GREGORYMO Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Από το πρωί δεν μπορω να ανοίξω τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Δεν σηκώνεται η ασφάλεια. Υπήρχε μια γενική διακοπή ρεύματος για 10' στην πόλη αλλά δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο. Να φέρω ηλεκτρολόγο η υδραυλικό ?
Dantε Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Υδραυλικο. Και αν χανει νερο καπου,φερνεις ηλεκτρολογο. ΥΓ.Προφανως και φερνεις ηλεκτρολογο. 2
Kostasspil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 7 minutes ago, GREGORYMO said: Να φέρω ηλεκτρολόγο η υδραυλικό ? Αν δε σηκωνεται η ασφαλεια στον πινακα, ο υδραυλικος τι να κανει; Ηλεκτρολογο θα φωναξεις
Joshua21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Να φέρω ηλεκτρολόγο η υδραυλικό ? Μαραγκό.
GREGORYMO Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 54 minutes ago, Dantε said: Υδραυλικο. Και αν χανει νερο καπου,φερνεις ηλεκτρολογο. ΥΓ.Προφανως και φερνεις ηλεκτρολογο. Πήρα και ηλεκτρολόγο και υδραυλικό. Μου είπαν να έρθει πρώτα ο ηλεκτρολόγος και αν είναι αντίσταση, θέλει υδραυλικό να βάλει καινούργιο.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 43 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Από το πρωί δεν μπορω να ανοίξω τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Δεν σηκώνεται η ασφάλεια. Υπήρχε μια γενική διακοπή ρεύματος για 10' στην πόλη αλλά δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο. Να φέρω ηλεκτρολόγο η υδραυλικό ? Δεν σηκώνεται καθόλου;Δηλαδή έχει μπλοκάρει; Ή σηκωνεται και δεν κάθεται πάνω;Οταν δοκιμάζεις πέφτει η ένταση των φώτων;
GREGORYMO Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν σηκώνεται καθόλου;Δηλαδή έχει μπλοκάρει; Ή σηκωνεται και δεν κάθεται πάνω;Οταν δοκιμάζεις πέφτει η ένταση των φώτων; Σηκώνεται και δεν κάθεται κάτω.
Weiss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σηκώνεται και δεν κάθεται κάτω. Υπάρχει και διακόπτης διαρροής στον πίνακα? Πέφτει και αυτός?
1comment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Α εμείς το παθαίνουμε συνέχεια γιατί μοιραζόμαστε το ρολόι με την αδερφή μου. Αν βάλει αυτή θερμοσίφωνα, πέφτει ο δικός μας. Πρέπει να συνεννοηθούμε για να κάνουμε μπάνιο 🤣
GREGORYMO Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Weiss είπε Υπάρχει και διακόπτης διαρροής στον πίνακα? Πέφτει και αυτός? Οχι. 31 λεπτά πριν, Weiss είπε Υπάρχει και διακόπτης διαρροής στον πίνακα? Πέφτει και αυτός? Σήμερα μόνο συνέβη. Υπήρχε διακοπή ρεύματος στην πόλη για 10', δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο.
nemom Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 επειδή μάλλον δεν έχεις χωριστή ασφάλεια από διακόπτη, δοκιμάζεις το εξής πρώτα, κλείνεις το γενικό του σπιτιού μετά δοκιμάζεις να ανεβάσεις την ασφάλεια του θερμοσίφωνα αν με κατεβασμένο γενικό, η ασφάλεια στέκεται στην θέση ανεβασμένη, τότε μάλλον φταίει ο θερμοσίφωνας αν με κατεβασμένο γενικό, η ασφάλεια δυσκολεύεται να σταθεί σε ανεβασμένη θέση, υπάρχει η πιθανότητα να φταίει η ασφάλεια 3
GREGORYMO Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, nemom είπε επειδή μάλλον δεν έχεις χωριστή ασφάλεια από διακόπτη, δοκιμάζεις το εξής πρώτα, κλείνεις το γενικό του σπιτιού μετά δοκιμάζεις να ανεβάσεις την ασφάλεια του θερμοσίφωνα αν με κατεβασμένο γενικό, η ασφάλεια στέκεται στην θέση ανεβασμένη, τότε μάλλον φταίει ο θερμοσίφωνας αν με κατεβασμένο γενικό, η ασφάλεια δυσκολεύεται να σταθεί σε ανεβασμένη θέση, υπάρχει η πιθανότητα να φταίει η ασφάλεια Η ασφάλεια ανεβαίνει με ευκολία αλλά δεν στέκεται καθόλου.
nemom Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η ασφάλεια ανεβαίνει με ευκολία αλλά δεν στέκεται καθόλου. ελπίζω ότι μιλάμε με κατεβασμένο τον γενικό άρα πιθανόν να φταίει η ασφάλεια πρώτα (το να φταίει και ο θερμοσίφωνας, δεν το αποκλείουμε και τελείως)
matrixtv1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν δυο μήνες με την μόνη διαφορά ότι μόλις ανέβαζα την ασφάλεια του θερμοσίφωνα έπεφτε και ο γενικος μαζί τελικά ήταν η αντίσταση του θερμοσίφωνα.
GREGORYMO Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, nemom είπε ελπίζω ότι μιλάμε με κατεβασμένο τον γενικό άρα πιθανόν να φταίει η ασφάλεια πρώτα (το να φταίει και ο θερμοσίφωνας, δεν το αποκλείουμε και τελείως) ΟΧΙ. Έχω ανεβασμένο τον γενικό και δεν πέφτει. 10 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν δυο μήνες με την μόνη διαφορά ότι μόλις ανέβαζα την ασφάλεια του θερμοσίφωνα έπεφτε και ο γενικος μαζί τελικά ήταν η αντίσταση του θερμοσίφωνα. Αλλαξες την αντίσταση η αγόρασες καινούργιο θερμοσίφωνα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα