s_mduck Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας. Θα ηθελα τα φώτα σας για οποίον εχει γνωση. Θελω να βαλω μετρητη ρολόι ρεύματος σε ενα νεο διαμέρισμα που θα αγορασω (δεν διαθέτει αυτη τη στιγμη) και δεν ξερω που να απευθυνθώ πρωτα για να μου βαλουν ρολοι κ ρευμα εννοείται. Μιλαμε για τριφασικο. Επίσης τα υπόλοιπα διαμερίσματα κατοικούνται κ ηλεκτροδοτουνται κανονικα απλα το δικο μου δεν εχει κατοικηθει-πουληθει απο τον κατασκευαστή ακομα. Κοστος κλπ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
takoulou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, s_mduck είπε Καλησπέρα σας. Θα ηθελα τα φώτα σας για οποίον εχει γνωση. Θελω να βαλω μετρητη ρολόι ρεύματος σε ενα νεο διαμέρισμα που θα αγορασω (δεν διαθέτει αυτη τη στιγμη) και δεν ξερω που να απευθυνθώ πρωτα για να μου βαλουν ρολοι κ ρευμα εννοείται. Μιλαμε για τριφασικο. Επίσης τα υπόλοιπα διαμερίσματα κατοικούνται κ ηλεκτροδοτουνται κανονικα απλα το δικο μου δεν εχει κατοικηθει-πουληθει απο τον κατασκευαστή ακομα. Κοστος κλπ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλησπέρα.. Θα απευθυνθεις στον Δεδδηε.. Είναι ο υπεύθυνος για τις παροχες στο ρεύμα.. 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μίλησε με έναν ηλεκτρολόγο, θελεις αδεια της οικοδιμης, χαρτι ηλεκτρολογου, χαρτι δημου, και πας δεδδηε Αυτος που αγορασες το διαμερισμα, ο κατασκευαστής, γιατι δεν το κάνει;
s_mduck Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 23 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Μίλησε με έναν ηλεκτρολόγο, θελεις αδεια της οικοδιμης, χαρτι ηλεκτρολογου, χαρτι δημου, και πας δεδδηε Αυτος που αγορασες το διαμερισμα, ο κατασκευαστής, γιατι δεν το κάνει; Την ιδια απορια εχω κ εγω... Μεχρι να ξεκινήσει η διαδικασία με τα χαρτια θα τ πω να το τρεξει αυτος γτ μπορει κ 3 μηνες να κανει να περασουν ρολοι.. κ να μπω χωρις ρευμα δεν γίνεται.. 23 ώρες πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Θα απευθυνθεις στον Δεδδηε.. Είναι ο υπεύθυνος για τις παροχες στο ρεύμα.. Γνωριζεις μηπως το κοστος; Καπου στο 1000 ακουσα...
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, s_mduck είπε Την ιδια απορια εχω κ εγω... Μεχρι να ξεκινήσει η διαδικασία με τα χαρτια θα τ πω να το τρεξει αυτος γτ μπορει κ 3 μηνες να κανει να περασουν ρολοι.. κ να μπω χωρις ρευμα δεν γίνεται.. Γνωριζεις μηπως το κοστος; Καπου στο 1000 ακουσα... Κοστος Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από NikosKallithea
Joshua21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κοστος Τι σχέση έχει το "διαχειριστικό κόστος ρευματοκλοπής" που έβαλες με το κόστος ηλεκτροδότησης που ρωτάει ο φίλος?
Weiss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κοστος Ο πίνακας που έχεις παραθέσει δεν έχει να κάνει με νέες ηλεκτροδότησεις. Το κόστος πάει με την ισχύ που ζητά ο καταναλωτής, μια 3Φ παροχή 25kva είναι περίπου 1000€ 1
s_mduck Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Οποτε αν καταλαβα κοντα στο 1000κο.. το κακο ειναι επισης οτι θελει και κανα 4 μηνο να το βαλουν... Αυτο ειναι ενα θεμα που πρεπει να το χειριστω με τον κατασκευαστή να το βαλει αλλιως δεν μπορω να μπω.. τεσπα σας ευχαριστώ
dtzgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αφού η πολυκατοικία έχει ήδη παροχή, δεν χρειάζονται αυτά. Επίσης ο δεδδηε έχει ήδη τα σχέδια κλπ. Πήγαινε ρώτα, το πιθανότερο είναι να θέλει απλά μια αίτηση. Σε αντίστοιχη περίπτωση με τη δική σου πριν 6 χρόνια πλήρωσα μόνο τα 42 για μετρητή νυχτερινού και ίσως κάνα ψιλολόι ακόμα, τα άλλα ήταν ήδη εκεί. Δεν ήταν μεγάλο το έξοδο. Τα πολλά λεφτά είναι για να έρθει η κεντρική παροχή στο κτήριο, κάτι που έχει ήδη γίνει, όπως λες. Σ' εμένα τα υπόλοιπα διαμερίσματα ήταν ήδη κατοικημένα, για το δικό μου υπήρχε μόνο η "χελώνα" (το κουβούκλιο που μπαίνει ο μετρητής) αλλά χωρίς μετρητή και χωρίς σύνδεση. Έβαλαν τελικά τον μετρητή και μου το συνέδεσαν περίπου 7-10 μέρες μετά την αίτηση. Υπάρχει η χελώνα σ' εσένα; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από dtzgr 1
DownUNDERground Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Να βάλεις διπλό μετρητή για νυχτερινό! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dtzgr είπε Αφού η πολυκατοικία έχει ήδη παροχή, δεν χρειάζονται αυτά. Επίσης ο δεδδηε έχει ήδη τα σχέδια κλπ. Πήγαινε ρώτα, το πιθανότερο είναι να θέλει απλά μια αίτηση. Σε αντίστοιχη περίπτωση με τη δική σου πριν 6 χρόνια πλήρωσα μόνο τα 42 για μετρητή νυχτερινού και ίσως κάνα ψιλολόι ακόμα, τα άλλα ήταν ήδη εκεί. Δεν ήταν μεγάλο το έξοδο. Τα πολλά λεφτά είναι για να έρθει η κεντρική παροχή στο κτήριο, κάτι που έχει ήδη γίνει, όπως λες. Σ' εμένα τα υπόλοιπα διαμερίσματα ήταν ήδη κατοικημένα, για το δικό μου υπήρχε μόνο η "χελώνα" (το κουβούκλιο που μπαίνει ο μετρητής) αλλά χωρίς μετρητή και χωρίς σύνδεση. Έβαλαν τελικά τον μετρητή και μου το συνέδεσαν περίπου 7-10 μέρες μετά την αίτηση. Υπάρχει η χελώνα σ' εσένα; Ετσι ακριβως...Αν υπαρχει χελωνα απλα να μπει ο μετρητης χρειαζεται .Ειναι πληρωμενη η παροχη . Συνήθως σε νέες πολυκατοικίες ο κατασκευαστής έχει βάλει τις παροχές Λιγες μερες μονο υπομονη . Αν δεν υπαρχει χελωνα καλο κουραγιο . Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
s_mduck Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Στις 2/11/2021 στις 10:16 ΜΜ, dtzgr είπε Αφού η πολυκατοικία έχει ήδη παροχή, δεν χρειάζονται αυτά. Επίσης ο δεδδηε έχει ήδη τα σχέδια κλπ. Πήγαινε ρώτα, το πιθανότερο είναι να θέλει απλά μια αίτηση. Σε αντίστοιχη περίπτωση με τη δική σου πριν 6 χρόνια πλήρωσα μόνο τα 42 για μετρητή νυχτερινού και ίσως κάνα ψιλολόι ακόμα, τα άλλα ήταν ήδη εκεί. Δεν ήταν μεγάλο το έξοδο. Τα πολλά λεφτά είναι για να έρθει η κεντρική παροχή στο κτήριο, κάτι που έχει ήδη γίνει, όπως λες. Σ' εμένα τα υπόλοιπα διαμερίσματα ήταν ήδη κατοικημένα, για το δικό μου υπήρχε μόνο η "χελώνα" (το κουβούκλιο που μπαίνει ο μετρητής) αλλά χωρίς μετρητή και χωρίς σύνδεση. Έβαλαν τελικά τον μετρητή και μου το συνέδεσαν περίπου 7-10 μέρες μετά την αίτηση. Υπάρχει η χελώνα σ' εσένα; Ναι φιλε μου υπαρχει οπως λες! Ειναι ιδια οπως τα γραφεις! χωρις μετρητη! Αναμενω συντομα τι θα γινει πρωτα με μηχανικο για να προχωρησω! Στις 3/11/2021 στις 8:28 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Ετσι ακριβως...Αν υπαρχει χελωνα απλα να μπει ο μετρητης χρειαζεται .Ειναι πληρωμενη η παροχη . Συνήθως σε νέες πολυκατοικίες ο κατασκευαστής έχει βάλει τις παροχές Λιγες μερες μονο υπομονη . Αν δεν υπαρχει χελωνα καλο κουραγιο . Σε ευχαριστω πολύ ετσι μου ειπε κ αυτος οτι ειναι πληρωμενα μονο εγγυηση και μετρητη νυχτερινο κλπ θα πληρωσω! Μακαρι αυτα ειναι καλα νεα! 1
GeorgeKatz Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 @s_mduck, τέλος καλό, ολα καλά; Για πες τελικά πώς πήγε για εμάς που μπλέκουμε τώρα. Χρόνοι και κόστος θυμάσαι;
s_mduck Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Στις 31/5/2022 στις 1:23 ΜΜ, GeorgeKatz είπε @s_mduck, τέλος καλό, ολα καλά; Για πες τελικά πώς πήγε για εμάς που μπλέκουμε τώρα. Χρόνοι και κόστος θυμάσαι; Θα το γλιτωνα το κοστος αλλα.. τελικα δεν προχωρησα στην αγορα καθως χαλασε η συμφωνια με τον κατασκευαστή για 5χιλ ευρω.. τωρα ειμαι σε αγορα αλλου το οποιο εχει μετρητη και θα πληρώσω απλά την εγγυηση κλπ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα