burnin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 για να ενημερωσω. μου αλλαξαν τελικα οθονη. τσακ μπαμ. παρασκευη παρελαβαν, σημερα το εστειλαν πισω επισκευασμενο (λογικα αυριο παραλαμβανω). μια μικρη απορια εχω. μιας και ειναι ανταλλακτικο που επισημα αλλαχτηκε. δεν θα πρεπει λογικα να εχει η οθονη (και μονο αυτη) ενα εξτρα εξαμηνο εγγυηση? ξερετε τι παιζει σχετικα με ανταλλακτικα? ευχαριστω
AntiCambeR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, burnin είπε για να ενημερωσω. μου αλλαξαν τελικα οθονη. τσακ μπαμ. παρασκευη παρελαβαν, σημερα το εστειλαν πισω επισκευασμενο (λογικα αυριο παραλαμβανω). μια μικρη απορια εχω. μιας και ειναι ανταλλακτικο που επισημα αλλαχτηκε. δεν θα πρεπει λογικα να εχει η οθονη (και μονο αυτη) ενα εξτρα εξαμηνο εγγυηση? ξερετε τι παιζει σχετικα με ανταλλακτικα? ευχαριστω Λογικά ναι, αυτό είναι το σωστό.6-12 μήνες.Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις, μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος.
burnin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Λογικά ναι, αυτό είναι το σωστό.6-12 μήνες.Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις, μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος. εχω ηδη ρωτησει και μου ειπαν 3 μηνες, το οποιο προφανως και δεν παιζει. ελπιζω να μη χρειαστει να το ψαξω παραπανω φιλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα