Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγαλυτερη απατη απο αυτη των συλληφθεντων πειρατων ειναι ο ισχυρισμος οτι η συνδρομητικη εχει 314.000 ζημια. Ειναι εντελως αυθαιρετο και δεν αποδεικνυεται απο πουθενα και με κανενα τροπο οτι αν δεν υπηρχαν οι πειρατες ολοι αυτοι οι 818 θα εβαζαν κανονικα συνδρομητικη επι πληρωμη. Μπορει να μην εβαζε και κανεις. Απλα η συνδρομητικη χρησιμοποιει αυτον τον αστειο ψευδη και αυθαιρετο ισχυρισμο για να πεισει οτι δηθεν επαθε ζημια, και η χρηση αυτης της τακτικης-κοροϊδιας προς τον καταναλωτη ειναι κινητρο για να συνεχισει οποιος και οπως μπορει να προσπαθει να χρησιμοποιει τις υπηρεσιες δωρεαν. Δε με πειθεις να σε πληρωσω για τις υπηρεσιες σου οταν βλεπω οτι με κοροϊδευεις καταμουτρα, ειναι πολυ απλο.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, skiabox είπε

Μαντέψτε τι χρειάζεται για να έρθουν να επενδύσουν σε μια χώρα εταιρίες πληροφορικής.

Καλά μαντέψατε.

Να μην έχει πειρατεία.

Για να επενδύσουν εταιρίες στην Ελλάδα, απλά χρειάζεται αυτό που ήδη υπάρχει, φθηνές εγκαταστάσεις και φθηνά εργατικά χέρια. Είμαστε οι Ευρωπαίοι Ινδοί της πληροφορικής  

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όσο πληθαίνουν οι συνδρομές που πρέπει να έχεις (και για κακό περιεχόμενο) τόσο ο κόσμος θα πηγαίνει στα πειρατικά τα οποία είναι και πιο εύχρηστα και σχεδόν τζάμπα 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ethereum είπε

κατι πολυ αστειο δεν ξερω αν το πετυχε κανεις παλια κατι πειρατικα σαιτ που δειχνανε ταινίες του Hollywood μιλαμε την πρώτη πρεμιέρα ολοκαίνουργιες ταινίες σε παγκοσμια πρώτη  αλλα πως τις δείχνανε , πήγαινε ο τύπος με κρυμένη καμερα στο στήθος και καθοτανε μέσα στην κινηματογραφικη αίθουσα στη μέση σαν κανονικος θεατης με εισητηριο και βιντεοσκοπούσε και έβλεπες την ταινία σαν να εισαι μεσα στο σινεμα και ακουγοτανε πατατακια συζητησεις το κεφαλι του αλλου μπροστα ,  πολυ πλακα :) αλλα επειδη ηταν πανοραμικη η οθονη της αιθουσας και dolby ο ηχος την επαιρνε καλούτσικα βλεποτανε , :) και οταν ελεγες ειδα το Σπαιντερμαν το καινουργιο  παθαινανε ολοι πλακα λεγανε που την ειδες τωρα βγηκε 

Αυτό ήταν πειρατές με..... όχι τα άλλα τα γατάκια! Πολύ γέλιο είχανε οι ταινίες αυτές αλλά, όχι ρε φίλε! Δεν βλεπόντουσαν!

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Μαντέψτε τι χρειάζεται για να έρθουν να επενδύσουν σε μια χώρα εταιρίες πληροφορικής.

Καλά μαντέψατε.

Να μην έχει πειρατεία.

Καλά και στην Αμερική υπάρχει πειρατεία, βρίσκεις NBA streams με πολύ καλή ποιότητα άνετα πχ. Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, MrRush είπε

Είμαι προγραμματιστής, αν δουλέψω ποτέ σε paid εφαρμογή και ο κόσμος αρχίζει να την βάζει πειρατική, κάτι κάνει πολύ καλά η εφραρμογή μου. Μην ξεχνάς ότι πάρα πολλές παραγωγές που σήμερα θεωρούμε επικές, έγιναν γνωστές επειδή υπάρχει πειρατεία. Αν δεν έβλεπα πειρατικό Doctor Who, η παραγωγή του δεν θα έπαιρνε τα λεφτά που πήρε από merch που αγόρασα, που έχει πολύ μεγαλύτερα κέρδη από το να αγόραζα την σειρά. Επιπλέον, και να ήθελα, μερικές σειρές/ταινίες δεν μπορώ να τις δω νόμιμα στην Ελλάδα, άρα fuck it, I'll sail the high sea.

Δεν παει ετσι και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι προγραμματιστες δε συνεχισουν για πολυ να ειναι προγραμματιστες αν ολη τους η δουλεια διανεμεται δωρεαν. Οι νομοι για το copyright προστατευουν την δημιουργικοτητα και δινουν κινητρο για την καινοτομια. Να συζητησουμε για τις στρεβλωσεις των νομων και για αυτους που κανουν πατεντα κατι που ποτε δε θα φτιαξουν για να κανουν μηνύσεις, αλλα γενικα ειναι κατι που ειναι απαραιτητο να υπαρχει.

Επεξ/σία από asmilon
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MrRush είπε

Είμαι προγραμματιστής, αν δουλέψω ποτέ σε paid εφαρμογή και ο κόσμος αρχίζει να την βάζει πειρατική, κάτι κάνει πολύ καλά η εφραρμογή μου. Μην ξεχνάς ότι πάρα πολλές παραγωγές που σήμερα θεωρούμε επικές, έγιναν γνωστές επειδή υπάρχει πειρατεία. Αν δεν έβλεπα πειρατικό Doctor Who, η παραγωγή του δεν θα έπαιρνε τα λεφτά που πήρε από merch που αγόρασα, που έχει πολύ μεγαλύτερα κέρδη από το να αγόραζα την σειρά. Επιπλέον, και να ήθελα, μερικές σειρές/ταινίες δεν μπορώ να τις δω νόμιμα στην Ελλάδα, άρα fuck it, I'll sail the high sea.

Φαντάζομαι ότι θα έχεις άλλα εισοδήματα και δεν θα σε πειράζει να εισπράττουν άλλοι τον δικό σου κόπο.Ο Doctor Who  είναι σε ελευθερο κανάλι,bbc one

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγενής μου έχει βρει άτομο από το εξωτερικό που του απέστειλε ταχυδρομικώς έναν αποκωδικοποιητη, τον συνδεσε με το καλώδιο του τηλεφώνου και την τηλεόραση και έχει πρόσβαση σχεδόν στα παντα με μια μηνιαία συνδρομή. 

Εμενα παντως δεν με ψήνει η συνδρομητική τηλεόραση. Προτιμώ τα απλά μη συνδρομητικά κανάλια. 

1 ώρα πριν, MrRush είπε

Ναι σωστά, κάτι πάει καλα με την εφαρμογή σου. Για την οποία εσύ θα κοπιάζεις και ο άλλος θα την χρησιμοποιεί τζαμπε. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
3 ώρες πριν, morgan21 είπε

Το να είσαι πειρατής το καταλαβαίνω. Αλλά να υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για παράνομα συνδρομητικά κανάλια δεν το καταλαβαίνω με τίποτα. 
Πληρώνουν τους κλέφτες και στο τέλος οι κλέφτες  βγάζουν περισσότερα χρήματα από μια εταιρία διότι δεν έχουν καθόλου έξοδα. 
μπορει η Κοσμοτε και η νόβα να φαίνονται ακριβές αλλά από αυτες τις εταιρίες ζουν παρά πολλές οικογένειες. 

τι δεν καναλαβαινεις με 15 ευρω εχεις τα παντα ενω για να τα εχεις απο της εταιρειες θες τα κερατα σου, εχει γινει αηδια 500 συνδρομητικές υπηρεσιες πρεπει να πληρωνεις 

2 ώρες πριν, TsironakosMix είπε

Καραγκιοζηλικια αλλα η οποιαδηποτε ζημια σε ελληνικη συνδρομητικη υπηρεσια ειναι καλοδεχουμενη μιας και οι τιμες τους ειναι για γελια.

ο αδερμος μου πληρωνει σαν.... για να εχει και νοβα και οτε και έρχεται τωρα η βοντα ενω του εχει κανει  συμβολαιο για 2 χρονια με τον τσαμπουκα επειδη τσακωθηκε με νοβα να του λεει η θα σου σπασουμε το συμβολαιο η θα πληρωνεις τα ιδια χωρις τα αθλητικα  

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MrRush είπε

Νόμοι για να προστατεύονται οι τσέπες των παραγωγών και όχι των καλλιτεχνών, οι οποίοι τρώνε ένα ψίχουλο από την πίτα

Οι καλλιτέχνες δημιούργησαν αλλά τσίρκα (GEA, Dionysos κτλ κτλ) από τα οποία βιοποριζονται παρασιτικά εις βάρος άλλων επαγγελματιών. Σιγά μην κλάψουμε .

• Like 1
Δημοσ.

δεν καταλαβαινω αν καποιος θελει να ειναι παρανομος ας κατεβασει τορρεντς

δηλαδη εισαι και παρανομος και πληρωνεις λεφτατο μηνα? ελεος

προσωπικα τα εχω ολα σε καλυτερη ποιοτητα και απο την ιδια την πλατφορμα που προβαλλονται και τσαμπα

απο την αλλη πλευρα να μου πεις ο αλλος δεν ξερει απο τορρεντς και τετοια οκ. ε δωσε και παρτο νομιμα

απο την αλλη καταλαβαινω πως δεν γινεται η δουλεια αν θες και αππλ και ντισνευ και νετφλιξ και αμαζον και και και 

πρεπει να βρεθει μια λυση για αυτο το προβλημα

ισως εταιριες μεσαζοντες με ανταγωνιστικα πακετα τυπου 25$ και τα παιρνεις ολα ή ξερω γω προσφορα 10 ευρω νετφλιξ και αμαζον σε μετρια ποιοτητα για 6 μηνες η κατι τετοιο

• Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ο Doctor Who  είναι σε ελευθερο κανάλι,bbc one

Location locked 

1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Ναι σωστά, κάτι πάει καλα με την εφαρμογή σου. Για την οποία εσύ θα κοπιάζεις και ο άλλος θα την χρησιμοποιεί τζαμπε. 

It's fine by me, πραγματικά. Αν ο άλλος τσιγκουνεύεται τα 2-3 ευρώ που μπορεί να κάνει μια εφαρμογή μου στο play store, ας την πάρει τζάμπα δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχουν τρόποι να πιάσεις και αυτή την περίπτωση όπου απλά τσεκάρεις αν έχει license και αν δεν έχει βάζεις διαφημίσεις, όμως δεν γίνεται να ζεις όλη την ώρα στην σκιά του "Τι θα γίνει αν ο άλλος κατεβάσει πειρατικά την εφαρμογή μου". 

• Like 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, morgan21 είπε

Το να είσαι πειρατής το καταλαβαίνω. Αλλά να υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για παράνομα συνδρομητικά κανάλια δεν το καταλαβαίνω με τίποτα. 
Πληρώνουν τους κλέφτες και στο τέλος οι κλέφτες  βγάζουν περισσότερα χρήματα από μια εταιρία διότι δεν έχουν καθόλου έξοδα. 
μπορει η Κοσμοτε και η νόβα να φαίνονται ακριβές αλλά από αυτες τις εταιρίες ζουν παρά πολλές οικογένειες. 

Προσπαθεί ο κόσμος να έχει πρόσβαση σε λίγο διασκέδαση πληρώνοντας όσο μπορεί λιγότερο. Περίεργο δεν το λες στην εποχή της ανεργίας, ευελιξίας όσο δεν πάει κλπ κλπ. Οι εταιριάρες θα επιζήσουν, δεν θα πάθουν κάτι.

10 ώρες πριν, roginsky12 είπε

εν τω μεταξυ ολα οσα δειχνουν νετφλιξ, κοσμοτε, νοβα κτ.λ υπαρχουν εντελως δωρεαν στο ιντερνετ

Εγώ μαζί σου είμαι... πριν λίγους μήνες μου έδωσε φίλος κωδικό νετφλιξ μπήκα για λίγο έψαξα 20 πράματα τα 19 δεν υπήρχαν και του είπα "άστο δώστο σε κανναν άλλο". Όμως για τον εργαζόμενο (ή τον οποιοδήποτε) που δεν έχει χρόνο (ή/και γνώση) να κάθεται να ψάχνει τορεντς ή στριμς, ελληνικούς υπότιτλους κλπ είναι μεγάλη ευκολία.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...