SabotazNic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, pavlitakis είπε Αν μπορούσατε όλοι να καταλάβετε πόσο κακό κάνει η παρακολούθηση της κουλτούρας που προτείνουν τα κανάλια και η πλύση εγκεφάλου που υφίστανται όσοι βλέπουν σειρές και ταινίες, ΔΕΝ θα πληρωνατε ούτε 50 σεντς το έτος συνδρομή. Όπως στην αρχαία Αθήνα η κουλτούρα περνούσε μέσα από μεγαλοπρεπείς ναούς και σαχλαμάρες τραγωδίες για να αποκοιμήσουν τον άνεργο λαό, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία θαλασσοπνιγόταν για να κουβαλάει εμπορεύματα στους πλούσιους και σκοτωνώντουσαν και στις ναυμαχίες, έτσι και τώρα ο λαός αποκοιμιέται με την τηλεόραση και την άθλια κουλτούρα που προωθεί. Τίποτα δεν αλλάζει και δεν θα φτιάξει στην κοινωνία όσο υπάρχει νετφλιξ, Χόλιγουντ, Μπόλιγουντ, εον, νόβα κλπ κλπ κλπ ώστε το μυαλό να μην σκέφτεται την κατάντια μας. Η πλύση εγκεφάλου που υφιστάμεθα από μικρά παιδιά, το μόνο που εγγυάται είναι η δυστυχία μας και ο αγώνας μιας ολόκληρης ζωής για να πληρώσουμε 10 λογαριασμούς. Federer εσυ?
dieksodo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 5 hours ago, pavlitakis said: Αν μπορούσατε όλοι να καταλάβετε πόσο κακό κάνει η παρακολούθηση της κουλτούρας που προτείνουν τα κανάλια και η πλύση εγκεφάλου που υφίστανται όσοι βλέπουν σειρές και ταινίες, ΔΕΝ θα πληρωνατε ούτε 50 σεντς το έτος συνδρομή. Όπως στην αρχαία Αθήνα η κουλτούρα περνούσε μέσα από μεγαλοπρεπείς ναούς και σαχλαμάρες τραγωδίες για να αποκοιμήσουν τον άνεργο λαό, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία θαλασσοπνιγόταν για να κουβαλάει εμπορεύματα στους πλούσιους και σκοτωνώντουσαν και στις ναυμαχίες, έτσι και τώρα ο λαός αποκοιμιέται με την τηλεόραση και την άθλια κουλτούρα που προωθεί. Τίποτα δεν αλλάζει και δεν θα φτιάξει στην κοινωνία όσο υπάρχει νετφλιξ, Χόλιγουντ, Μπόλιγουντ, εον, νόβα κλπ κλπ κλπ ώστε το μυαλό να μην σκέφτεται την κατάντια μας. Η πλύση εγκεφάλου που υφιστάμεθα από μικρά παιδιά, το μόνο που εγγυάται είναι η δυστυχία μας και ο αγώνας μιας ολόκληρης ζωής για να πληρώσουμε 10 λογαριασμούς. Εγω συντροφε μονο 902 1
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, mourouzis2005 είπε Τωρα να σου δινει η ΕΟΝ 4 καναλια σινεμα και 10 με ντοκυμανταιρ με 10Ε κι εσυ να βαζεις με 12 πειρατικο.. Τι να πω. Στο EON με 10€ θα βλέπεις τα ελεύθερα κανάλια ντοκιμαντέρ με ζώα και αρχαίες ταινίες και θα πρέπει να δώσεις άλλα 10€ για να δεις τους μισους αγώνες της ομάδας σου στα μισά αθλήματα και άλλα 20€ στην cosmote για να δεις τους άλλους μισους αγώνες, αλλα 15 € στο νετφλιξ για να δεις τις ταινίες του, μετά στο Disney, το Amazon κλπ κλπ Δηλαδη καμια δεκαριά συνδρομές με κάνα 100 αρικο το μήνα και πάλι δε θα έχεις ότι τελευταίο έχει βγει 1
aypnia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, adi32 είπε Στο EON με 10€ θα βλέπεις τα ελεύθερα κανάλια ντοκιμαντέρ με ζώα και αρχαίες ταινίες και θα πρέπει να δώσεις άλλα 10€ για να δεις τους μισους αγώνες της ομάδας σου στα μισά αθλήματα και άλλα 20€ στην cosmote για να δεις τους άλλους μισους αγώνες, αλλα 15 € στο νετφλιξ για να δεις τις ταινίες του, μετά στο Disney, το Amazon κλπ κλπ Δηλαδη καμια δεκαριά συνδρομές με κάνα 100 αρικο το μήνα και πάλι δε θα έχεις ότι τελευταίο έχει βγει Δεν ισχύει αυτό, στο δεκάρικο του eon είναι και τα cinema. Tο eon+ τα αθλητικά προσθέτει μόνο, δεν προσθέτει τίποτα παραπάνω και έχει 23 ευρώ. Για όλα τα αθλητικά πόσα θες; 47 ευρώ, το eon+ έχει 23 ευρώ και το cosmote 24. Κι αν βάλεις internet από τη cosmote ή το eon θα έχεις έκπτωση σε ένα από τα 2 και ουσιαστικά όλα τα αθλητικά θα σου βγαίνουν κάπου στα 30 ευρώ. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από aypnia
dieksodo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Παντως μου κανει εντυπωση πως 7 σελιδες ολοι σας διαμαρτυρεστε για το κοστος και δεν μπορω να πληρωνω 20 πλατφορμες και τα ρεστα αλλα κανεις δεν διαμαρτρεται για το γεγονος πως το 90% ειναι σαβουρα. Αναρωτιεμαι κανεις σας δεν ενδιαφερεται για ανεξαρτητες ή σινεφιλ ή ξερωγω μαινστρεαμ μεγαλες κινηματογραφικες; Ολες αυτες οι πλατφορμες εχουν κατα κυριο λογο τη σαβουρα της εκαστοτε πλατφορμας. Αν θελετε να δειτε τα τελευταια ή τα παλια star wars terminator marvel πως θα τα δειτε περα απο τορρεντς. Επισης αν θες να δεις αιζενσταιν μπουνιουελ φελλινι εχει το νετφλιξ τιποτα; Απο οτι εχω καταλαβει μονο τελευται 5ετια και κυριως εσωτερικες παραγωγες 2
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, dieksodo είπε Παντως μου κανει εντυπωση πως 7 σελιδες ολοι σας διαμαρτυρεστε για το κοστος και δεν μπορω να πληρωνω 20 πλατφορμες και τα ρεστα αλλα κανεις δεν διαμαρτρεται για το γεγονος πως το 90% ειναι σαβουρα. Αναρωτιεμαι κανεις σας δεν ενδιαφερεται για ανεξαρτητες ή σινεφιλ ή ξερωγω μαινστρεαμ μεγαλες κινηματογραφικες; Ολες αυτες οι πλατφορμες εχουν κατα κυριο λογο τη σαβουρα της εκαστοτε πλατφορμας. Αν θελετε να δειτε τα τελευταια ή τα παλια star wars terminator marvel πως θα τα δειτε περα απο τορρεντς. Επισης αν θες να δεις αιζενσταιν μπουνιουελ φελλινι εχει το νετφλιξ τιποτα; Απο οτι εχω καταλαβει μονο τελευται 5ετια και κυριως εσωτερικες παραγωγες Όλες αυτές οι πλατφόρμες σαβούρα έχουν κατά μεγάλο ποσοστο και καταλήγεις σε τοτεντ στρεμιο κλπ 1
JimGer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 On 30/10/2021 at 19:48, morgan21 said: Το να είσαι πειρατής το καταλαβαίνω. Αλλά να υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για παράνομα συνδρομητικά κανάλια δεν το καταλαβαίνω με τίποτα. Πληρώνουν τους κλέφτες και στο τέλος οι κλέφτες βγάζουν περισσότερα χρήματα από μια εταιρία διότι δεν έχουν καθόλου έξοδα. μπορει η Κοσμοτε και η νόβα να φαίνονται ακριβές αλλά από αυτες τις εταιρίες ζουν παρά πολλές οικογένειες. One way or another το ίδιο συμβαίνει και με τις ταινίες κλπ ΑΝ και συνήθως βγάζουν κέρδη αρκετά, μπορείς να πεις ότι το να πληρώνεις real-debrid, rapidgator etc δίνει κέρδη σε πειρατές εις βάρος των εταιριών. 47 minutes ago, adi32 said: Όλες αυτές οι πλατφόρμες σαβούρα έχουν κατά μεγάλο ποσοστο και καταλήγεις σε τοτεντ στρεμιο κλπ Υποθέτω η λύση αν δεν σε καλύπτει κάποια streaming πλατφόρμα είναι να νοικιάσεις Online.
Dr_Pepper Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 47 λεπτά πριν, dieksodo είπε Παντως μου κανει εντυπωση πως 7 σελιδες ολοι σας διαμαρτυρεστε για το κοστος και δεν μπορω να πληρωνω 20 πλατφορμες και τα ρεστα αλλα κανεις δεν διαμαρτρεται για το γεγονος πως το 90% ειναι σαβουρα. Αναρωτιεμαι κανεις σας δεν ενδιαφερεται για ανεξαρτητες ή σινεφιλ ή ξερωγω μαινστρεαμ μεγαλες κινηματογραφικες; Ολες αυτες οι πλατφορμες εχουν κατα κυριο λογο τη σαβουρα της εκαστοτε πλατφορμας. Αν θελετε να δειτε τα τελευταια ή τα παλια star wars terminator marvel πως θα τα δειτε περα απο τορρεντς. Επισης αν θες να δεις αιζενσταιν μπουνιουελ φελλινι εχει το νετφλιξ τιποτα; Απο οτι εχω καταλαβει μονο τελευται 5ετια και κυριως εσωτερικες παραγωγες Πές τα Χρυσόστομε!! Βέβαια, υπάρχει το amazon prime αλλά εκει αν πρέπει να δώσεις ένα νεφρό και ένα πόδι (εκτός αν βλέπεις μια στο τόσο) γιατί οκ οι ταινίες που έχει στο "βασικό" πακέτο ειναι μια απο τα ίδια με netflix κτλ αν όχι χειρότερα αλλά έχει ένα μεγάλο ποσοστό διαθέσιμων προς ηλεκτρονική αγορά ή ενοικίαση αλλά αν ειναι να δίνεις πχ 5 ευρώ για το matrix (ένα απο τα 3 όχι και τα 3) μια φορά μέσα σ περίοδο 30 ημερών φέξε μου και γλίστρησα Δεν σκέφτονται τους φτωχούς της ελλαδίτσας οι τιμές πάνε με τον αμερικάνο νταλικέρι/μπετατζή που βγάζει άνετα 60Κ τον χρόνο ενώ ο χρηματιστής γιατρός δικηγόρος 100 με 200Κ στην ξεφτίλα ...
JimGer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 On 30/10/2021 at 20:40, Radiatedsoul said: Πληρωνει λεφτα σε πειρατες για μισες υπηρεσιες και για να γλιτωσει 15 ευρω το μηνα. Τον κοβεις εσυ να εχει oled 65αρα; Ανετότατα.... 4 minutes ago, Dr_Pepper said: Πές τα Χρυσόστομε!! Βέβαια, υπάρχει το amazon prime αλλά εκει αν πρέπει να δώσεις ένα νεφρό και ένα πόδι (εκτός αν βλέπεις μια στο τόσο) γιατί οκ οι ταινίες που έχει στο "βασικό" πακέτο ειναι μια απο τα ίδια με netflix κτλ αν όχι χειρότερα αλλά έχει ένα μεγάλο ποσοστό διαθέσιμων προς ηλεκτρονική αγορά ή ενοικίαση αλλά αν ειναι να δίνεις πχ 5 ευρώ για το matrix (ένα απο τα 3 όχι και τα 3) μια φορά μέσα σ περίοδο 30 ημερών φέξε μου και γλίστρησα Δεν σκέφτονται τους φτωχούς της ελλαδίτσας οι τιμές πάνε με τον αμερικάνο νταλικέρι/μπετατζή που βγάζει άνετα 60Κ τον χρόνο ενώ ο χρηματιστής γιατρός δικηγόρος 100 με 200Κ στην ξεφτίλα ... Τι μπορούν να πάρουν σκέφτονται και υποθέτω πληρώνουν και τα ανάλογα σε royalties... Στο prime βέβαια πολλές ταινίες δεν έχουν υπότιτλους
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Βρε παλικάρια οι περισσότεροι που βάζουν πειρατικές συνδρομές τις βάζουν για τα Αθλητικά.
Dr_Pepper Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, JimGer είπε Ανετότατα.... Τι μπορούν να πάρουν σκέφτονται και υποθέτω πληρώνουν και τα ανάλογα σε royalties... Στο prime βέβαια πολλές ταινίες δεν έχουν υπότιτλους Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί έχει κάνα χρόνο τελευταία φορά που χρησιμοποίησα νομίζω πως αυτές που νοικιάζεις έχουν όλους τους υποτίτλους που έχουν και τα φυσικά bluray της περιοχής πχ το αμερικάνικο ίσως να μην έχει ελληνικούς αλλά το αγγλικό ή το γερμανικό σίγουρα θα έχει. Αλλά προσωπικά λίγο με απασχολεί δεν βάζω υπότιτλους έτσι και αλλιώς στην χειρότερη να βάλω αγγλικούς μπας και μου ξεφύγει τιποτα λόγω προφοράς ή κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα ειναι οι τιμές σφάξιμο... 5,99 + για να δεις την ταινία ΜΙΑ φορά... 10 ταινίες να δεις μέσα στον μήνα 60... 😂
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Τωρα να σου δινει η ΕΟΝ 4 καναλια σινεμα και 10 με ντοκυμανταιρ με 10Ε κι εσυ να βαζεις με 12 πειρατικο.. Τι να πω. Και αν κάποιος θέλει αθλητικά θα έρθει εδώ στο Περιστέρι στην χωράφα να δει τον γιο μου να παίζει μπάλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 21 minutes ago, JimGer said: Στο prime βέβαια πολλές ταινίες δεν έχουν υπότιτλους Το Prime θα γίνει must αν/όταν κάποτε ανοίξει Amazon στην Ελλάδα. Μαζί με τα δωρεάν μεταφορικά και παράδοση επόμενη εργάσιμη, θα είναι μαζί και το streaming.
JimGer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 49 minutes ago, Dr_Pepper said: Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί έχει κάνα χρόνο τελευταία φορά που χρησιμοποίησα νομίζω πως αυτές που νοικιάζεις έχουν όλους τους υποτίτλους που έχουν και τα φυσικά bluray της περιοχής πχ το αμερικάνικο ίσως να μην έχει ελληνικούς αλλά το αγγλικό ή το γερμανικό σίγουρα θα έχει. Αλλά προσωπικά λίγο με απασχολεί δεν βάζω υπότιτλους έτσι και αλλιώς στην χειρότερη να βάλω αγγλικούς μπας και μου ξεφύγει τιποτα λόγω προφοράς ή κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα ειναι οι τιμές σφάξιμο... 5,99 + για να δεις την ταινία ΜΙΑ φορά... 10 ταινίες να δεις μέσα στον μήνα 60... 😂 Να σου πω εγώ αν και μένω αγγλία γενικά προτιμώ με ελληνικούς υπότιτλους. Ο βασικός λόγος που απέφευγα διάφορα στο prime. Δηλαδή μπορώ να δω ειδικά με αγγλικούς υπότιτλους αλλά σκέφτομαι γιατί να σκέφτομαι... Τώρα βλέπω σε πολλά έχουν βάλει. Επίσης υπότιτλοι είναι ένας βασικός λόγος που μπορεί να χρησιμοποιήσω vpn στο νετφλιξ, Οι περισσότεροι Ελλάδα μου ζητάνε συμβουλή για να βλέπουν αμερικάνικο, και εγώ ψάχνω να βρω vpn που να σου δίνει ελληνικό κατάλογο στο netflix (spoiler alert έχω και Pia και nordvpn και χρησιμοποιώ πανεπιστημιακό από φίλο σε εκπα τελικά γιατί τα άλλα μου δίνουν αμερικάνικο...). Προσωπικά αν πρέπει να πληρώσω για ταινία την βλέπω σε παράνομο stream (γκουχ γκουχ μέσω premiumize/plex) αλλά εντάξει δεν συγκρίνω νόμιμα και παράνομα. Πλέον όμως επειδή έχει τύχει one way or another να έχω cote tv, netflix και prime λίγες είναι που μου χρειάζονται παράνομα. Γενικά δεν ξοδεύω συνήθως τόσο χρόνο anyway... Να τονιστεί ότι υπάρχουν και ωραία documentaries σε όλες τις πλατφόρμες... 44 minutes ago, Thresh said: Το Prime θα γίνει must αν/όταν κάποτε ανοίξει Amazon στην Ελλάδα. Μαζί με τα δωρεάν μεταφορικά και παράδοση επόμενη εργάσιμη, θα είναι μαζί και το streaming. Μικρή αγορά νομίζω για να τα κάνει. Και λογικά με τόσα νησιά μάλλον θα είχε και περιορισμούς... 7 hours ago, Dr_Pepper said: 14 ευρώ κάνει η συνδρομή στο netflix ή 10 ευρώ με περιορισμούς (όχι 4Κ και λιγότεροι χρήστες) 35 ευρώ κάνει μόνο το cinema του οτε. πάμε δηλαδή στα 45 ευρώ και έχεις ελληνικό netflix (που ειναι πιο φτωχό παρεμπίπτοντος δεν ειναι το ίδιο στην κάθε χώρα) και τα καναλάκια του οτε (χωρίς τα αθλητικά γιατί ξεπερνάει τα 35 αν τα βάλεις και αυτά) . Οι πειρατές με 10 ευρώ σου δίνουν full πρόσβαση σε ένα σωρο πράγματα οπότε δεν βλέπω καν ανταγωνισμό. Το point μου ειναι ότι και το netflix αλλά ειδικά τα ελληνικά συνδρομητικά (πχ nova, cosmote TV και ότι δίνουν οι άλλοι ISP δεν θυμάμαι πως λέγονται) ειναι κατα πολύ υπερκοστολογημένα δεν αξίζει να τα δώσεις τα χρήματα για αυτό που παίρνεις. Είναι λογικό λοιπόν αν κάποιος βρεί τέτοιους πειρατές να τους προτιμίσει. Εντάξει παράνομο vs Νόμιμο. Επίσης πχ netflix είναι για 4 άτομα παράλληλα και αν βάλεις costmote tv δορυφορικό παίρνεις και πρόσβαση στην cosmote tv. Άρα ακόμα και αγώνες που είναι το πιο καρακλειδωμένο βλέπεις σε 2 τηλεοράσεις. Και στο σαλόνι και κάποιος φίλος/συγγενής που του έχεις δώσει/μοιραστεί. Με ένα 20άρικο που το έδιναν δηλαδή είσαι jet. Βάλε και το ότι εκτός από αγώνες βλέπουν 2 παράλληλα, μιλάμε ότι με σχετική ευκολία μπορούν να βλέπουν μίνιμου 5-6 άτομα netflix Και cosmote tv με 20 + 15 ή και ακόμα 20 + 5 ευρώ το μήνα. Πιο κάτω και από πειρατές. 13 hours ago, eko13 said: Εγω παλι τους καταλαβαινω απολυτα... Οι τιμες της τηλεορασης στην Ελλαδα ειναι εξωφρενικες... Εκει πατανε οι πειρατες που ζητανε ακομα και 15!! ευρω τον μηνα και βρισκουν μεγαλη ανταποκριση! Θυμαμαι μια διαφημιση της Nova που εδινε το φουλ πακετο στην Κυπρο 29, και το αντιστοιχο στην Ελλαδα εκανε 40+. Γνωμη μου, τα θελουν και τα παθαινουν... Παντως εγω γελαω με τις πρακτικες των πειρατων, διοτι θυμιζουν μασονικες στοες, ξερω εναν τυπο, που ξερει ενα τυπο, μονο εκει, προπληρωμες, χωρις τηλεφωνα κτλ. Γνωμη μου ειναι ρισκο για να γλιτωνεις απλα τα μισα. Κακα τα ψεματα το προβλημα ειναι η ελληνικη μπαλλα, για ολα τα αλλα υπαρχουν λυσεις... Την οποία υποθέτω πρέπει να σε πληρώνουν για να δεις...
Dr_Pepper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, JimGer είπε Εντάξει παράνομο vs Νόμιμο. Επίσης πχ netflix είναι για 4 άτομα παράλληλα και αν βάλεις costmote tv δορυφορικό παίρνεις και πρόσβαση στην cosmote tv. Άρα ακόμα και αγώνες που είναι το πιο καρακλειδωμένο βλέπεις σε 2 τηλεοράσεις. Και στο σαλόνι και κάποιος φίλος/συγγενής που του έχεις δώσει/μοιραστεί. Με ένα 20άρικο που το έδιναν δηλαδή είσαι jet. Βάλε και το ότι εκτός από αγώνες βλέπουν 2 παράλληλα, μιλάμε ότι με σχετική ευκολία μπορούν να βλέπουν μίνιμου 5-6 άτομα netflix Και cosmote tv με 20 + 15 ή και ακόμα 20 + 5 ευρώ το μήνα. Πιο κάτω και από πειρατές. Again, Αυτό δεν ειναι επιχείρημα όπως ήδη έγραψα ένα post πιο κάτω γιατί Α) πάλι πειρατεία κάνεις απλά την κάνεις "μπιζμπιζέ" μεταξύ φίλων αντί να πληρώνεις "επαγγελματία πειρατή" Το netflix σου δίνει την δυνατότητα να δεις παράλληλα σε 4 δικές σου συσκευές όχι 4 άτομα να κάνουν ρεφενέ (εκτός και αν τα 4 άτομα μένουν στο ίδιο σπίτi πχ) υποτίθεται τρώς κλείδωμα αν το καταλάβουν. Οποτε δεν ειναι επιχείρημα γιατί ουσιαστικά λες "γιατί να χρησιμοποιήσω την πειρατική υπηρεσία κάποιου 3ου εφόσον μπορώ να γίνω εγώ ο ίδιος πειρατής με τους φίλους μου; " Β) Αυτό ακριβώς κάνουν και οι "επαγγελματίες" πειρατές απλά αντί να δίνουν 1 συνδρομή σε 4 άτομα το κάνουν πολύ πιο οργανωμένα (τα περνάνε όλα απο μια IP ενός δικού τους server για να φαίνεται πως "τραβάει" την συνδρομή μια IP και απο εκει τα διαμοιράζουν σε δεκάδες/εκατοντάδες/χιλιάδες άτομα) Τα 10 ευρώ στο αρχικό άρθρο που τα πολλαπλασιάζουν επι τον αριθμό των συνδρομητών ειναι απλά μπακαλίστικος υπολογισμός, για να μοιράσουν περιεχόμενο πρέπει πρώτα να το αγοράσουν και δεν γίνεται μια συνδρομή να την μοιράσουν σε 1000 άτομα άρα πληρώνουν πολλαπλές συνδρομές + αγοράζουν δυνατά μηχανήματα/server + δουλειά προγραμματισμό/ρύθμιση + ενοικίαση gigabit γραμμής τουλάχιστον για να μοιράζουν βίντεο σε χιλιάδες άτομα κτλ κτλ Δεν μπαίνουν απο μέσα φυσικά αλλά μόνο ένα ποσοστό (και υποθέτω κάτω του 50%) της συνδρομής που ζητάνε μπαίνει στην τσέπη τους αφού πληρώσουν όλες τις "λυπητερές" στους παρόχους, datacenter προμήθειες paypal κτλ καθώς και χασούρες γιατί κάθε μέρα δεν ειναι καλημέρα μπορεί κάποιες περιόδους να πέσει συμαντικά ο αριθμός των ενεργών συνδρομητών, το νοίκι στο datacenter και το κόστος των συνδρομών (πχ netflix cosmote κτλ) παραμένει το ίδιο. + σου δίνουν πρόσβαση σε πολλά δηλαδή δεν παίρνεις netflix μόνο ή netflix + cosmote αλλά ένα σωρό συνδρομητικές υπηρεσίες όλα σε ένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις