματικα δικαιωματα ειναι τσιρκο και ανουσια.

Δηλαδή ο Αρχιμήδης έπρεπε να έχει αμύθητη περιουσία κατά τα λεγόμενα σου. Να ανέφερες για κάποια χρόνια να το ασπαστώ αλλά έτσι δεν το δέχομαι. 

Δημοσ.

Οποιος δεν εχει πολλα λεφτα για συνδρομες, κανει μονο μια συνδρομη το μηνα. Netflix τον ενα μηνα, prime τον αλλο μηνα, disney οταν ερθει , HBO κτλ.

Κρατας μονο μια συνδρομη και εχεις τα παντα, αυτονοητο το ξερω, αλλα πολλοι μπορει να μην το ειχαν σκεφτει.

Επισης @Dr_Pepper το netflix οντως γραφει με ψιλα γραμματα οτι δεν επιτρεπεται ο διαμοιρασμος της συνδεσης σε ατομα εκτος οικογενειας, αλλα ισχυει κανονικα και ολος ο κοσμος μοιραζεται την συνδεση με 4€ το μηνα, δεν μπορει να κανει κατι το netflix για αυτο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...