Πανος999 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Σωμα ασφαλειας μηπως εννοείς security?? Γιατι αν εννοείς τους αλλους,θα κανω screenshot να σε σβησουν απ το σωμα μ αυτα που λες..! 😁 1
LouCi4er Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, 1comment είπε Επειδή μένω σε πόλη που έχουν συνοικισμό οι ρομά, θα σου πω ότι όση εγκληματικότητα έχει η Αθήνα, εδώ είναι καλύτερα. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι σε καμία περιοχή δεν περπατάς ήρεμος τα βράδια, εκτός από χωριά, τότε είναι παντού η ίδια κατάσταση. Το θέμα είναι ότι η δουλειά σου δεν σε δικαιολογεί να...έχεις τέτοιους φόβους. Υποτίθεται ότι σε παίρνουν άλλοι για την ασφάλειά τους κι εσύ φοβάσαι για τη δικιά σου. Δηλαδή αν βρεθείς σε κατάσταση συμβάντος τι θα κάνεις; Οτι εκαναν οι αλλοι που εριξαν 40 σφαιρες σε 3 ατομα.3 ελεφαντες να ηταν,40 σφαιρες δεν θα εριχνες ρε φιλε.Φαντασου ποσο χεσμενοι ηταν οι τυποι.Αν ειναι και το παλικαρι αστυνομικος,φαντασου ποσο φοβισμενος ειναι για να ρωταει τετοια πραγματα σε ενα φορουμ και φαντασου πως θα αντιδρασει σε αναλογη κατασταση. 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Προφανώς security εννοεί. Δεν έχω καμία σχέση με Ασπρόπυργο, έχω ακούσει για υψηλή εγκληματικοτητα και Ρομα. Αλλά φίλε, η δουλειά σου είναι η ασφάλεια, θα έπρεπε να ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις κάθε ενδεχόμενο. Προσωπικά αν έπρεπε να κυκλοφορώ το βράδυ έξω και σε μέρη επικίνδυνα, θα είχα ένα δεύτερο φθηνό κινητό. Θα είχα μαζί μόνο ταυτότητα και πολύ λίγα μετρητά. Τώρα για αμάξι κι αν έχεις θέμα με αυτό δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, βαλε κανένα αντικλεπτικό στο τιμόνι η πήγαινε με ΜΜΜ αν σε καλύπτουν. Μόνο και μόνο πάντως που θα εργάζεσαι ως προσωπικό ασφαλείας εκεί, έχεις de facto τρομερούς κινδύνους. Πχ αν είσαι σε βιομηχανικό χώρο άνετα μπουκάρουν μέσα Ρομα με κλεμμένο σπάνε την πόρτα στην πύλη και ρημαζουν το μέρος ψάχνοντας χρηματοκιβωτιο και εξοπλισμό, τρως και ξύλο. 8 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Οτι εκαναν οι αλλοι που εριξαν 40 σφαιρες σε 3 ατομα.3 ελεφαντες να ηταν,40 σφαιρες δεν θα εριχνες ρε φιλε.Φαντασου ποσο χεσμενοι ηταν οι τυποι.Αν ειναι και το παλικαρι αστυνομικος,φαντασου ποσο φοβισμενος ειναι για να ρωταει τετοια πραγματα σε ενα φορουμ και φαντασου πως θα αντιδρασει σε αναλογη κατασταση. Άμα πάει ο άλλος να σε πατήσει με το αμάξι όχι 40 αλλά και 400 θα ρίξεις. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι άλλες οι οδηγίες που λαμβάνουν οι αστυνομικοι για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών και έκαναν κάποιο λάθος το οποίο τους οδήγησε μετά στο δεύτερο αναπόφευκτο λάθος. Εγώ αν ημουν στην θέση τους και ερχόταν ο άλλος κατά πάνω μου με εμένα πεσμένο στην άσφαλτο θα αδειαζα όλο το πιστόλι και ότι είχα και δεν είχα. Σήμερα είδαμε και το άλλο με την γυναίκα που την παρεσυραν στην Κηφισιά με το αμάξι. Σημαντική μερίδα αυτών των ανθρώπων είναι επικινδυνοι, και όσο συνεχίζουν να κάνουν τέτοια, θα παραμένουν εξ' ολοκλήρου απομονωμένοι από την υπόλοιπη κοινωνία. 12
momotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 1comment είπε Επειδή μένω σε πόλη που έχουν συνοικισμό οι ρομά, θα σου πω ότι όση εγκληματικότητα έχει η Αθήνα, εδώ είναι καλύτερα. Ισχύει,μέχρι τη στιγμή που η αδεσποτη απο κάνα γλέντι θα σε προσγειώσει στην άλλη πλευρά της θεωρίας. Κάτι όμορφο.. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από momotis 3
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Vtsola είπε Έρχομαι 1η φορά Αθήνα και ειδικά με αμάξι αγχώνομαι λίγο Ελπίζω να μην οπλοφορείς.
LiquidTroll Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Ειχα γκομενα απο Ασπροπυργο, ενα βράδυ καναμε τρελίτσες σε ενα χωράφι στον Ασπροπυργο έξω απο μια εταιρεία, μέσα στο αμάξι εμείς, ξαφνικά σκάει αμάξι με 4 Ρομά και μας βλέπει και αράζει ακριβώς δίπλα μας, . Να μην στα πολυλογώ, σταματήσαμε οτι κάνουμε,φυγαμε, και ήμουν σε μια τραγική κατάσταση οπου οδηγούσα και προσπαθούσα να ντυθώ ταυτόχρονα. Τώρα, εαν είσαι σεκιούριτι, απλα, αν δεις κατι, περνεις τηλέφωνο την αστυνομία. Αν είσαι αστυνομικος, άλλαξε επάγγελμα. 1
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Αλλά φίλε, η δουλειά σου είναι η ασφάλεια, θα έπρεπε να ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις κάθε ενδεχόμενο. Ρε μάστορα, εσύ κι οι υπόλοιποι, τι θα 'πρεπε να ξέρει ακριβώς όταν θα οδηγεί να πάει στη δουλειά του και θα του την πέσουν πέντε και δέκα γύφτοι; Ξέρεις πολλούς που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις; Μήπως έχεις διαβάσει πολύ Λούκυ Λουκ και νομίζεις ότι είναι εύκολο να φας πολλούς σε μια συμπλοκή; Ωπ, ξεχάστηκα, το ζήτημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι και να μην αφαιρέσεις και καμιά ζωή γιατί θα σε τρέχουν στα δικαστήρια. 8 5 2
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Ρε μάστορα, εσύ κι οι υπόλοιποι, τι θα 'πρεπε να ξέρει ακριβώς όταν θα οδηγεί να πάει στη δουλειά του και θα του την πέσουν πέντε και δέκα γύφτοι; Ξέρεις πολλούς που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις; Μήπως έχεις διαβάσει πολύ Λούκυ Λουκ και νομίζεις ότι είναι εύκολο να φας πολλούς σε μια συμπλοκή; Ωπ, ξεχάστηκα, το ζήτημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι και να μην αφαιρέσεις και καμιά ζωή γιατί θα σε τρέχουν στα δικαστήρια. Αναφορά σε κείμενο Καλημέρα σας έχω τοποθετηθεί για εργασία στον Ασπρόπυργο και θέλω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.. είναι τόσο άσχημα όσο λέγεται από άποψη εγκληματικότητας; Θα έχω θέμα στην μετακίνηση με αμάξι; Μένω Περιστέρι.. Οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε πείτε γιατί έχω φρικαρει Έχει πολλούς Ρομα; Δεν ρωτάει μονο για μετακίνηση.
Petros Electron Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Πολυ παλια (πρεπει να ειναι 15 χρονια πριν) ειχα γνωρισει μια γκόμενα απο εκει. Πήγαινα με το αμαξι μου τοτε και ετσι οπως το κοίταγαν και με κοίταγαν γενικά δεν ξαναπάτησα.
barman_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 3 minutes ago, Ukforthemoment said: Δεν ρωτάει μονο για μετακίνηση. Ότι και να ρωτάει είναι ένα άτομο Μόνο του απ ότι φαίνεται. Και όλοι ξέρουμε ότι οι οπαδοί της Ρομα, πάνε δέκα-δεκα.. 1
tolstoy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το μόνο δολοφονικό στον Ασπρόπυργο είναι οι λακκούβες. Προβληματική περιοχή είναι μόνο η Νέα Ζωή Ασπροπύργου (προς Άνω Λιόσια) που μένουν όλοι οι τσιγγάνοι. Αντε και λίγο τα Νεόκτιστα. Αυτές οι δύο περιοχές είναι εντελώς ξεκομμενες από την βασική περιοχή του Ασπροπύργου. Κανένας δεν πάει και κανένας δεν περνάει ποτέ. Άνω φουσα είναι οικισμός ποντίων δεν έχεις πρόβλημα όπως και η Γκοριτσα έχει πολλούς Πόντιους που είχαν έρθει το 89 από πρώην ΕΣΣΔ. Δεν πειράζουν κανέναν. Από κει και πέρα όλα καλά. Δέκα χρόνια τον έχω φάει τον Ασπρόπυργο με το κουταλάκι του γλυκού. Δεν μου έχει τύχει ποτέ τίποτα. Ειδικά κέντρο δεν φοβάσαι τίποτα και όλη νύχτα να μείνεις. Τώρα για Γκοριτσα, Ψάρι, Άγιο Κυριλο, τρύπα αλεπούς είναι κάπως. Ερημιά μεν αλλά όχι επικίνδυνα. Αντε να σου τύχουν τίποτα μαντροσκυλα που απ όσο έχω δει τελευταία τα έχουν μαζέψει κι αυτά. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από tolstoy 9
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 46 λεπτά πριν, phanispal είπε Ρε μάστορα, εσύ κι οι υπόλοιποι, τι θα 'πρεπε να ξέρει ακριβώς όταν θα οδηγεί να πάει στη δουλειά του και θα του την πέσουν πέντε και δέκα γύφτοι; Ξέρεις πολλούς που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις; Μήπως έχεις διαβάσει πολύ Λούκυ Λουκ και νομίζεις ότι είναι εύκολο να φας πολλούς σε μια συμπλοκή; Ωπ, ξεχάστηκα, το ζήτημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι και να μην αφαιρέσεις και καμιά ζωή γιατί θα σε τρέχουν στα δικαστήρια. Δεν κατάλαβες μάστορα. Όταν λέω "αντιμετωπίσει" δεν εννοώ να βγάλει knockout τον οποιονδήποτε, από την απλούστερη μέχρι και την πλέον ακραία περίπτωση, εννοώ να έχει την κατάλληλη ψυχραιμία για το πως θα δράσει ανάλογα με το κάθε περιστατικό, από το να μην αντιδράσει καθόλου, να ακούσει ότι του λένε αυτοί που πάνε να κλέψουν ή οτιδήποτε. Ο μέσος πολίτης αν του συμβεί κάτι θα αντιδράσει εντελώς αυθόρμητα και απρόβλεπτα σε τέτοιες καταστάσεις, αυτός που δουλειά του είναι η ασφάλεια, είτε ιδιωτική, όσο μάλλον στην αστυνομία, γνωρίζει 5-10-100 πράγματα παραπάνω για το πως μπορεί να δράσει με τον βέλτιστο τρόπο ώστε τόσο να μην κινδυνεύσουν ζωές αλλά και αν τον παίρνει να ενεργήσει για την σύλληψη/εξουδετέρωση αυτών που πάνε να διαπράξουν κάτι. Το παράδειγμά σου είναι απλά ακραίο και όχι το σύνηθες, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αν συμβεί αυτό, το πιθανότερο είναι να μην γίνει τίποτα, εγώ μιλάω για την οποιαδήποτε περίπτωση, από έναν απλό κλέφτη/διαρρήκτη που μπορεί να τον πάρεις πρέφα ότι πάει να κάνει κάτι στο μέρος που είσαι υπεύθυνος φύλαξης, ώστε το παράδειγμα που θέτεις. Ακόμα και αυτή που στην Κηφισιά πήγε να κρεμαστεί από το αμάξι για να σώσει την τσάντα, εντάσσεται στις αυθόρμητες και απρόβλεπτες αντιδράσεις που ανέφερα πρίν, ως θύμα που δεν είχε εμπειρία ή κατάρτιση πήγε να κάνει κάτι που της στοίχισε, αν στην θέση της ήταν σεκιουριτάς δεν θα είχε κάνει τίποτα και δεν θα είχε κινδυνεύσει η ζωή του. Αυτό εννοώ ως αντιμετώπιση, ένα εύρος ενεργειών που θα αποσοβήσει το κίνδυνο, θα σε γλιτώσει από μπελάδες, πιθανόν να αποφύγεις κλοπή ή κάτι άλλο και το λιγότερο πιθανό βέβαια να συλληφθούν οι δράστες. δεν εννοώ απαραίτητα τα δύο τελευταία.
Nabuko Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Το παιδί είναι ένας 20χρονος νέος αστυφύλακας που έρχεται από επαρχία στην Αθήνα και τον τοποθέτησαν στον ΑΤ Ασπροπύργου. Δεν είναι ο Ράμπο 6 4
ELTASSOS1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Ειναι πολυ επικινδυνα. Θεωρειται δυσμενης μεταθεση. Στελνουν οσους δεν εχουν δοντι και ειναι ξεγραμμενοι. Οσοι επιβιωσουν παιρνουν παρασημο...ολα μετρανε....κανε οτι κοιμασαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις