Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ δεν συμφωνώ με τα 300 χιλιάρικα που λένε και τα συναφή.

Αλλά οι κύριοι είχαν πάνω από 800 ενεργούς και αυτό η αστυνομία μπορεί να το αποδείξει.

Οι κύριοι λοιπόν είχαν πάνω από 8000 ευρώ μηνιαία έσοδα και άντε με το κόστος των servers να είχαν 7 χιλιάρικα το μήνα στη τσέπη μαύρα και αφορολόγητα.

Εγώ δεν ξέρω κανένα κακομοίρη να τσεπώνει στην Ελλάδα του σήμερα 7 χιλιάρικα το μήνα μαύρα.

Ο κακομοίρης στη καλύτερη των περιπτώσεων κανένα χιλιάρικο.

Σιγά να μη τους λυπηθώ που τους μαζέψανε, 7 χιλιάρικα το μήνα μαύρα πατώντας ένα play για να μεταφέρουν το κλεμμένο σήμα.

• Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, η ζημία για τη συγκεκριμένη συνδρομητική τηλεόραση ανέρχεται στα 314.930€.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, δεν υπάρχει καμία "ζημία". Δεν σημαίνει ότι οι πελάτες τους αν ΔΕΝ αγόραζαν από αυτούς θα πλήρωναν κανονική συνδρομή. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Vasilius είπε

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, δεν υπάρχει καμία "ζημία". Δεν σημαίνει ότι οι πελάτες τους αν ΔΕΝ αγόραζαν από αυτούς θα πλήρωναν κανονική συνδρομή. 

Ειναι ανεκδοτο ολη αυτη η ιστορια. Δηλαδη αν 10 ατομα δουν το νεο james bond πειρατικα οι εταιρειες νομιζουν οτι εχασαν 10x7.5 ευρω που εχει το εισιτηριο. Παρανοικη και καμια σχεση με την πραγματικοτητα λογικη. Στο μεταξυ ολες αυτες οι εταιρειες παραγωγης ταινιων βγαζουν πολλα δις καθε χρονο οπως και οι ηθοποιοι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ειναι ανεκδοτο ολη αυτη η ιστορια. Δηλαδη αν 10 ατομα δουν το νεο james bond πειρατικα οι εταιρειες νομιζουν οτι εχασαν 10x7.5 ευρω που εχει το εισιτηριο. Παρανοικη και καμια σχεση με την πραγματικοτητα λογικη. Στο μεταξυ ολες αυτες οι εταιρειες παραγωγης ταινιων βγαζουν πολλα δις καθε χρονο οπως και οι ηθοποιοι. 

Δεν νομίζω το θέμα να είναι αυτό. Γιατί αν το θέμα ήταν αυτό, θα κυνηγούσαν και θα μπουσούριαζαν και τους πελάτες τους. Γιατί όλοι αν θες παραβίασαν την πνευματική ιδιοκτησία του άλλου. Και μια χαρά έχουν τα στοιχεία όλων τους. Και των 1400 που είχαν συναλλαγές μαζί τους. Οι εταιρείες ναι, αυτό πιστεύουν, αλλά όντως δεν έχει λογική αυτό.

Το θέμα για την αστυνομία και το νόμο είναι ο παράνομος πλουτισμός. Αν ανεβάσεις ένα torrent ή το κατεβάσεις δεν σε χώνουν μέσα γιατί θα το αγόραζες και δεν το πλήρωσες. Πουθενά στο κόσμο. Το μόνο που θα σου κάνουν είναι στο τέλος να σου κόψουν το internet. Αν όμως ανεβάζεις και πουλάς παράνομο υλικό ή αν έχεις ιστοσελίδα με διαφημίσεις και παράνομο υλικό, αν βγάζεις λεφτά δηλαδή από την ιδιοκτησία άλλου θα σε χώσουν μέσα.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aypnia είπε

Το θέμα για την αστυνομία και το νόμο είναι ο παράνομος πλουτισμός. Αν ανεβάσεις ένα torrent ή το κατεβάσεις δεν σε χώνουν μέσα γιατί θα το αγόραζες και δεν το πλήρωσες. Πουθενά στο κόσμο. Το μόνο που θα σου κάνουν είναι στο τέλος να σου κόψουν το internet. Αν όμως ανεβάζεις και πουλάς παράνομο υλικό ή αν έχεις ιστοσελίδα με διαφημίσεις και παράνομο υλικό, αν βγάζεις λεφτά δηλαδή από την ιδιοκτησία άλλου θα σε χώσουν μέσα.

Πηγαινε στην Αυστρια και κατεβαζε torrents, και στειλε μας μηνυμα μετα να μας πεις αν σε εχωσαν μεσα ή οχι.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από τη συζήτηση είναι πως τελικά οι streaming υπηρεσίες πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Δε βλέπω να υπάρχει η λογική δεν έχω δεν παίρνω, βλέπω ότι πρέπει να πάρω γιατί δεν ξέρω πώς αλλιώς να διασκεδάσω/ασχοληθώ με την οικογένειά μου. Έχει κοινωνικό ενδιαφέρον το θέμα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, dikasths είπε

Πολλούς γνωρίζω που τα σκάνε σε πειρατές για να έχουν όλα τα κανάλια. Προσωπικά δε θα το έκανα. 

Τι σε νοιάζει εσένα δεν έχεις να ρισκάρεις κάτι απλά πληρώνεις πολύ φθηνότερα (Δηλαδή στην σωστή τιμή) 

10 ώρες πριν, morgan21 είπε

Το να είσαι πειρατής το καταλαβαίνω. Αλλά να υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για παράνομα συνδρομητικά κανάλια δεν το καταλαβαίνω με τίποτα. 
Πληρώνουν τους κλέφτες και στο τέλος οι κλέφτες  βγάζουν περισσότερα χρήματα από μια εταιρία διότι δεν έχουν καθόλου έξοδα. 
μπορει η Κοσμοτε και η νόβα να φαίνονται ακριβές αλλά από αυτες τις εταιρίες ζουν παρά πολλές οικογένειες. 

Είναι απλό οι πειρατές χρεώνουν νορμάλ τιμές πχ εδώ βλέπουμε για 10 ευρώ τον μήνα (και φαντάζομαι μιλάμε για πρόσβαση σε πολλαπλούς παρόχους και όχι μόνο έναν) ..

ενώ πχ cosmote TV με τα μούφα μετρημένα στην μια χούφτα κανάλια που έχει ζητάει 35 ευρώ 20 ευρώ παραπάνω απο το netflix (μιλάμε χωρίς τα αθλητικά..) 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, asmilon είπε

Δεν παει ετσι και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι προγραμματιστες δε συνεχισουν για πολυ να ειναι προγραμματιστες αν ολη τους η δουλεια διανεμεται δωρεαν. Οι νομοι για το copyright προστατευουν την δημιουργικοτητα και δινουν κινητρο για την καινοτομια. Να συζητησουμε για τις στρεβλωσεις των νομων και για αυτους που κανουν πατεντα κατι που ποτε δε θα φτιαξουν για να κανουν μυνησεις, αλλα γενικα ειναι κατι που ειναι απαραιτητο να υπαρχει.

Η πατέντα διασφαλίζει την ιδέα ανεξαρτήτως ποιός θα την υλοποιήσει.

Δημοσ.

Ο καθε παροχος επρεπε να εχει κανει συμβαση με ολες τις υπηρεσιες και να προσφερει πακετα στον κοσμο που να περιλαμβανουν οτι θελει 

πχ με 5ε να μπορω να βλεπω μονο την ομαδα μου σε ολα τα αθληματα

με 10ε ολα τα αθλητικα απο παντου 

με 10ε ολες τις ταινιες απο παντου 

με 5ε μουσικη κλπ

Κανεις δε θα επαιρνε πειρατικα

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι για να δείς το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος ,χρειάζεται να είσαι συγχρόνως σε NOVA +Cosmote ,μάλλον διαφεύγει σε κάποιους .Και δυνητικά κάποιοι μπορούν να πάνε στο γήπεδο ,αλλά χιλιάδες άνθρωποι που ζούν  σε άλλες πόλεις δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο .Και επειδή το ποδόσφαιρο είναι ελιτίστικο άθλημα ας πληρώνουν και ενα μισθό απο το ετήσιο εισόδημα τους για να δούν ποδόσφαιρο .!!!!!

Οι πειρατές υπάρχουν και πληθαίνουν όσο οι τιμές είναι στα ύψη .Δεν νομίζω ότι η πλειοψηφία όσων καταφεύγουν στη πειρατεία ,αν υπήρχαν λογικές τιμές θα το κάνανε .Η τηλεφωνία σταθερή ,κινητή +ιντερνετ στην Ελλάδα είναι εξωπραγματικά ακριβή ,σε σχέση με το εισόδημα των Ελλήνων .

Επεξ/σία από peet
  • Like 9
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, η ζημία για τη συγκεκριμένη συνδρομητική τηλεόραση ανέρχεται στα 314.930€.

Να τα κάνουμε 400.000€ για την ψυχική οδύνη.

Ξεφτιλισμένα πιστός υπηρέτης του καρτέλ τηλεπικοινωνιών το ελληνικό κράτος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θυμάμαι εποχές που τα παιχνίδια ήταν τόσο ακριβά που μας έκανε να τα ψάχνουμε στα torrent. Σήμερα που υπάρχουν σελίδες που σου δίνουν την δυνατότητα να τα βρεις σε πολύ χαμηλές τιμές δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να ψάχνεις torrent που έχεις και τον κίνδυνο μαζί μαι το παιχνίδι να πάρεις έξτρα και ιούς. Το ίδιο και με τα windows όλοι τα είχαμε πειρατικά και τώρα με κάτω του 10€ δεν νομίζω να έχει κάποιος πειρατικά windows. Με την ίδια λογική ο κόσμος θα προτιμήσει τώρα να δώσει κάτω από 20€ τον χρόνο σε μια τέτοια υπηρεσία με την οποία υποχώρηση σε ποιότητα από το να τα δίνει τον μήνα και πολλαπλάσια. Πιστεύω ότι αν ήταν φθηνότερο ο κόσμος δεν θα πήγαινε σε "παρανομες" λύσεις και τα κέρδη τους έμμεσα θα ήταν περισσότερα. Το ίδιο και με τις πλατφόρμες τύπου Netflix κλπ κλπ. Όσο όμως υπάρχει κόσμος που τα παίρνει δεν υπάρχει λόγος να ρίξουν τιμές. 

Επεξ/σία από gorge18
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, andreaspA είπε

Πηγαινε στην Αυστρια και κατεβαζε torrents, και στειλε μας μηνυμα μετα να μας πεις αν σε εχωσαν μεσα ή οχι.

Σιγά μη σε χώσουν μεσα γι αυτό.. Στην καλύτερη στους 1000 που βλέπουν τυχαία ο ένας πληρώνει ενα μικρο σχετικά πρόστιμο. Αλλά στο εξωτερικό σε αυτες τις χώρες όλοι βλέπουν με vpn και δεν τιμωρηται κανένας..

Δημοσ.
13 ώρες πριν, bill999r είπε

Πάντως από γνωστούς που έχουν μποξακι παίζει να τους βγαίνει τα ίδια λεφτά με το να είχαν νομιμα νόβα κ ΟΤΕ τιβι... Για να μην αναφέρω τις αποσυνδέσεις... Δεν αξίζει για κανένα λόγο...

Ακριβώς όπως το λες. Εάν είναι να πληρώνω παράνομο συν τηλέφωνο 50 ευρώ γιατί να μην δώσω 55 και να έχω νόμιμο cosmote+cosmote tv

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...