Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, 

Θα ήθελα να μοιραστώ κάποια προγράμματα που εχω στον υπολογιστή μου με άλλους αλλά η χωρητικότητα τους είναι μεγάλη (46 gb). Γίνεται αυτό μέσω cloud ή με κάποιον άλλον τρόπο (χωρίς να χρειαστεί να γίνει πληρωμή για τον χώρο); Επίσης θα ήθελα να μένουν στο Cloud τα αρχεία/προγράμματα και να μην διαγράφονται μετά από κάποιο συγκεκριμένο χρόνο... 

Επεξ/σία από Dream_Killer
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

Θα ήθελα να μοιραστώ κάποια πρόγραμματα που εχω στον υπολογιστή μου με άλλους αλλά η χωρητικότητα τους είναι μεγάλη (46 gb). Γίνεται αυτό μέσω cloud ή με κάποιον άλλον τρόπο (χωρίς να χρειαστεί να γίνει πληρωμή για τον χώρο); Επίσης θα ήθελα να μένουν στο Cloud τα αρχεία/προγράμματα και να μην διαγράφονται μετά από κάποιο συγκεκριμένο χρόνο... 

Καλησπέρα, το να μοιραστείς προγράμματα, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις...

Για τόσο μεγάλο χώρο σε εντελώς δωρεάν και αξιόπιστο Cloud δεν νομίζω να βρεις...

Με χαμηλό κόστος δες την εκδοχή για GDrive, 20€/έτος 

*100GB χώρος

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dream_Killer είπε

Λάθος διατύπωση μεγάλα ζιπαρισμενα αρχεία εννοούσα. Σε free μέχρι πόσα gb βρίσκω; 

Αυτό https://mega.io/

Κάποτε είχε στάνταρ 50gb. Τώρα το βλέπω στα 20. Ανέβασε τα πρώτα 20, να τα κατεβάσουν οι φίλοι σου και μετά τα διαγράψεις και ανεβάζεις τα επόμενα. Αν υπάρχει άλλο παρόμοιο και τσάμπα , σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dream_Killer είπε

Λάθος διατύπωση μεγάλα ζιπαρισμενα αρχεία εννοούσα. Σε free μέχρι πόσα gb βρίσκω; 

Αυτή τη στιγμή βλέπω πως μόνο το Mega έχει το μεγαλύτερο σε δωρεάν με 20GB

10 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Κάποτε είχε στάνταρ 50gb. Τώρα το βλέπω στα 20. Ανέβασε τα πρώτα 20, να τα κατεβάσουν οι φίλοι σου και μετά τα διαγράψεις και ανεβάζεις τα επόμενα. Αν υπάρχει άλλο παρόμοιο και τσάμπα , σίγουρα.

Δεν θέλει να διαγράφονται...

**Εναλλακτικά θα σου πρότεινα και να πας σε Webhosting (αν είναι να πάρεις πακέτο επι πληρωμής και να μην σε ενοχλεί ο τρόπος διαμοιρασμού με FTP) :) 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Ας φτιάξει 3 account. Τσάμπα και τα έχω όλα , δεν γίνεται.

Σίγουρα δεν έχει λογική 3 λογαριασμοί :)

Είναι προτιμότερο αφού τα μοιράζεται από κοινού τα αρχεία ή να διαιρέσει τα 20€ αναλογικά για την ετήσια συνδρομή ή να τα καλύψει ο ίδιος :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Ξέρεις μέχρι πόσο μπορούν να μένουν ανεβασμένα; Δηλαδή αν δεν τα διαγράψω εγώ, το cloud δεν τα σβήνει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα;

2 ώρες πριν, kormos είπε

Σίγουρα δεν έχει λογική 3 λογαριασμοί :)

Είναι προτιμότερο αφού τα μοιράζεται από κοινού τα αρχεία ή να διαιρέσει τα 20€ αναλογικά για την ετήσια συνδρομή ή να τα καλύψει ο ίδιος :) 

Μάλλον θα τα καλύψω εγώ ευχαριστώ παιδιά όπως και να έχει!

Επεξ/σία από Dream_Killer
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε

Ξέρεις μέχρι πόσο μπορούν να μένουν ανεβασμένα; Δηλαδή αν δεν τα διαγράψω εγώ, το cloud δεν τα σβήνει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα;

Μάλλον θα τα καλύψω εγώ ευχαριστώ παιδιά όπως και να έχει!

Σωστά, τα αρχεία είναι μόνιμα εκεί και επίσης μπορείς να δώσεις και δικαιώματα για το τί θες να κάνει κάποιος. :)

847650364_ScreenShot2021-10-29at23_14_47.png.49e9d17bb4477586697a31ac6b87ba38.png

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/10/2021 στις 11:04 ΜΜ, Dream_Killer είπε

..

Έχω αρχεία ξεχασμένα από το 2014 εκεί μέσα.. :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α, ρε καλές εποχές παλαιότερα.

Το Mega έδινε 50gb δωρεάν. Μετά το έκανε ΕΩΣ 50gb , όπου ξεκινούσες στα 25 και σου έδινε 5gb για κάθε νέο λογαριασμό που πρότεινες (μέχρι το 50). Στη συνέχεια το έκανε μεν 50gb αλλά για έναν μήνα δωρεάν και μετά στο μετέτρεπε στα 25 αλλά αν προλάβαινες να ανεβάσεις αρχεία πάνω από τα 25 παρέμεναν εκεί, απλά δεν μπορούσες να ανεβάσεις κάτι μέχρι να σβήσεις αρχεία ώστε να πέσεις κάτω από τα 25. Τώρα είναι 20gb. Άντε και σε λίγο καιρό να το πάει στα 10 και μετά στα 5 ώστε να είναι όπως και οι υπόλοιποι.

Το mediafire, όταν άλλαξε σε cloud, μετέτρεψε όσους είχαν λογαριασμό όσο ήταν file server σε 50gb. Τώρα το έχει στα 10 αλλά παλαιότερα το ανέβαζε στα 50 με τα Invitatiions, δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα.

Έχω και στα δύο 50άριδες λογαριασμούς. ;)

Μετά είναι το Degoo. Αυτό δίνει 100gb χώρο δωρεάν και 5gb για κάθε invitation (μέχρι τα 500gb), Θέλει όμως να αποκτάς πρόσβαση στο λογαριασμό μια φορά τον χρόνο για να παραμείνουν στον server.

Μια υποσημείωση όμως εδώ. Αν το θέλεις για διαμοιρασμό αρχείων σε φόρουμ δεν θα σου κάνει κανένα δουλειά καθώς όλα σχεδόν έχουν περιορισμό στο πόσα gb θα μπορούν να κατέβουν την ημέρα.

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο στην χρήση και τι "αξιοπιστία" έχει. 

Το mail.ru κάποτε έδινε μεγάλο χώρο. Δυστυχώς είναι στα Ρώσικα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταφρασμένο

https://mail-ru.translate.goog/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el

Μετά στην εγγραφή δίνει από πάνω προς τα κάτω.

Αναφορά σε κείμενο

Όνομα και επώνυμο.

Ημερομηνία γέννησης

Τσεκ για Male - Female

Username (είναι το email)

Κωδικός

Επανάληψη κωδικού

Τηλέφωνο κινητό.

και πατάς Εγγραφή (το μπλε κουμπί)

Πάντως μέχρι το 2014 έγινε 100gb σε όλους. Μετά, οι νέες εγγραφές έπαιρναν 25gb.

Τώρα δεν ξέρω πόσο δίνει.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...