JohnConstantine Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα σε ολους και καλο Σ/Κ να εχουμε. Πριν λιγο καιρο καθόμουν (εν μεσω καραντινας ) και εβλεπα εναν τύπο στο "τικ τοκ" που ελεγε για μετοχές και μερίσματα. Οποιος εχει τικ τοκ σιγουρα παιζει να τον εχει δει μιλαω για τον "president" . Ο εν λόγω κυριος σου λεει μπες στο λινκ που σου δινω: https://el.freedom24.com/tariffs .Και πάρε τη πρώτη σου μετοχή δωρεάν γιατι μετά τις αγοράζεις. Και η απορία μου ειναι η εξης. Εστω εγω παιρνω την δωρεαν μετοχή εστω οτι ειναι καλή και μου βάζουνε κάποια χρηματα απο τα κερδη της εταιριας . Εαν εγω αποφασίσω οτι δεν την θελω η δεν θελω να ασχοληθω αλλο και δεν μπορω να την πουλησω τι γινεται;;; Επισης Ζητανε που μενω κτλ (καλα κανουν ) αγνωστος εισαι θες και να μετοχος γινεις λογικο ειναι να θελουν να μαθουν πληροφοριες για σενα. Παίζει να σου ζητησουν χρηματα για επένδυση; Διαβαζα οτι ειναι 2 ειδων οι μετοχές Η κοινή μετοχή και Η προνομιούχος μετοχή . Θα το εκανε ποτέ κανενας; Εχει κανει κανεις η εχει ασχοληθει ποτε κανενας. Ξεκαθαρα ο λογος ειναι οικονομικος. Το εξτρα εισοδημα γιατι οι καιροι εχουνε σφυξει για τα καλα τα λουρια.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Τικ τοκ δεν εχω, ουτε το site που αναφέρεις ξερω. Αν θες να ασχοληθείς γραψου σε μια χρηματιστηριακή ειτε εγχώρια ειτε του εξωτερικού.
panagos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Η συμβουλή μου είναι να είσαι πολύ προσεκτικός, ειδικά σε κάτι που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα (ούτε την ορθογραφία δεν ξέρεις). Δεν υπάρχουν εύκολα λεφτά. Θα μπεις, θα παίξεις και θα χάσεις. 1 2
Diinekis21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μα δε θέλει να επενδύσει, να πάρει τη δωρεάν μετοχή από το affiliate bonus θέλει ελπίζοντας ότι θα μεγαλώσει το εισόδημα του έτσι. 😅 TS η δωρεάν μετοχή θα είναι κάποιας μικρής αξίας <10€. Αν είσαι τυχερός και είναι μερισματική θα σου αποδώσει κατά πάσα πιθανότητα <0,5€/έτος, το οποίο φορολογείται επί τόπου αναλόγως της προελεύσεως (30% για US). Αυτό. Δε πρόκειται legit broker να σου ζητήσει λεφτά για επενδύσεις και προφανώς πρέπει να δώσεις όλα τα προσωπικά/φορολογικά στοιχεία σου.
theofanis20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 οτι ακριβώς σου είπε ο από πάνω. για ποιο εισόδημα μιλας, με την δωρεάν μετοχή στην καλύτερη να παρεις ενα σάντουιτς απο εξω
Metal Heart Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Είναι προωθητική ενέργεια της Freedom24. Τελευταία, γίνεται προώθηση και στο youtube μέσω αρκετών ελληνικών καναλιών. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Η άποψη μου είναι μια, μην ασχολείσαι και μην ακολουθείς την κάθε μπούρδα που θα πει κάποιος από κάπου για να βγάλει κέρδη από ποσοστά με affiliate marketing. Αν θες να ασχοληθείς σοβαρά τώρα, κάνε αυτό που έγραψε ο @NikosKallithea 1
JohnConstantine Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, panagos είπε Η συμβουλή μου είναι να είσαι πολύ προσεκτικός, ειδικά σε κάτι που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα (ούτε την ορθογραφία δεν ξέρεις). Δεν υπάρχουν εύκολα λεφτά. Θα μπεις, θα παίξεις και θα χάσεις. Πραγματικα. Απλα περασε σαν αερακι απο το μυαλο μου. Απλα το βλεπω τελευταια αρκετο καιρο ειπα να ρωτησω. Ευτυχως που δεν ειμαι τολμηρος με αυτα και θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 30 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Πραγματικα. Απλα περασε σαν αερακι απο το μυαλο μου. Απλα το βλεπω τελευταια αρκετο καιρο ειπα να ρωτησω. Ευτυχως που δεν ειμαι τολμηρος με αυτα και θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Αυτά με τα κέρδη δήθεν μια μετοχή σε κάθε εγγραφή, είναι για τους αφελείς. Θεώρησε σαν να μην κέρδισες τίποτα πρακτικά. Αλλα πράγματα είναι αυτά που ενδεχομένως να σου εξασφαλίσουν κέρδη, απαιτούνται γνώσεις, εμπειρία και μετά ενδεχόμενο κέρδος.
ELTASSOS1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Εγω εκανα 500 λογσμους και πηρα 500 μετοχες. Απο τα κερδη ειμαι ικανοποιημενος...σιγουρα σε λιγο θα αραξω να κανω παθητικες εισπραξεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα