Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! 

Αφού το προηγούμενο στις πλημμυρες της Αθήνας το παράσυρε το ρέμα μάνα μου δεν είναι ψέμα, η κοπελιά ψάχνει για νέο αμαξάκι πόλης. Ξεκινάω λέγοντας ότι δεν έχω ΙΔΕΑ από αυτοκίνητα οπότε βοήθεια χωριανοί.

Τα ζητούμενα είναι τα εξής:

Τύπος & χρήση: Εργάτης για μέσα στην πόλη, 7-8k χλμ ετησίως, αριθμός θυρών αδιάφορος, χώροι επίσης.

Budget: Μέχρι 3000€ ζεστά και μετρητά οπότε ιδιώτες θα προτιμηθούν.

Επιδόσεις: Αδιάφορες όσο παρέχει μια λογική ασφάλεια. Αερόσακοι και ABS φαντάζομαι όλα έχουν σε αυτές τις τιμές.

Αξιοπιστία: Το πλέον ζητούμενο. 

Εμφάνιση: Αδιάφορη.

Υπάρχουν προτάσεις με τα παραπάνω θέλω;

Σας μερσώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kpapageo1 είπε

Καλημέρα σε όλους! 

Αφού το προηγούμενο στις πλημμυρες της Αθήνας το παράσυρε το ρέμα μάνα μου δεν είναι ψέμα, η κοπελιά ψάχνει για νέο αμαξάκι πόλης. Ξεκινάω λέγοντας ότι δεν έχω ΙΔΕΑ από αυτοκίνητα οπότε βοήθεια χωριανοί.

Τα ζητούμενα είναι τα εξής:

Τύπος & χρήση: Εργάτης για μέσα στην πόλη, 7-8k χλμ ετησίως, αριθμός θυρών αδιάφορος, χώροι επίσης.

Budget: Μέχρι 3000€ ζεστά και μετρητά οπότε ιδιώτες θα προτιμηθούν.

Επιδόσεις: Αδιάφορες όσο παρέχει μια λογική ασφάλεια. Αερόσακοι και ABS φαντάζομαι όλα έχουν σε αυτές τις τιμές.

Αξιοπιστία: Το πλέον ζητούμενο. 

Εμφάνιση: Αδιάφορη.

Υπάρχουν προτάσεις με τα παραπάνω θέλω;

Σας μερσώ προκαταβολικά.

Σε αυτά τα χρήματα , κοιτάζεις σίγουρα για 10 ετιας + . Σε αυτά τα χρήματα υπολόγισε επιπλέον και ένα γενικό service  όπως και να το δει κάποιο δικό σου συνεργείο να το φέρουν . 

Κοιτάζεις για κάποιο Opel Corsa , Getz , C2,ή C3 και ανεβείτε σε χρήματα σε κανένα Jazz. Εννοείται με αυτά τα χιλιόμετρα που κανείς ετησίως κοιτάζεις μόνο για βενζίνη .

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, meletis_m είπε

Εννοείται με αυτά τα χιλιόμετρα που κανείς ετησίως κοιτάζεις μόνο για βενζίνη .

μέσα στην πόλη >10ετίας 8λιτρα βενζίνη (αν συμφωνείς) , και 9 λίτρα υγραέριο

σημερινές τιμές (πιστεύω η διαφορά πάλι θα είναι ίδια πάνω κάτω αλλά αν είναι διόρθωσέ με)

Στα 100χλμ 8*1,75-9*1,00=5€ στα 8000χλμ 400€/έτος , δεν είναι αμελητέο ποσό

Σίγουρα ,καλύτερα να βρει Getz σε καλή κατάσταση και αργότερα κρίνει αν του βάλει υγραέριο (παίρνει άνετα)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, korakios είπε

μέσα στην πόλη >10ετίας 8λιτρα βενζίνη (αν συμφωνείς) , και 9 λίτρα υγραέριο

σημερινές τιμές (πιστεύω η διαφορά πάλι θα είναι ίδια πάνω κάτω αλλά αν είναι διόρθωσέ με)

Στα 100χλμ 8*1,75-9*1,00=5€ στα 8000χλμ 400€/έτος , δεν είναι αμελητέο ποσό

Σίγουρα ,καλύτερα να βρει Getz σε καλή κατάσταση και αργότερα κρίνει αν του βάλει υγραέριο (παίρνει άνετα)

Εγώ αυτό έκανα σε ένα Corsa C . Το ήθελα για μέσα στη πόλη . Το πήρα το μαζεψα μόνος μου και θα του βάλω υγραέριο . 

Κάνω 1500 χιλιόμετρα στις 2 εβδομάδες. Αλλά όσα είδα μέχρι 5000€ και πετρέλαια ήταν εισαγωγής οπότε προτίμησα βενζίνη . Και για να βρω καθαρό εννοώ από θέμα τρακαρίσματος . Γενικά και οι ιδιώτες δεν βγάζεις άκρη . Το ακυρώνουν τελευταία στιγμή ή δεν το φέρνουν σε συνεργείο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Fiat panda?

δεν το λες και τέρμα αξιόπιστο (γιαυτό και δεν το πρότεινα) , βέβαια δε βγάζει θέμα το (1200άρι) μοτέρ και όλα τα υπόλοιπα είναι πάμφθηνα σαν ανταλλακτικά

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Το Getz το ακούω πολύ και κερδίζει πόντους, όπως και το Micra K11 για ακόμα πιο οικονομικό.

Δημοσ.

K11 ... 2001 ΜΥ το ειχα και το λατρευα ,μικρο αξιόπιστο οικονομικό ,οχι τόσο σε κατανάλωση με τα σημερινά δεδομένα αλλά με φθηνά αναλώσιμα ανταλλακτικά που βρίσκεις και σε περίπτερα  αλλά δεν παυει να είναι σχεδίασης 30 χρόνων πίσω ... Το αντίπαλον δέος του ιερού τοτέμ του φόρουμ aka Toyota Starlet...

Με κάτι λιγότερα χρήματα μπορεις να βρεις και το αυτοκίνητο των Flintstones...

Getz, C2, C3 , C1/107/Αygo , Fiesta , Corsa, Agila/WagonR Punto, Panda, Piccanto , Clio, Micra K12 , Polo, Fabia και ένα πληθος πιο συγχρονων μοντέλων υπάρχει προς πώληση στις αγγελίες... Μη κοιτάς κάτι παλαιότερο της 15ετιας εκτος αν έχεις ταβανι μπατζετ 1500 ευρώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...