Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

long story short

αγορασα απο ινσομνια ενα κινητο. (δεν εχει κλεισει διετια, αγοραστηκε 30-01-2020).

αγοραστηκε προφανως απο αλλον. απο γνωστο σκρουτζομαγαζο της ομονοιας (ξεκινα απο κ).

η αποδειξη και το κουτι υπαρχουν. ειναι σε αλλο ονομα προφανως.

ισχυει ακομα η εγγυηση παρολο που εχω αλλο ονομα στην αποδειξη? ισχυει η διετια? (λογικα ισχυει αλλα πολλοι λενε ενα χρονο και μετα αντε βγαλε ακρη με γενικη γραμματεια).

εχει ζητησει κανεις αγγυηση ενω αποδειξη ειναι σε αλλο ονομα?

καμια συμβουλη πριν παρω στο καταστημα τηλεφωνο? θα ηθελα να ειμαι προετοιμασμενος.

το παλικαρι στο φορουμ δεν ξερω ποιος ειναι γαμωτο. ενα καμπριο μπεμβε θυμαμαι ειχε χαχαχα.

στα πμ μου και στις αξιολογησεις μου δεν βλεπω τη συνναλαγη μας.....

ευχαριστω

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, burnin είπε

καλησπερα

long story short

αγορασα απο ινσομνια ενα κινητο. (δεν εχει κλεισει διετια, αγοραστηκε 30-01-2020).

αγοραστηκε προφανως απο αλλον. απο γνωστο σκρουτζομαγαζο της ομονοιας (ξεκινα απο κ).

ισχυει ακομα η εγγυηση παρολο που εχω αλλο ονομα στην αποδειξη? ισχυει η διετια? (λογικα ισχυει αλλα πολλοι λενε ενα χρονο και μετα αντε βγαλε ακρη με γενικη γραμματεια).

καμια συμβουλη πριν παρω στο καταστημα τηλεφωνο? θα ηθελα να ειμαι προετοιμασμενος.

το παλικαρι στο φορουμ δεν ξερω ποιος ειναι γαμωτο. ενα καμπριο μπεμβε θυμαμαι ειχε χαχαχα.

ευχαριστω

Εννοείται ότι ισχύει η εγγύηση. Από εκεί και πέρα πρέπει να συνεννοηθείς με το μαγαζί. Τι κινητό είναι και τη βλάβη έχει; 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, burnin είπε

καλησπερα

long story short

ευχαριστω

Έχει κανονικά εγγύηση.

Δηλαδή αν κάποιος σου το έκανε δώρο δεν θα ισχύε?

Από την στιγμή που υπάρχουν τα πάντα μέχρι και η απόδειξη όλα οκ.

• Like 2
Δημοσ.

παιδια με ξεαγχωσατε σας ευχαριστω πολυ.

λοιπον το κινητο ειναι ενα xiaomi mi note 10 pro. εχει ενα κλασικο προβλημα που παρουσιστηκε στη σειρα αυτο (και οχι μονο). οταν εχεις μεγαλη φωτεινοτητα ή ενεργοποιεις το δαχχτυλικο, η οθονη τρεμοπαιζει ασταματητα. το κανει εδω και καιρο αλλα μια εφευγε μια ερχοταν ακι πιστευα οτι ειναι μπαγκ σοφτγουερικο...

2 τελευταιες ερωτησεις. το κινητο εινα ιρουταρισμενο. να το ξερουταρω? (δεν ξερω πως θα το βρω βεβαια. αν υπαρχει καπου οδηγος και εχετε ορεξη να μου πειτε...)

τελευταια ερωτηση. βλεπω στα κινητα του καταστηματος γραφει 1 χρονο εγγυηση αντιπροσωπειας. φανταζομαι εννοει οτι τον δευτερο χρονο θα εινα ιαγγυηση καταστηματος ε?

επισης επειδη το φοβαμαι, πως μπορω να τσεκαρω πως αμα μου αλλαξουν οθονη δεν θα βαλουν καμια νο νειμ χειροτερη, lcd ξερω γω του 50αρικου? υπαρχει καποαι εφαρμογη ή καποιςο τροπος να βεβαιαωθω? σας ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν είναι από επίσημο διανομέα δεν έχει 2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας αλλά 1 χρόνο καταστήματος.

Πιο είναι αυτό το σκρουτζαδικο γιατί είναι μερικά που όντως συνεργάζονται με Infoquest.

Επίσης βρεις αν είναι κλειδωμένος ο bootloader γιατί υπάρχει οδηγός για unroot.

Εδώ μπορείς να δεις αν είναι κλειδωμένος ή όχι https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13298-Πως-ελέγχουμε-αν-ο-bootloader-είναι-κλειδωμένος-ή-ξεκλείδωτος/ 

Και εδώ είναι για unroot αν είναι κλειδωμένος

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27452-Εγκατάσταση-official-rom-με-χρήση-το-XiaoMiTool-για-όλα-τα-κινητά-xiaomi/ 

Αν είναι ξεκλειδωτος ακολουθείς αυτή την διαδικασία https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13754-Unbrick-ή-Καθαρή-Εγκατάσταση-FastBoot-Rom-με-το-Mi-Flash-SnapDragon/?pageNo=1 

Από εδώ θα βρεις και θα κατεβάσεις την Official rom για το κινητό σου https://c.mi.com/global/miuidownload/index

Όλα αυτά βέβαια με δική σου ευθύνη.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GATE123 είπε

Αν δεν είναι από επίσημο διανομέα δεν έχει 2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας αλλά 1 χρόνο καταστήματος.

Πιο είναι αυτό το σκρουτζαδικο γιατί είναι μερικά που όντως συνεργάζονται με Infoquest.

Επίσης βρεις αν είναι κλειδωμένος ο bootloader γιατί υπάρχει οδηγός για unroot.

Εδώ μπορείς να δεις αν είναι κλειδωμένος ή όχι https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13298-Πως-ελέγχουμε-αν-ο-bootloader-είναι-κλειδωμένος-ή-ξεκλείδωτος/ 

Και εδώ είναι για unroot αν είναι κλειδωμένος

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27452-Εγκατάσταση-official-rom-με-χρήση-το-XiaoMiTool-για-όλα-τα-κινητά-xiaomi/ 

Αν είναι ξεκλειδωτος ακολουθείς αυτή την διαδικασία https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13754-Unbrick-ή-Καθαρή-Εγκατάσταση-FastBoot-Rom-με-το-Mi-Flash-SnapDragon/?pageNo=1 

Από εδώ θα βρεις και θα κατεβάσεις την Official rom για το κινητό σου https://c.mi.com/global/miuidownload/index

Όλα αυτά βέβαια με δική σου ευθύνη.

σε ευχαριστω φιλε.

ειναι απο το kaizershop.

κοιταξα τα κινητα που φερνει τωρα, ακι λενε οτι εινα ιολα ευρωπαικα.

αυτο με τον εναν χρονο εγγυηση δεν το καταλαβαινω. αφου υποτιθεται πως εχουμε γιαοτι εισαγεται 2 χρονια. στην περιπτωση μου γιατι δεν ισχυει?

επισης φιλε, δεν θελω να κανω ρουτ τη συσκευη. ανρουτ θελω να την κανω για να μην μουθ πουνε πως  την εχω πειραξει και δεν ισχυει η εγγυηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, burnin είπε

σε ευχαριστω φιλε.

ειναι απο το kaizershop.

κοιταξα τα κινητα που φερνει τωρα, ακι λενε οτι εινα ιολα ευρωπαικα.

αυτο με τον εναν χρονο εγγυηση δεν το καταλαβαινω. αφου υποτιθεται πως εχουμε γιαοτι εισαγεται 2 χρονια. στην περιπτωση μου γιατι δεν ισχυει?

επισης φιλε, δεν θελω να κανω ρουτ τη συσκευη. ανρουτ θελω να την κανω για να μην μουθ πουνε πως  την εχω πειραξει και δεν ισχυει η εγγυηση

Το kaizershop δεν είναι επίσημος διανομέας οπότε δεν έχει 2 χρόνια εγγύηση αλλά 1 χρόνο καταστήματος.

Στο κομμάτι τις εγγυήσεις των Xiaomi έχουμε κάνει ανάλυση άπειρες φορές, με μια αναζήτηση θα βρεις αρκετά.

Είναι τα μόνα κινητά με αυτήν την ιδιαιτερότητα.

Στο κομμάτι του root αυτά που σου έστειλα είναι για να το κάνεις όπως ήταν , δηλαδή με την γνήσια rom χωρίς να είναι ρουταρησμενο.

Δεν ξέρω κατά πόσο γνωρίζεις ,αλλά σε κόβω να μην μπορείς να τα κάνεις αυτά.

Οπότε καλύτερα να το πας σε κάποιον που ξέρει 5 πράγματα.

Τώρα αυτός που στο πούλησε έπρεπε να σου πει ότι είναι ρουταρησμενο και με 1 χρόνο εγγύηση και όχι να σου λέει μπαρουφες για να πουλήσει το κινητό.

Θα σου παραθέσω ένα παλιό μεν άρθρο που είχα γράψει αλλά πολύ ουσιαστικό για τις εγγυήσεις των Xiaomi

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Το kaizershop δεν είναι επίσημος διανομέας οπότε δεν έχει 2 χρόνια εγγύηση αλλά 1 χρόνο καταστήματος.

Στο κομμάτι τις εγγυήσεις των Xiaomi έχουμε κάνει ανάλυση άπειρες φορές, με μια αναζήτηση θα βρεις αρκετά.

Στο κομμάτι του root αυτά που σου έστειλα είναι για να το κάνεις όπως ήταν , δηλαδή με την γνήσιαrom χωρίς να είναι ρουταρησμενο.

Δεν ξέρω κατά πόσο γνωρίζεις ,αλλά σε κόβω να μην μπορείς να τα κάνεις αυτά.

Οπότε καλύτερα να το πας σε κάποιον που ξέρει 5 πράγματα.

Τώρα αυτός που στο πούλησε έπρεπε να σου πει ότι είναι ρουταρησμενο και με 1 χρόνο εγγύηση και όχι να σου λέει μπαρουφες για να πουλήσει το κινητό.

Θα σου παραθέσω ένα παλιό μεν άρθρο που είχα γράψει αλλά πολύ ουσιαστικό για τις εγγυήσεις των Xiaomi

φιλε εγω το ρουταρισα το κινητο. ξεκλειδωσα το μπουτλοαντερ περασα twrp και μετα με ματζισκ εγινε δουλεια. πρεπει να ψαξω για την εγγυηση. σε ευχαριστω. θα διαβασω και το αρθρο σου. αυτο που θυμαμαι ειναι πως οτι εισαγεται εχει 2 χρονια εγγυηση. ή καλυτερα οτι πωλειται σε ελληνικο καταστημα

φιλε διαβασα το αρθρο σου. εσυ μιλας για την εγγυηση της ινφοκουεστ. εγω μιλαω για την εγγυηση καταστηματος. δεν θα επρεπε να εινα ιδιετης? τοσο απλα. δεν με νοιαζει αν θα παειτο κινητο στην ινφοκουεστ ή στον μαστροτζεπετο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, burnin είπε

φιλε εγω το ρουταρισα το κινητο. ξεκλειδωσα το μπουτλοαντερ περασα twrp και μετα με ματζισκ εγινε δουλεια. πρεπει να ψαξω για την εγγυηση. σε ευχαριστω. θα διαβασω και το αρθρο σου. αυτο που θυμαμαι ειναι πως οτι εισαγεται εχει 2 χρονια εγγυηση. ή καλυτερα οτι πωλειται σε ελληνικο καταστημα

Ααα εντάξει συγνώμη , νομίζα ότι ήταν είδε ρουταρησμενο.

Εδώ έκανες ένα λάθος, ή μάλλον δεν το έψαξες σωστά.

Τα Xiaomi και μόνο αυτά δεν έχουν διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας εκτός των επισήμων διανομέων και μερικών σκρουτζαδικων που συνεργάζονται με Infoquest άσχετος αν είναι ευρωπαϊκά.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Τα Xiaomi και μόνο αυτά δεν έχουν διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας εκτός των επισήμων διανομέων και μερικών σκρουτζαδικων που συνεργάζονται με Infoquest άσχετος αν είναι ευρωπαϊκά.

σε ευχαριστω. καποια αιτιολογια γιατι δεν εχουν διετη? να προσφυγω σε συνηγορο καταναλωτη αν ειναι (ευκολακι) αλλα να ξερω τι θα μου πουνε σαν δικαιολογια.... οτι πωλειται σε ελλαδα πρεπει αν εχει 2 χροναι εγγυηση (δεν μιλαω για την εγγυηση της ινφοκουεστ). σε ευχαριστω πολυ φιλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει αιτιολογία το είχαν ανακοινώσει και επίσημα όταν έρθουν Ελλάδα ότι μόνο από εκεί θα τα πάρετε και θα έχετε κανονική εγγύηση.

Και φυσικά από εκεί υπάρχει και το ανάλογο "καπέλο" .

Και πίστεψέ με δεν θα κάνεις τίποτα με συνηγορο καταναλωτη γιατί αυτοί είναι είδη καλυμμένοι νομικά.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

σε ευχαριστω. καποια αιτιολογια γιατι δεν εχουν διετη? να προσφυγω σε συνηγορο καταναλωτη αν ειναι (ευκολακι) αλλα να ξερω τι θα μου πουνε σαν δικαιολογια.... οτι πωλειται σε ελλαδα πρεπει αν εχει 2 χροναι εγγυηση (δεν μιλαω για την εγγυηση της ινφοκουεστ). σε ευχαριστω πολυ φιλε

σε ευχαριστω φιλε. αν δεν το φτιαχνουν, ε δεν εχω και τιποτε να χασω. θα το κινυγησω. αρχικα θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι θα απαντησουν

λοιπον πηρα τηλεφωνο στο καιζερ. εχει οντως διετη εγγυηση. μου ειπαν στο καιζερ πως αν τους το παω και το στειλουν εκεινοι, θα μιλανε με τον αρχικο αγοραστη. ακραιο?

και ετσι θα παρω δευτερα ινφοκουεστ να δω τι και πως. μα ειναι δυνατον να μου πουν κατι τετοιο αφου το παω εγω στο καιζερ με ολα με το κουτι με τα παντα? και με αποδειξη?

Δημοσ.

Δεν αποκλειεται το κατάστημα καιζερ να το εχει παρει απο επισημο διανομεα και να παρεχει τα 2 ετη εγγυηση .

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι απο infoquest, υπάρχει λευκή ετικέτα-αυτοκόλλητο της infoquest στην διαφανές ζελατίνα που είναι τυλιγμένο το κουτί.Ετσι ήταν σε 1 Redmi Note 9 Pro αγορασμένο απο κατάστημα του Σκρούτζ.Αλλά εφόσον είναι μεταχειρισμένο, η ζελατίνα έχει πεταχτεί, εκτός αν την έχει πάνω στο κουτί.

Με 1 τηλέφωνο στην infoquest με το Serial Number, λογικά μαθαίνεις αν το καλύπτουν με δική τους διετή εγγύηση.

• Like 2
Δημοσ.

ολα καλα με ινφοκουεστ. με καλυπτουν κανονικα, και δεν εχει σχεση η αποδειξη, οποτε εγινα. σας ευχαριστω παιδια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...