Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Όπως το είδα από ψηλά μου έμοιαζε με σαρανταποδαρούσα αλλά τώρα που το ξαναβλέπω μήπως πρόκειται για κάποιο περίεργο είδος κατσαρίδας? (ελπίζω πως όχι) Βρίσκω συχνά τόσο λεπτά έντομα στο σπίτι μου, διαπερνάνε κάπως τη σίτα
CONAN_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Για ψαλίδα μου μοιάζει. Οπως και να έχει , ψεκάζεις με fendona περιμετρικά και δεν τα ξαναβλεπεις για πολύ καιρό. 2
UncleKim Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Ψαλίδα νομίζω λέγεται. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο 1
giorgosvet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ψαλίδα είναι. https://el.m.wikipedia.org/wiki/Δερμάπτερα# Ψεκασμός με icon 2.5 CS Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από giorgosvet 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πέτυχα κάτι ασπράκια σε διάφορα σημεία και παρατήρησα ότι κουνιούνται, δεν τα έχω ξαναδεί, είναι πάρα πολύ μικρά και έχουν εισβάλει και στο πληκτρολόγιο μου, πραγματικά εμφανίστηκαν από το πουθενά. Εκεί που τελειώσανε όλα τα άλλα τώρα έχω αυτό, δε λέει να λήξει ο εντομοεφιάλτης. Μετά από λίγη έρευνα ταιριάζουν πολύ με ακάρεα μούχλας τα οποία εμφανίζονται σε μεγάλη υγρασία και είναι γνωστό ότι το σπίτι μου έχει τέτοιο θέμα αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος, έως τώρα δεν έχω κάποιο αλλεργικό θέμα. Υπάρχει κάποιο φυσικό αποτρεπτικό ή παγίδα να βάλω? Δεν θα έριχνα aroxol πάνω στο γραφείο μου και στο κρεβάτι και η σκούπα δε φαίνεται να βοηθάει με τη περίπτωση τους. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από aizensama24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα