altsip Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα είμαι 16 μέρες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ η wind λέει ότι το πρόβλημα είναι από τον ΟΤΕ . Αυτός δεν εμφανίζεται στο 13700 μου λένε υπομονή αλλά υπομονή τέλος.Το κατάστημα μου λέει ότι αν δεν πάρουν το οκ από το 13700(τεχνική υπηρεσία) θα πληρώσω αλλά δεν μου λένε πόσα για την υπαναχώρηση μου . Ξέρει κανένας τι άλλο να κάνω ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, altsip είπε είμαι 16 μέρες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ Είχες σύνδεση και σε άφησαν χωρίς ή τώρα έκανες νέο συμβόλαιο και περιμένεις? Διάβασε από το 12 και μετά https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Informative_Documentation/EETT.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 ???/ με το που πήγε 2η μέρα η βλάβη, δε σου δώσανε άπειρα GB στο κινητό για να μοιράζεις Internet?? πας ΕΕΤΤ όπως λέει ο φίλος πάνω. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ στην 10η μέρα θα πήγαινε αυταπάγγελτα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altsip Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Είχες σύνδεση και σε άφησαν χωρίς ή τώρα έκανες νέο συμβόλαιο και περιμένεις? Διάβασε από το 12 και μετά https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Informative_Documentation/EETT.pdf Με την κακοκαιρία που είχαμε κάηκε λένε το dslam αν το λέω καλά και ο ΟΤΕ που πρέπει να το φτιάξει δεν κάνει τίποτα 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε ???/ με το που πήγε 2η μέρα η βλάβη, δε σου δώσανε άπειρα GB στο κινητό για να μοιράζεις Internet?? πας ΕΕΤΤ όπως λέει ο φίλος πάνω. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ στην 10η μέρα θα πήγαινε αυταπάγγελτα, Μου έδωσαν gb αλλά εδώ δεν έχω σήμα ούτε για να μιλήσω πόσο μάλλον για ίντερνετ. Βγαίνω στο μπαλκόνι και αν είμαι τυχερός κάτι κάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 αν κάηκε το dslam λόγω κακοκαιρίας δε θα έχει κανένας στη γειτονιά ίντερνετ-τηλεφωνία...μη πω και σε όλη τη πόλη-χωριό ή όπου τέλος πάντων βρίσκεσαι ως περιοχή. καταρχάς για να διασταυρώσεις οτι έγινε αυτό θα πρέπει όλη η γειτονιά σου να είναι στην ίδια μοίρα με σένα. αν ο γείτονας έχει κανονικά μόλις σου είπανε μια μπούρδα και μισή. ρώτα, μάθε και ενημέρωσε το θέμα σου. στη περίπτωση που κάηκε το dslam απλά περιμένεις και συ και όλοι οι υπόλοιποι που είναι κουμπωμένοι πάνω του όταν το συνεργείο αντικαταστήσει τον "καμμένο λόγω κακοκαιρίας εξοπλισμό" σε άλλη περίπτωση που σε φλόμωσαν στην εύκολη δικαιολογία, φεύγεις αζημίως υπαναχωρώντας από τη σύμβαση λόγω δικής τους αδυναμίας παροχής υπηρεσιών και πας σε όποιο άλλο πάροχο θεωρείς οτι λειτουργεί καλά στη περιοχή σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altsip Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, greekfragma είπε αν κάηκε το dslam λόγω κακοκαιρίας δε θα έχει κανένας στη γειτονιά ίντερνετ-τηλεφωνία...μη πω και σε όλη τη πόλη-χωριό ή όπου τέλος πάντων βρίσκεσαι ως περιοχή. καταρχάς για να διασταυρώσεις οτι έγινε αυτό θα πρέπει όλη η γειτονιά σου να είναι στην ίδια μοίρα με σένα. αν ο γείτονας έχει κανονικά μόλις σου είπανε μια μπούρδα και μισή. ρώτα, μάθε και ενημέρωσε το θέμα σου. στη περίπτωση που κάηκε το dslam απλά περιμένεις και συ και όλοι οι υπόλοιποι που είναι κουμπωμένοι πάνω του όταν το συνεργείο αντικαταστήσει τον "καμμένο λόγω κακοκαιρίας εξοπλισμό" σε άλλη περίπτωση που σε φλόμωσαν στην εύκολη δικαιολογία, φεύγεις αζημίως υπαναχωρώντας από τη σύμβαση λόγω δικής τους αδυναμίας παροχής υπηρεσιών και πας σε όποιο άλλο πάροχο θεωρείς οτι λειτουργεί καλά στη περιοχή σου. Έχουν πρόβλημα λένε οι 100ρες έχω ακούσει και άλλους δεν ξέρω τι έκαναν όμως το θέμα είναι ότι αν όχι wind τότε είναι μονόδρομος ο ΟΤΕ που με έχει στην ταλαιπωρία έτσι και αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα