lefstef Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Έχω την μητρική του τίτλου και έχω ένα πρόβλημα με ένα δίσκο που τον έχω πάνω σε usb3 dock. Όταν είναι ανοιχτός ο δίσκος και πατήσω να κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή κολλάει στο boot και μένει αναμμένο το boot device led. Αν ανοίξω τον δίσκο όμως με κλειστό τον υπολογιστή και μετά ανοίξω και τον υπολογιστή κάνει boot κανονικά!
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ίσως προσπαθεί να φορτώσει λειτουργικό από τον δίσκο που είναι στο dock. Το boot sequence ποιον έχει για πρώτο; Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
lefstef Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα, έχω κάνει όλους τους δίσκους disable στο bios να μην κάνουν boot και έχω μόνο του λειτουργικού.
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Το dock ποιο είναι; Μπορεί το διακοπτάκι να κάνει νούμερα (βραχυκύκλωμα) και να εμφανίζεται το θέμα στο bios.
lefstef Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 https://www.e-shop.gr/natec-nsd-0955-kangaroo-dual-usb-30-docking-station-sata-hdd-p-PER.573753 Αυτό είναι το dock. Όταν πατήσω να ανοίξει ο υπολογιστής φορτώνει κανονικά τα windows με ανοιχτό το dock. Αυτό το κάνει μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή. Άρα δεν νομίζω να είναι ο διακόπτης του. Την μητρική την πήρα πριν λίγους μήνες μεταχειρισμένη, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν δεν το έκανε πρώτα.
Aris_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δοκίμασε πριν την επανεκκίνηση να κάνεις κατάργηση πρώτα της συσκευής και πες μάς
lefstef Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Aris_ είπε Δοκίμασε πριν την επανεκκίνηση να κάνεις κατάργηση πρώτα της συσκευής και πες μάς ναι, πάλι το ίδιο κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα