nvel Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 δίκιο έχει, αν γράφει μόνο κείμενο χωρίς ανάγκη περίεργης μορφοποίησης γιατί να έχει ένα πλήρη υπολογιστή; Έχει κάνει το υπολογιστή του σαν τους παλιούς word proccessors
keysmith Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, vste είπε Εγω δεν μπορω να το καταλαβω αλλα και ενα φιλαρακι μου που γραφει ερασιτεχνικα οταν θελει να βγαλει δουλεια χρησιμοποιει ενα παμπαλαιο laptop με επεξεργαστη κειμενου σε MS-DOS. Ο λογος που το κανει ειναι για να μην εχει κανεναν περισπασμο, ουτε χρωματακια, ουτε notifications, ουτε multitasking που σε προκαλει να φερεις αλλη εφαρμογη στο προσκηνιο. Λεει οτι τριπλασιαζει την παραγωγικοτητα του ετσι. Να πω την αληθεια μολις σταματησα για λιγο την δουλεια μου ωστε να γραψω εδω μεσα & θα συνεχισω. Αν απαντησει κανεις θα σκασει notification οποτε παλι θα σταματησω την δουλεια ωστε να ελεγξω την απαντηση, κοκ. Λετε να εχει δικιο; και γιατί δεν κλείνει απλά το internet στο καινούριο του λαπτοπ; δεν καταλαβαίνω την λογική; Ας χρησιμοποιήσει XP με office 2003 στην τελική αντι MSDOS. Τουλάχιστον το Word 2003 θα έχει 5-10 λειτουργίες να κάνει καλύτερα τν δουλειά του σε επεξεργασία κειμένου; Που αμα πάει σε XP γιατί να μην πάει σε 10 με 2019 word με κλειστό ιντερεντ. Είναι "τρέλα" η χρήση MSDOS για επεξεργασία κειμένου και στην καλύτερη γίνεται για τη "χιπστεριά" του πράγματος. Καμία λειτουργική "λογική" δεν υπάρχει στην όλη ιστορία χρήσης MS-DOS word editing λογισμικού.
vste Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στις 2/11/2021 στις 9:01 ΜΜ, keysmith είπε και γιατί δεν κλείνει απλά το internet στο καινούριο του λαπτοπ; δεν καταλαβαίνω την λογική; Ας χρησιμοποιήσει XP με office 2003 στην τελική αντι MSDOS. Τουλάχιστον το Word 2003 θα έχει 5-10 λειτουργίες να κάνει καλύτερα τν δουλειά του σε επεξεργασία κειμένου; Που αμα πάει σε XP γιατί να μην πάει σε 10 με 2019 word με κλειστό ιντερεντ. Είναι "τρέλα" η χρήση MSDOS για επεξεργασία κειμένου και στην καλύτερη γίνεται για τη "χιπστεριά" του πράγματος. Καμία λειτουργική "λογική" δεν υπάρχει στην όλη ιστορία χρήσης MS-DOS word editing λογισμικού. Τι να σου πω. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Από εκεί και πέρα αν αυτόν τον βοηθάει να γράφει καλύτερα εμένα μου περισσεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα