JTRGamer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα Πολλά emoji reactions του facebook δεν εμφανίζονται.Το κανει και σε σας? το κατεγραψα σε video για να δείτε που εννοώ
jim_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Πρωτον, αυτα στο βιντεο δεν ειναι emoji, ειναι τα μπουρδοreactions του fb. Δευτερον, first world problems. Τριτον, δοκιμασες καποιον αλλο browser?
JTRGamer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, jim_p είπε Πρωτον, αυτα στο βιντεο δεν ειναι emoji, ειναι τα μπουρδοreactions του fb. Δευτερον, first world problems. Τριτον, δοκιμασες καποιον αλλο browser? ναι δοκίμασα 2 browsers ,καθαρισα cookies, cache ,cache /temp των windows,αλλα το ίδιο
JTRGamer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Στις 2/11/2021 στις 11:58 ΠΜ, jim_p είπε Πρωτον, αυτα στο βιντεο δεν ειναι emoji, ειναι τα μπουρδοreactions του fb. Δευτερον, first world problems. Τριτον, δοκιμασες καποιον αλλο browser? Καμια λύση υπάρχει?
JTRGamer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπον το εφτιαξα το πρόβλημα! Είχα πολλά registry errors και βρήκα αυτό το πρόγραμμα: Free Window Registry Repair 4.3 Download | TechSpot έκανα scan και βρήκε 400 κάτι registry errors ,πατησα fix all έκανα restart και τώρα πλέον φαίνονται όλα τα reactions! τελικα ακυρο ,το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από JTRGamer
JTRGamer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πωω ρε φιλε ,τελικά είναι bug του facebook σε συγκεκριμένους χρήστες .Μπηκα απο το λαπτοπ του αδερφου μου και ενώ στο δικο του fb acc του εμφανίζονται κανονικά ,στο δικό μου fb acc εμφανίζονται τα μισα reactions! Έκανα και format τζαμπα χαχα Αγορασα και ένα fake software 21€(λογο οτι είχα αγχος και βιάστηκα) για να διορθώσω το πρόβλημα και τελικά δεν έκανε τίποτα.Εστειλα αιτημα για refund ,να δουμε αν θα παρω τα λεφτα μου πίσω Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από JTRGamer
jim_p Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Αν χρησιμοποιεις, και ακομα χειροτερα αν πληρωνεις για τετοια προγραμματα τυπου... snakeoil*, τοτε το προβλημα σου δεν εινια το fb ή ο οποιοσδηποτε browser ή το λειτουργικο αλλα η κακη (η πιο κοσμια λεξη που μου ερχεται τωρα) χρηση που κανεις εσυ στο pc σου. * https://en.wikipedia.org/wiki/Snake_oil
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα