Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

ΟΧΙ.

Έχω ανεβασμένο τον γενικό και δεν πέφτει.

Ο πίνακας είναι καινούριος ή απ' τους παλιούς? 

3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Υπήρχε μια γενική διακοπή ρεύματος για 10' στην πόλη αλλά δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο.

Δεν έχεις καμιά καινούρια ασφάλεια να βάλεις?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Σηκώνεται και δεν κάθεται κάτω.

Πάνω δεν κάθεται.Μπορείς να καταλάβεις αν εστω στιγμιαία δίνει ρευμα;

Μπορεί να έχει χαλάσει ο διακόπτης.Μου εχει συμβεί.

Δημοσ.

μηπως ενα κουμπακι που βλεπεις αν ξεβιδωσεις το καπακι του θερμοσιφωνα εχει πεταχτει προς τα εξω γιατι ζεσταθηκε περισσοτερο απο οσο επρεπε ο θερμοσιφωνας ; σε μενα ειναι κοκκινο δεν ξερω πως λεγεται ειναι ενα ειδος ασφαλειας απο υπερθερμανση νομιζω. απλα πατησε το παλι προς τα μεσα και μετα δοκιμασε να σηκωσεις την ασφαλεια του θερμοσιφωνα στον πινακα ασφαλειων.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Από το πρωί δεν μπορω να ανοίξω τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.

Δεν σηκώνεται η ασφάλεια.

Υπήρχε μια γενική διακοπή ρεύματος για 10' στην πόλη αλλά δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο.

Να φέρω ηλεκτρολόγο η υδραυλικό ?

Το πιο πιθανόν είναι να έχει τρυπήσει η αντίσταση και για αυτό πέφτει η ασφάλεια . Μαζί με τη αντίσταση άλλαξε και τη φλάντζα όπως και το θερμοστάτη . 

Καλό θα ήταν και ένας καθαρισμός του από άλατα .

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αλλαξες την αντίσταση η αγόρασες καινούργιο θερμοσίφωνα ?

Αντίσταση μόνο 30 ευρώ και έτοιμο μόνος την άλλαξα αλλά δεν ξέρω αν έχεις το ίδιο πρόβλημα.(Δεν ξέρω αν ασχολησε και πιάνουν τα χέρια σου αλλά αν μπορείς και ξερεις βγάλε τα καλώδια της αντίστασης και σήκωσε την ασφάλεια να δεις αν πέφτει )

Δημοσ.
7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΟΧΙ.

Έχω ανεβασμένο τον γενικό και δεν πέφτει.

Το μέλος από πάνω είπε να κατεβάσετε το γενικό για να δείτε αν χωρίς ρεύμα πέφτει πάλι η ασφάλεια (μηχανικό πρόβλημα της ασφάλειας). Όταν ο γενικός είναι ανεβασμένος και πέφτει η ασφάλεια, τότε το πιθανότερο είναι να  βραχυκυκλώνει το θερμοσίφωνο (ηλεκτρολογικό πρόβλημα) και γι' αυτό πέφτει η ασφάλεια.

Τελικά ο/ οι μάστορες τι αποφάνθηκαν;

Δημοσ.

Πάντως να σηκώνεται και να μη μένει πάνω είναι ένα πρόβλημα που όσο μεγαλώνεις θα το έχεις όλο και περισσότερο. Τι να σου κάνουν ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Το μέλος από πάνω είπε να κατεβάσετε το γενικό για να δείτε αν χωρίς ρεύμα πέφτει πάλι η ασφάλεια (μηχανικό πρόβλημα της ασφάλειας). Όταν ο γενικός είναι ανεβασμένος και πέφτει η ασφάλεια, τότε το πιθανότερο είναι να  βραχυκυκλώνει το θερμοσίφωνο (ηλεκτρολογικό πρόβλημα) και γι' αυτό πέφτει η ασφάλεια.

Τελικά ο/ οι μάστορες τι αποφάνθηκαν;

Σήμερα θα δείξει.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ο πίνακας είναι καινούριος ή απ' τους παλιούς? 

Δεν έχεις καμιά καινούρια ασφάλεια να βάλεις?

Τελικα, ήταν η ασφάλεια.

Ήρθε ο ηλεκτρολόγος και την άλλαξε.

Δωστυχως, είμαι ανίδεος από τέτοια πράγματα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...