Chris_09 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας, Δεν ξέρω αν έχει ήδη κάποιο παρόμοιο θέμα και μου διέφυγε. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Από το 2012 έως τώρα είχα αναβολή για τον στρατό λόγω σπουδών και τώρα τον Οκτώβριο έκανα διακοπή της αναβολής, ώστε να παρουσιαστώ τον Ιανουάριο. Από την Στρατολογική υπηρεσία μου ανέφεραν ότι έχω καταταγεί στην Πολεμική αεροπορία. Εγώ ήθελα να ζητήσω να πάω στρατό ξηράς και έχοντας καταγωγή από Αλεξανδρούπολη, μπας και έχω διανυκτέρευση στο σπίτι μου. Η μόνη μονάδα πολεμικής αεροπορίας που υπάρχει στον Έβρο είναι στο Διδυμότειχο (100 χλμ από την Αλεξανδρούπολη), οπότε αν ζητήσω να πάω στον Έβρο, ώστε να κάνω 9μηνο και όχι 12μηνο, λογικά θα πάω εκεί. Από την στρατολογική υπηρεσία μου είπαν ότι μπορώ να κάνω αίτηση σε κάποιο ΚΕΠ και να ζητήσω να αλλάξω σώμα στρατού και θα πρέπει να αναφέρω τους λόγους γι'αυτήν την αλλαγή. Αρχικά ήθελα να ρωτήσω, αν θα λέγατε να μείνω στην αεροπορία και να μην μπω στην διαδικασία να ζητήσω αλλαγή σώματος. Και δεύτερον, σε περίπτωση που αποφασίσω να προχωρήσω με την αίτηση, γνωρίζει κάποιος τι θα πρέπει να γράψω ως λόγους για την αλλαγή? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις