panatha1369 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Ψαχνω να βρω κολλα οθηνης κινητου..ο λογος ειναι οτι μου ξεκολησε ο φακος απο τη καμερα και αντι να βαλω logo ελεγα να βαλω κολλα οθονης η ταινια διπλης οψης.κινητο Nokia 8.εχω βρει και ολο το σετακι του φακου που περιεχει adhesive κολλα πανω του αλλα αυτη ειναι η τελευταια λυση
Fotia Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Αν δεν ξερεις τι να κανεις , το πας σε σερβις να στο κανουν υπευθυνα . 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Στις 29/10/2021 στις 11:39 ΜΜ, panatha1369 είπε Ψαχνω να βρω κολλα οθηνης κινητου..ο λογος ειναι οτι μου ξεκολησε ο φακος απο τη καμερα και αντι να βαλω logo ελεγα να βαλω κολλα οθονης η ταινια διπλης οψης.κινητο Nokia 8.εχω βρει και ολο το σετακι του φακου που περιεχει adhesive κολλα πανω του αλλα αυτη ειναι η τελευταια λυση Αγορινα μου παίζουν οι Τ7000 και B 7000 πολύ πιθανό να κάνεις ζημιά παρά καλό και το τι θα γλιτώσεις θα ναι πίπουλα
panatha1369 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Αγορινα μου παίζουν οι Τ7000 και B 7000 πολύ πιθανό να κάνεις ζημιά παρά καλό και το τι θα γλιτώσεις θα ναι πίπουλα μαλλον θα παρω το σετακι lens με adhesive και θα το αλλαξω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα