jimmyl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tolstoy είπε Το μόνο δολοφονικό στον Ασπρόπυργο είναι οι λακκούβες. Προβληματική περιοχή είναι μόνο η Νέα Ζωή Ασπροπύργου (προς Άνω Λιόσια) που μένουν όλοι οι τσιγγάνοι. Αντε και λίγο τα Νεόκτιστα. Αυτές οι δύο περιοχές είναι εντελώς ξεκομμενες από την βασική περιοχή του Ασπροπύργου. Κανένας δεν πάει και κανένας δεν περνάει ποτέ. Άνω φουσα είναι οικισμός ποντίων δεν έχεις πρόβλημα όπως και η Γκοριτσα έχει πολλούς Πόντιους που είχαν έρθει το 89 από πρώην ΕΣΣΔ. Δεν πειράζουν κανέναν. Από κει και πέρα όλα καλά. Δέκα χρόνια τον έχω φάει τον Ασπρόπυργο με το κουταλάκι του γλυκού. Δεν μου έχει τύχει ποτέ τίποτα. Ειδικά κέντρο δεν φοβάσαι τίποτα και όλη νύχτα να μείνεις. Τώρα για Γκοριτσα, Ψάρι, Άγιο Κυριλο, τρύπα αλεπούς είναι κάπως. Ερημιά μεν αλλά όχι επικίνδυνα. Αντε να σου τύχουν τίποτα μαντροσκυλα που απ όσο έχω δει τελευταία τα έχουν μαζέψει κι αυτά. Οπως ακριβως τα ειπες , ειμαι γεννημα θρεμμα του Ασπροπυργου , οι προβληματικες περιοχες ειναι αυτες οι δυο , οι λακκουβες τρωνε πιο πολλους , ειδικα κεντρο δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα , μονο οι δρομοι εχουν τα χαλια τους και αυτο γιατι τους καταστρεφουν οι νταλικες και τα φορτηγα αφου απο την ευρυτερη περιοχη διακινειται το 80%του εσωτερικου εμποριου και το 50% του εξωτερικου 6
tzotzo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tolstoy είπε Το μόνο δολοφονικό στον Ασπρόπυργο είναι οι λακκούβες. Προβληματική περιοχή είναι μόνο η Νέα Ζωή Ασπροπύργου (προς Άνω Λιόσια) που μένουν όλοι οι τσιγγάνοι. Αντε και λίγο τα Νεόκτιστα. Αυτές οι δύο περιοχές είναι εντελώς ξεκομμενες από την βασική περιοχή του Ασπροπύργου. Κανένας δεν πάει και κανένας δεν περνάει ποτέ. Άνω φουσα είναι οικισμός ποντίων δεν έχεις πρόβλημα όπως και η Γκοριτσα έχει πολλούς Πόντιους που είχαν έρθει το 89 από πρώην ΕΣΣΔ. Δεν πειράζουν κανέναν. Από κει και πέρα όλα καλά. Δέκα χρόνια τον έχω φάει τον Ασπρόπυργο με το κουταλάκι του γλυκού. Δεν μου έχει τύχει ποτέ τίποτα. Ειδικά κέντρο δεν φοβάσαι τίποτα και όλη νύχτα να μείνεις. Τώρα για Γκοριτσα, Ψάρι, Άγιο Κυριλο, τρύπα αλεπούς είναι κάπως. Ερημιά μεν αλλά όχι επικίνδυνα. Αντε να σου τύχουν τίποτα μαντροσκυλα που απ όσο έχω δει τελευταία τα έχουν μαζέψει κι αυτά. Ειπε και το άλλο παλικάρι από τον Ασπρόπυργο ότι είναι έτσι ακριβώς και σύμφωνω απόλυτα. Στον δρόμο δεν θα σε προσέξει κανεις. Πηγαινοέρχεται άπειρος κοσμος. Απέναντι από το τμήμα έχει τεράστιο πάρκινγκ που φωτίζεται το βράδυ. Περιπολίες βράδυ δεν γίνονται οπότε οι συναναστροφές με Ρόμα και λοιπά στοιχεια θα περιορίζονται στο τμήμα. Εκτός αν γίνονται επιχειρήσεις.που εκεί δεν πας ξεβρακωτος στα αμπέλια. 3
magictoboggan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Ζούμε σε περίεργους καιρούς όπου οι νόμοι παίρνουν το μέρος των παρανόμων γιαυτό κοίταξε πρωτίστως για την ασφάλεια σου. Αν γίνει η στραβή δεν θα δικαιωθείς ούτε θα σε σώσει κανείς. 4 2
StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, LouCi4er είπε Οτι εκαναν οι αλλοι που εριξαν 40 σφαιρες σε 3 ατομα.3 ελεφαντες να ηταν,40 σφαιρες δεν θα εριχνες ρε φιλε.Φαντασου ποσο χεσμενοι ηταν οι τυποι.Αν ειναι και το παλικαρι αστυνομικος,φαντασου ποσο φοβισμενος ειναι για να ρωταει τετοια πραγματα σε ενα φορουμ και φαντασου πως θα αντιδρασει σε αναλογη κατασταση. Οταν θα ανεβει επανω σου το αυτοκινητο,ελα να μου πεις πως ενιωσες. 13 1 3
Silenzio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, tolstoy είπε Το μόνο δολοφονικό στον Ασπρόπυργο είναι οι λακκούβες. Προβληματική περιοχή είναι μόνο η Νέα Ζωή Ασπροπύργου (προς Άνω Λιόσια) που μένουν όλοι οι τσιγγάνοι. Αντε και λίγο τα Νεόκτιστα. Αυτές οι δύο περιοχές είναι εντελώς ξεκομμενες από την βασική περιοχή του Ασπροπύργου. Κανένας δεν πάει και κανένας δεν περνάει ποτέ. Άνω φουσα είναι οικισμός ποντίων δεν έχεις πρόβλημα όπως και η Γκοριτσα έχει πολλούς Πόντιους που είχαν έρθει το 89 από πρώην ΕΣΣΔ. Δεν πειράζουν κανέναν. Από κει και πέρα όλα καλά. Δέκα χρόνια τον έχω φάει τον Ασπρόπυργο με το κουταλάκι του γλυκού. Δεν μου έχει τύχει ποτέ τίποτα. Ειδικά κέντρο δεν φοβάσαι τίποτα και όλη νύχτα να μείνεις. Τώρα για Γκοριτσα, Ψάρι, Άγιο Κυριλο, τρύπα αλεπούς είναι κάπως. Ερημιά μεν αλλά όχι επικίνδυνα. Αντε να σου τύχουν τίποτα μαντροσκυλα που απ όσο έχω δει τελευταία τα έχουν μαζέψει κι αυτά. πες τα γιατί μαζεύτηκαν όλοι οι τρομολάγνοι εδώ του σκαι.. κρίμα για το επίπεδο σε τεχνολογικό φορουμ 6
evkar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βασικά μόνο η Νέα Ζωή και σε μερικά σημεία η λεωφόρος ΝΑΤΟ θέλει λίγο προσοχή , τα νεόκτιστα , Γκοριτσά και πολύ περισσότερο το κέντρο δεν έχουν θέμα. Μην υπερβάλουμε .Η λεωφόρος ΝΑΤΟ τα παλιά χρόνια ήταν πολύ χειρότερα αλλά από τότε που πήγαν τα μεγάλα κέντρα logistics των εταιρειών έχει βελτιωθεί η κατάσταση . Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από evkar 1 1
haris_216 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, tolstoy είπε Το μόνο δολοφονικό στον Ασπρόπυργο είναι οι λακκούβες. Προβληματική περιοχή είναι μόνο η Νέα Ζωή Ασπροπύργου (προς Άνω Λιόσια) που μένουν όλοι οι τσιγγάνοι. Αντε και λίγο τα Νεόκτιστα. Αυτές οι δύο περιοχές είναι εντελώς ξεκομμενες από την βασική περιοχή του Ασπροπύργου. Κανένας δεν πάει και κανένας δεν περνάει ποτέ. Άνω φουσα είναι οικισμός ποντίων δεν έχεις πρόβλημα όπως και η Γκοριτσα έχει πολλούς Πόντιους που είχαν έρθει το 89 από πρώην ΕΣΣΔ. Δεν πειράζουν κανέναν. Από κει και πέρα όλα καλά. Δέκα χρόνια τον έχω φάει τον Ασπρόπυργο με το κουταλάκι του γλυκού. Δεν μου έχει τύχει ποτέ τίποτα. Ειδικά κέντρο δεν φοβάσαι τίποτα και όλη νύχτα να μείνεις. Τώρα για Γκοριτσα, Ψάρι, Άγιο Κυριλο, τρύπα αλεπούς είναι κάπως. Ερημιά μεν αλλά όχι επικίνδυνα. Αντε να σου τύχουν τίποτα μαντροσκυλα που απ όσο έχω δει τελευταία τα έχουν μαζέψει κι αυτά. Δεν την ξέρω (πρώτο χέρι) την περιοχή κι έτσι δεν ξέρω καθόλου αν το παραπάνω post (όπως και τα λοιπά του νήματος) είναι ρεαλιστικό ή όχι. Η γραφή του όμως με κάνει να το θεωρώ την πιο ρεαλιστική απάντηση απ' όσες είδα στο παρόν νήμα όπου οι περισσότεροι φαίνεται να αναπαράγουν τα των ειδήσεων ή έχουν πληροφόρηση σε φάση "μου ΄πε κάποιος που άκουσε αυτόν που νόμιζε...." 4
stef157 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, momotis είπε Ισχύει,μέχρι τη στιγμή που η αδεσποτη απο κάνα γλέντι θα σε προσγειώσει στην άλλη πλευρά της θεωρίας. Κάτι όμορφο.. Δεν είναι αυτό που νομίζεις 🤣🤣🤣
great Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, adi32 είπε Αλλαξε δουλεια Οι γυφτοι εχουν αγριεψει αυτό. 13 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Αν είσαι μπατσόνι, άλλαξε επάγγελμα. και αυτό ειναι που εχει φερει οτι εχει φέρει. Την επομενη φορα που θα στην πεσουν περιμενε εκει και μην φωναξεις κανεναν. Εξω οι αστυνομικοι απο τις γειτονιες, κλεβουν τον εναν γερο, που ειναι η αστυνομια, δεν θελουμε αστυνομια εξω απο την πορτα μας, με τις φωτιες θελαν αστυνομια κατω απο καθε πευκο. Πραγματικα πλεον τους ελεγα και εγω γραφικους που το λεγαν αλλα δυστηχως πλεον το πιστευω και εγω δεν υπαρχει σωτηρια, εχουμε ξεφυγει απο την γραμμη και την βλεπουμε χιλιομετρα απο μακρία. ακου "μπατσόνι" 2 ώρες πριν, Silenzio είπε πες τα γιατί μαζεύτηκαν όλοι οι τρομολάγνοι εδώ του σκαι.. δεν ειανι τρομολαγνία, είναι γεγονότα που συμβαινουν. εκτος και αν νομιζεις οτι ειναι στημένα, την τριχα την κανουν τριχια, και οτι λενε ψεματα. 5 1
Witcher1st Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, great είπε αυτό. και αυτό ειναι που εχει φερει οτι εχει φέρει. Την επομενη φορα που θα στην πεσουν περιμενε εκει και μην φωναξεις κανεναν. Εξω οι αστυνομικοι απο τις γειτονιες, κλεβουν τον εναν γερο, που ειναι η αστυνομια, δεν θελουμε αστυνομια εξω απο την πορτα μας, με τις φωτιες θελαν αστυνομια κατω απο καθε πευκο. Πραγματικα πλεον τους ελεγα και εγω γραφικους που το λεγαν αλλα δυστηχως πλεον το πιστευω και εγω δεν υπαρχει σωτηρια, εχουμε ξεφυγει απο την γραμμη και την βλεπουμε χιλιομετρα απο μακρία. ακου "μπατσόνι" Θελει να κατεβασουν ρολα για καμια εβδομαδα να σου πω μετα τι θα λενε. 1 2 1
cumulus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εξω οι μπατσοι γουρουνια δολοφονοι,οταν δεν τους εχουμε αναγκη(βεβαιως βεβαιως),αμα ομως μας κλεψουν του φωναζουμε, οπως εδω https://www.iefimerida.gr/news/421332/apisteyto-eklepsan-igetiko-stelehos-toy-royvikona-kalese-tin-astynomia-gia-voitheia Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από cumulus 1
dionisis1925 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 17 ώρες πριν, Vtsola είπε Καλημέρα σας έχω τοποθετηθεί για εργασία στον Ασπρόπυργο και θέλω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.. είναι τόσο άσχημα όσο λέγεται από άποψη εγκληματικότητας; Θα έχω θέμα στην μετακίνηση με αμάξι; Μένω Περιστέρι.. Οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε πείτε γιατί έχω φρικαρει Έχει πολλούς Ρομα; Έχεις μερικά κολλήματα που για το επάγγελμα που αποφάσισες να κάνεις δεν θα σε βοηθήσουν, τη προηγούμενη φορά ρωτούσες αν η Αθήνα έχει πολλούς πακιστανούς,τώρα ρωτάς για τους Ρομα, μη κολλάς σε τέτοια θέματα γιατί σου χαλάνε το μυαλό και δεν θα σε βοηθήσουν πουθενά. Από το Περιστέρι πως κατέληξες στον Ασπρόπυργο ? Το περιστέρι έχει 2 Α.Τ. βρες τρόπο να πας εκεί. Αλλιώς Ίλιον,Πετρούπολη και Αιγάλεω.
chill Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μένω δίπλα, Ελευσίνα. Ο Ασπρόπυργος είναι τίγκα στα γυφταριά, τους ρωσομπλιετ και κάθε λογής παράνομο που έχει κουβαλήθει στην χώρα. Πρώτη φορά όπλο μου έβγαλαν κάπου το 97, 98 επειδή κάναμε το λάθος να πάμε σε λάθος σπίτι... Πηγαίναμε σε πάρτι πήραμε λάθος δρόμο - no Google maps τοτε - και τρέχαμε σαν Κεντεριδες μετά. Στην βασική αρτηρία του Ασπροπύργου ήτοι από τη στροφή της εθνικής μέχρι το roundabout, την συνέχεια του προς alpha Bank και περιξ δεν υπάρχει θέμα. Όπως και στην παραλία που επί τω πλειστων κατοικούν Έλληνες. Πόσες φορές στην λεωφόρο νάτο δεν έχουν βγει οι γύφτοι και πυροβολούν αδιακρίτως προς τα οχήματα; Έχω ακούσει για άπειρα τέτοια περιστατικά. Δεν έγιναν πρόβλημα οι γύφτοι την περασμένη βδομάδα. Διαχρονικά ήταν και θα παραμείνουν. Και όχι δεν φταίει μόνο η εκάστοτε κυβέρνηση. Παντού τα ίδια σκατα είναι. Γενικότερα το υπόλοιπο Αττικής είναι υποβαθμισμενο. Και στον πάτο της υποβάθμισης βρίσκεται ο Ασπρόπυργος. 4 1 1
Cosmic79 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, great είπε αυτό. και αυτό ειναι που εχει φερει οτι εχει φέρει. Την επομενη φορα που θα στην πεσουν περιμενε εκει και μην φωναξεις κανεναν. Εξω οι αστυνομικοι απο τις γειτονιες, κλεβουν τον εναν γερο, που ειναι η αστυνομια, δεν θελουμε αστυνομια εξω απο την πορτα μας, με τις φωτιες θελαν αστυνομια κατω απο καθε πευκο. Πραγματικα πλεον τους ελεγα και εγω γραφικους που το λεγαν αλλα δυστηχως πλεον το πιστευω και εγω δεν υπαρχει σωτηρια, εχουμε ξεφυγει απο την γραμμη και την βλεπουμε χιλιομετρα απο μακρία. ακου "μπατσόνι" δεν ειανι τρομολαγνία, είναι γεγονότα που συμβαινουν. εκτος και αν νομιζεις οτι ειναι στημένα, την τριχα την κανουν τριχια, και οτι λενε ψεματα. Ανάλογα με το που ζεί ο καθένας. Αν ζεί σε ήρεμη περιοχή, λογικό είναι να του φαίνονται αυτά ιστορίες για αγρίους. Είναι μέχρι να του τύχει για να καταλάβει ότι σε αυτή την χώρα το δικαίωμα στην κλεψιά (για να μην πώ κάτι βαρύτερο) είναι πλήρως κατοχυρωμένο απο το κράτος. Σε αυτή την χώρα οι νόμοι είναι περίπου διακοσμητικοί, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και αυτό ισχύει για φυσικά και νομικά πρόσωπα, απο μικροκλοπές μέχρι και εργοδοτικές αυθαιρεσίες. Μερικοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό γιατί δεν έχουν φάει την σφυριά στο κεφάλι (ακόμα). 1 1
jgeorgiou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Αν από Περιστέρι παίρνεις την εθνική οδό από Χαϊδάρι και μετά τα ΕΛΠΕ μπαίνεις κοντά στο κέντρο του Ασπρόπυργου δεν έχεις πρόβλημα. Αν πάρεις την λεωφόρο ΝΑΤΟ προς Μενίδι και άνω Λιόσια καλά κάνεις και ανησυχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις