thelos257 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Καλημερα σας την τριτη εριξα μια παραγγελεια απο το Public Κυπρου για το iPhone 13 Mini 128GB οπου η παραγγελεια μου ειναι υπο επεξεργασια ακομη. Επισης εριξα και μια στο istrom Κυπρου λεω οποιο ερθει πρωτο οποτε ερθει θα το παρω απο εκει και θα ακυρωσω το αλλο. Ολα καλα ως εδω ομως μιλησα με την istrom χθες το πρωι αφου τους πηρα εγω τηλεφωνο και μου ειπαν πως επειδη ειναι πολλες οι παραγγελειες της εχει αναλαβει το καταστημα στην Λεμεσο λεω και εγω οκ ας τους παρω ενα τηλεφωνο. Τους παιρνω τηλεφωνο και μου λενε ειναι παρα πολλοι πριν απο εσας που το εκαναν και περιμενουνε στην σειρα τους τους λεω καλως γνωριζουμε ποτε θα ρθει η επομενη παρτιδα ; Μου λενε απο εβδομαδας αλλα δεν βλεπω οτι θα περιεχει μεσα iPhone 13 Mini μονο iPhone 13 Pro και Pro Max λεω ηρεμα οκ σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Το απογευμα τηλεφωνησα στο Public Κυπρου που μου ειπαν και αυτοι οτι ειναι πολλες οι παραγγελειες και θα πρεπει να περιμενω την σειρα μου και δεν γνωριζαν καν ποτε θα ερχοντουσαν τα κινητα. Υπαρχει τελιωσπατον καπου σε αποθεμα απο εξωτερικο eBay amazon γερμανιας γαλλιας οπου μπορω να το φερω κυπρο σε μια εβδομαδα το λιγοτερο ή καλυτερα να κατσω στα αβγα μου να περιμενω ;
bioentre Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχει στο ebay και σε καλές τιμές. 700 το είχε ένας από Γερμανία Γενικά με istorm μπλέκεις λίγο... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από bioentre
thelos257 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, bioentre είπε Υπάρχει στο ebay και σε καλές τιμές. 700 το είχε ένας από Γερμανία Γενικά με istorm μπλέκεις λίγο... Δωσε link. Στελνουν Κυπρο αν ξερεις ; Ειναι αξιοπιστοι ;
bioentre Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, thelos257 είπε Δωσε link. Στελνουν Κυπρο αν ξερεις ; Ειναι αξιοπιστοι ; https://www.ebay.com/sch/9355/i.html?_from=R40&_nkw=iphone+13+mini https://www.amazon.de/MLK03ZD-A/dp/B09G9GH7KC/ref=sr_1_1_sspa?crid=38C16S6BZ3D3C&dchild=1&keywords=iPhone+13+mini&qid=1635618376&sprefix=iphone+13+mini Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από bioentre
thelos257 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Καλημερα μου εχει ερθει απροειδοποιητα το δικο μου σημερα το πρωι η ωρα 9:00 ελαβα μηνυμα απο την acs courier οτι εχω πακετο. Πηγα εκει και το παρελαβα πληρωσα 830 ευρω οπως ηταν η τιμη του. Το ασπρο χρωμα που το ηθελα. Ηρθε απο την Λευκωσια iStrom ομως εχω δυο ερωτησεις αποριες επειδη κατι δεν μου καθεται καλα: 1) Οταν πηγαινω πληροφοριες εκει καπου λογικα λεω θα επρεπε να ειχε την εγγκυηση ποτε ληγει 3/11/2022 λογικα ξανα λεω ενω δεν υπαρχει τιποτα. Σε αντιθεση με το iPad 9ης γενιας που το αγορασα στις 8/10/2021 και το γραφει εκει περα μια χαρα. 2) Οταν το κλειδωνω και ξεκλειδωνω εμφανιζει ασπρες γραμμες τι να σημαινει αυτο ; Να σημειωσω πως ηρθε κλειστο στο κουτι του με τα ναιλα του και στο ιντερνετ μπαινει κανονικα με 5G δικτυο και κλησεις κανει και μηνυματα στελνει και ολα λειτουργουν.
koutsis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλημερα μου εχει ερθει απροειδοποιητα το δικο μου σημερα το πρωι η ωρα 9:00 ελαβα μηνυμα απο την acs courier οτι εχω πακετο. Πηγα εκει και το παρελαβα πληρωσα 830 ευρω οπως ηταν η τιμη του. Το ασπρο χρωμα που το ηθελα. Ηρθε απο την Λευκωσια iStrom ομως εχω δυο ερωτησεις αποριες επειδη κατι δεν μου καθεται καλα: 1) Οταν πηγαινω πληροφοριες εκει καπου λογικα λεω θα επρεπε να ειχε την εγγκυηση ποτε ληγει 3/11/2022 λογικα ξανα λεω ενω δεν υπαρχει τιποτα. Σε αντιθεση με το iPad 9ης γενιας που το αγορασα στις 8/10/2021 και το γραφει εκει περα μια χαρα. 2) Οταν το κλειδωνω και ξεκλειδωνω εμφανιζει ασπρες γραμμες τι να σημαινει αυτο ; Να σημειωσω πως ηρθε κλειστο στο κουτι του με τα ναιλα του και στο ιντερνετ μπαινει κανονικα με 5G δικτυο και κλησεις κανει και μηνυματα στελνει και ολα λειτουργουν. Για την εγγυηση ρωτα την istorm απο οπου το πηρες. Για τις ασπρες γραμμες δεν καταλαβα τι εννοεις... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από koutsis 1
thelos257 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, koutsis είπε Για την εγγυηση ρωτα την istorm απο οπου το πηρες. Για τις ασπρες γραμμες δεν καταλαβα τι εννοεις... Καλησπερα οταν λεω ασπρες γραμμες στην οθονη ενωω πως ηταν καπως ετσι:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα