lilika1973 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα!Έχω σοβαρό πρόβλημα με δικηγόρο, του έδωσα 100€ για να αναλάβει μια υπόθεση μου και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση . Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει, όταν παίρνω την γραμματέα του λει , καλά θα σας πάρει πίσω και αυτός δεν παίρνει. Ρωτάω τη γραμματέα και μου λέει ότι τακτοποιήθηκε το θέμα , αλλά εγώ δεν έχω κάποια απόδειξη για αυτό, παίρνω την δημόσια υπηρεσία τηλ για να δω αν ο δικηγορος έστειλε τα χαρτιά που ζητήσανε και μου λένε ότι δεν έχουν λάβει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Τι να κάνω?
g_f Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Απευθύνεσαι σε άλλο δικηγόρο να σου κάνει την δουλειά και κλαίς τα 100. 1
lilika1973 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλω να του κάνω μήνυση, γιατί με ταλαιπώρησε και δουλειά δεν μου έκανε, και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί , αφού τον πλήρωσα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από lilika1973
Joshua21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, lilika1973 είπε Καλησπέρα!Έχω σοβαρό πρόβλημα με δικηγόρο, του έδωσα 100€ για να αναλάβει μια υπόθεση μου και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση . Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει, όταν παίρνω την γραμματέα του λει , καλά θα σας πάρει πίσω και αυτός δεν παίρνει. Ρωτάω τη γραμματέα και μου λέει ότι τακτοποιήθηκε το θέμα , αλλά εγώ δεν έχω κάποια απόδειξη για αυτό, παίρνω την δημόσια υπηρεσία τηλ για να δω αν ο δικηγορος έστειλε τα χαρτιά που ζητήσανε και μου λένε ότι δεν έχουν λάβει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Τι να κάνω? Καταγγελία στον δικηγορικό σύλλογο που ανήκει. Εφόσον βέβαια μπορείς να αποδείξεις ότι του έδωσες τα 100€.
lilika1973 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δυστυχώς δεν μου έδωσε απόδειξη, τι άλλο μπορώ να κάνω?
Joshua21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, lilika1973 είπε Δυστυχώς δεν μου έδωσε απόδειξη, τι άλλο μπορώ να κάνω? Χωρίς κάποιο αποδεικτικό δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις.
lilika1973 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον δυσφήμησω στους 5000 περίπου φίλους που έχω , να μην ξαναδεί ο κερατάς πότε πελάτη. Εγώ καίγομαι για την υπόθεση μου και αυτός με γράφει 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, lilika1973 είπε Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον δυσφήμησω στους 5000 περίπου φίλους που έχω , να μην ξαναδεί ο κερατάς πότε πελάτη. Εγώ καίγομαι για την υπόθεση μου και αυτός με γράφει Πρόσεξε μην βρεθείς και κατηγορούμενη για συκοφαντική δυσφήμιση. 10 1
Joshua21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, lilika1973 είπε Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον δυσφήμησω στους 5000 περίπου φίλους που έχω , να μην ξαναδεί ο κερατάς πότε πελάτη. Πρόσεχε μόνο μην σου κάνει αυτός μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, και τελικά σου κοστίσει η ιστορία πολλά περισσότερα από 100€.
korakios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, lilika1973 είπε Δυστυχώς δεν μου έδωσε απόδειξη, τι άλλο μπορώ να κάνω? μήνυση , βέβαια και το τηλεφώνημα που έγινε δεν αποδεικνύει οτι του έδωσες 100€ , απλά τον βρίσκεις απο κοντά και το συζητάτε καλύτερα
Nabuko Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 34 λεπτά πριν, lilika1973 είπε Καλησπέρα!Έχω σοβαρό πρόβλημα με δικηγόρο, του έδωσα 100€ για να αναλάβει μια υπόθεση μου και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση . Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει, όταν παίρνω την γραμματέα του λει , καλά θα σας πάρει πίσω και αυτός δεν παίρνει. Ρωτάω τη γραμματέα και μου λέει ότι τακτοποιήθηκε το θέμα , αλλά εγώ δεν έχω κάποια απόδειξη για αυτό, παίρνω την δημόσια υπηρεσία τηλ για να δω αν ο δικηγορος έστειλε τα χαρτιά που ζητήσανε και μου λένε ότι δεν έχουν λάβει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Τι να κάνω? Αν του τα έδωσες πριν 1 χρόνο και ακόμα δεν έγινε τίποτα έχεις δίκιο. Αν του τα έδωσες πριν 2-3 μέρες και περιμένεις να είναι ήδη στην δημόσια υπηρεσία μάλλον βιάζεσαι. Σε κάθε περίπτωση δες το σαν ένα μάθημα για την επόμενη φορά
tollisth Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μην μασας οποίος και αν ειναι δεν θα σε φαει κανεις τα λεφτα σου,μπορει οντως να τακτοποιήθηκε το θέμα σου όπως σου αναφέρει και να μην πήγαν τα χαρτιά ακόμη αν οχι μετα πας και τον βρίσκεις και λύνεις το θέμα
lilika1973 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Τα χρήματα του τα έδωσα πριν 15 μέρες περίπου, και τα χαρτιά είπε ότι τα έστειλε στο παρακαταθήκων και δανείων για να γίνει άρση της υποθήκης για το σπίτι μου (είχα πάρει στεγαστικό δάνειο και το ξεχρεωσα στις 1/10/21). Πήρα τηλ στο ταμείο παρακαταθήκων και μου είπαν ότι δεν έλαβαν τίποτα. (Αυτοί πάλι ούτε την απόδειξη εξόφλησης δεν μου έστειλαν)
GREGORYMO Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, lilika1973 είπε Τα χρήματα του τα έδωσα πριν 15 μέρες περίπου, και τα χαρτιά είπε ότι τα έστειλε στο παρακαταθήκων και δανείων για να γίνει άρση της υποθήκης για το σπίτι μου (είχα πάρει στεγαστικό δάνειο και το ξεχρεωσα στις 1/10/21). Πήρα τηλ στο ταμείο παρακαταθήκων και μου είπαν ότι δεν έλαβαν τίποτα. (Αυτοί πάλι ούτε την απόδειξη εξόφλησης δεν μου έστειλαν) Τα 100€ είναι προκαταβολή η η αμοιβή του ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα