trib Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Η Saber Interactive έχει σχέδια να κυκλοφορήσει το singe-player horror παιχνίδι μέσα στο 2022. Κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει πραγματικά στο τρομακτικό περιβάλλον που δείχνει η δημοφιλής ταινία A Quiet Place, να τριγυρνά ξυπόλυτος για να μην κάνει φασαρία ούτως ώστε να εντοπιστεί από αυτά τα περίεργα τέρατα που τριγυρνάνε. Όμως, πολλοί θα ήθελαν να δοκιμάσουν έστω να προσπαθήσουν να επιζήσουν σε αυτές τις «περίεργες» συνθήκες όταν δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για τη ζωή τους. Το A Quiet Place θα κυκλοφορήσει λοιπόν και σε παιχνίδι την επόμενη χρονιά, για όλους αυτούς τους τολμηρούς που δεν φοβούνται εύκολα. Η Saber Interactive είναι αυτή που θα αναλάβει το project και ανακοίνωσε πως το single-player horror παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τα studio iLLOGIKA και EP1TOME. Η ομάδα της iLLOGIKA έχει μάλιστα προγραμματιστές που εργάστηκαν σε μεγάλα franchise όπως το Rainbow Six και το Far Cry ενώ πρόκειται για το studio που βοήθησε στην ανάπτυξη των Hyper Scape και Cuphead. Δεν υπάρχουν ακόμη πολλές λεπτομέρειες γύρω από το νέο παιχνίδι, όπως για παράδειγμα τις πλατφόρμες στις οποίες θα είναι διαθέσιμο. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, θα έχει μία πρωτότυπη ιστορία αλλά και gameplay που θα αποτυπώνει τη συναρπαστική αγωνία, το συναίσθημα και το δράμα, στοιχεία για τα οποία έγινε δημοφιλής αρχικά η ταινία. Η Saber Interactive σκοπεύει να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι προς το τέλος του έτους. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
jadawin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θά'χε ενδιαφέρον ένα stealth παιχνιδάκι τύπου the last of us, αρκεί να μην είναι μια βιαστική αρπαχτή. Ή, ακόμα καλύτερα, τύπου walking dead της telltale. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από jadawin 2
kekos123 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα παίζετε με κλειστά ηχεία !!🤐 😁🤣 Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από kekos123 2
basilis_k6 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 αν το κάνουν σωστα (dead silent σχεδον ολο) μπορεί να βγεί καλό παιχνιδι. 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Αγαπητό μου half-life… Πόσο μπροστά;;; 5 1
Theodore1890 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Θα το βάλουν στην epic άραγε κάποια ωραία Πέμπτη;
tsarouc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Αν είναι όπως η ταινία (δηλαδή τρελή πατάτα) να λείπει το βύσσινο. Οι ηθοποιοί καλοί το σενάριο καλό αλλά το σύνολο ότι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου. Σκηνοθεσία εφέ δε ξέρω τι φταίει αλλά θυμάμαι Μπόλιγουντ ταινία που κατάφερα να την δω όλη αυτό το έκτρωμα ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο κατάφερα να το δω όλο...ειδικά το δεύτερο μιλάμε για χάσιμο χρόνου. Απορώ πως άρεσε σε αυτούς που άρεσε και έχει καλή βαθμολογία στο IMDb. Όχι ότι έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο IMDb αλλά ρε παιδί μου μια πρώτη εικόνα συν το καστ ξέρεις περίπου τι θα δεις. Εδώ τέτοια απογοήτευση έφαγα τόσο μεγάλη πρώτη φορά στη ζωή μου. 1 1 2
blendizzy5000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 15 ώρες πριν, tsarouc είπε Αν είναι όπως η ταινία (δηλαδή τρελή πατάτα) να λείπει το βύσσινο. Οι ηθοποιοί καλοί το σενάριο καλό αλλά το σύνολο ότι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου. Σκηνοθεσία εφέ δε ξέρω τι φταίει αλλά θυμάμαι Μπόλιγουντ ταινία που κατάφερα να την δω όλη αυτό το έκτρωμα ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο κατάφερα να το δω όλο...ειδικά το δεύτερο μιλάμε για χάσιμο χρόνου. Απορώ πως άρεσε σε αυτούς που άρεσε και έχει καλή βαθμολογία στο IMDb. Όχι ότι έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο IMDb αλλά ρε παιδί μου μια πρώτη εικόνα συν το καστ ξέρεις περίπου τι θα δεις. Εδώ τέτοια απογοήτευση έφαγα τόσο μεγάλη πρώτη φορά στη ζωή μου. Θα μείνω στο συντακτικό σου ,θα θεωρήσω ότι είσαι μικρός ηλικιακά και δεν θα σχολιάσω τι θεωρεί πατάτα ο καθένας μας, καλό θα είναι να μην γραφουμε έτσι χωρίς να έχουμε ψαχτεί λιγο .κανε μια αναδρομή σε games και ταινίες και οταν αφιερώσεις πραγματικό χρόνο και όχι 10 λεπτά ίσως θα είναι καλύτερα τι είναι πατάτα η οχι .διαφορετικά πολύ εύκολα απογοήτευσε. Φιλικά πάντα. 2
tsarouc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, blendizzy5000 είπε Θα μείνω στο συντακτικό σου ,θα θεωρήσω ότι είσαι μικρός ηλικιακά και δεν θα σχολιάσω τι θεωρεί πατάτα ο καθένας μας, καλό θα είναι να μην γραφουμε έτσι χωρίς να έχουμε ψαχτεί λιγο .κανε μια αναδρομή σε games και ταινίες και οταν αφιερώσεις πραγματικό χρόνο και όχι 10 λεπτά ίσως θα είναι καλύτερα τι είναι πατάτα η οχι .διαφορετικά πολύ εύκολα απογοήτευσε. Φιλικά πάντα. Σε ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο σου περί ηλικίας πρώτον. Δεύτερον κακώς το χαρακτήρισα πατάτα και θα πω ότι είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει πατάτα όλων των εποχών. Και αυτό γιατί και το σενάριο είναι δυνατό και οι ηθοποιοί είναι δυνατοί ενώ το αποτέλεσμα το εντελώς αντίθετο! Αυτό με το συντακτικό στην αρχή όμως δεν κατάλαβα περί συντακτικού. Στην κυριολεξία το εννοείς? Γιατί έχω πεθάνει στα γέλια με τα ορθογραφικά σου λάθη...χαχαχαχαχαχα. Ειδικά στο τέλος. Εκτός και αν έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο σου η γράφεις με προϊόν apple και έχεις βάλει αυτόματη ορθογραφία χαχαχαχαχαχα.... Τα υπόλοιπα απλά δεν έχουν νόημα η δε βγάζω εγώ νόημα αυτά που γράφεις. Μάλλον το δεύτερο. Να είσαι καλά μου έφτιαξες την εβδομάδα όχι μόνο τη μέρα λολ.... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα