visualizer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω οτι το θεμα ειναι ο εξωτερικος χωρος.. προφανως καποιος τον εχει βαλει στο ματι για τους δικους του λογους. Βάζεις καμερες και αναγκαστικα μηνυση . Λεω εγω τωρα μηπως και στο σημειο που το αφηνεις ενοχλει ; μια σκεψη αφου λες οτι δεν εχεις προηγουμενα κτλπ Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από visualizer
gazp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, visualizer είπε Δεν νομιζω οτι το θεμα ειναι ο εξωτερικος χωρος.. προφανως καποιος τον εχει βαλει στο ματι για τους δικους του λογους. Βάζεις καμερες και αναγκαστικα μηνυση . Λεω εγω τωρα μηπως και στο σημειο που το αφηνεις ενοχλει ; μια σκεψη αφου λες οτι δεν εχεις προηγουμενα κτλπ Όχι, ίσα ίσα. Όπως είπα εδώ και χρόνια όλοι βάζουμε τα αμάξια μας στο ίδιο σημείο, ο καθένας στο πεζοδρόμιο έξω απ το σπίτι του, σαν ένας άγραφος κανονισμός μεταξύ μας. Πιο παλιά γείτονας είχε 5 αυτοκίνητα και τα έβαζε όλα μπροστά σε εμάς, χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης, είναι περιοχή χωρίς πρόβλημα με το parking, βρίσκει κανείς απίστευτα εύκολα... Αν προλάβω αύριο θα κάνω μια βόλτα και απ την αστυνομία ενώ θα πρέπει να δω και για καμερα
agnostos13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 @gazp Φίλε τα πράγματα είναι απλά: Αν θες να το πας αμυντικά απλά βρίσκεις ένα κλειστό παρκινγκ, το βάζεις μέσα και ο «ζημιάρης» της γειτονιάς βρίσκει άλλον να ασχολείται (εκτός αν έχει προσωπικά μαζί σου οπότε θα σου κάνει άλλου είδους δολιοφθορές στο σπίτι κλπ). Ή αν θες να πας επιθετικά τον εντοπίζεις με κάποια κάμερα-συναγερμό με περιμετρικό ραντάρ και τηλεειδοποίηση και μετά αποφασίζεις αν και πως θα κινηθείς εναντίον του.
kSiS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα καλά. Επάνω στο πεζοδρόμιο παρκάρεις; Αυτό που είναι για τους πεζούς;
gazp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, kSiS είπε Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα καλά. Επάνω στο πεζοδρόμιο παρκάρεις; Αυτό που είναι για τους πεζούς; Καλησπέρα. Όχι, όλο το αμάξι βρίσκεται πάνω στο δρόμο, παράλληλα με το πεζοδρόμιο.
Klausx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Στις 29/10/2021 στις 2:50 ΜΜ, gazp είπε Καλησπέρα, Ότι λέει ο τίτλος...Εδώ και 2 χρόνια, απ' όταν αγόρασα μεταχειρισμένο ένα i20 με έχουν ταράξει στις ζημιές, συνήθως τη νύχτα ή όταν λείπουμε. Το καλύτερο απ' όλα; Μόνο το δικό μου αμάξι, κανενός άλλου, πλην μιας εξαίρεσης που θα αναφέρω παρακάτω....Σίγουρα είναι προσωπικό αλλά ειλικρινά απορώ γιατί....Είμαστε στη γειτονιά αυτή από το 1974 και δεν έχουμε αλλάξει κακή κουβέντα με κανέναν. Κατά καιρούς έχουμε ψυχρανθεί με κάποιους απλά γιατί είναι τέρμα μυστήριοι κι αυτό όχι με κακό τρόπο ή φωνές, απλώς δεν μιλάγαμε ο ένας στον άλλο. Ο καθένας αφήνει το αυτοκίνητο/αυτοκίνητά του μπροστά στο σπίτι του και μετά από τόσα χρόνια ο καθένας έχει τη θέση/τις θέσεις τους, αν αυτό δεν σας φαίνεται περίεργο, οπότε δεν υπάρχουν τσακωμοί για το θέμα του parking. Διαφορές γενικά δεν έχω με κανέναν, είμαι σπίτι - δουλειά, δουλειά - σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, με το που πήραμε το αμάξι, ξεκινήσαμε να το βάζουμε στη θέση του παλιού. Δεν περνάνε λίγες ημέρες και ο πίσω προφυλακτήρας έχει βουλιάξει όλος, σα να έφαγε κλωτσιά. Όχι απ την πλευρά που κοιτάζει στο δρόμο αλλά από αυτήν που κοιτάζει πεζοδρόμιο. Μετά από 2-3 μέρες πάλι, μια χαρακιά με κλειδί που ξεκινούσε από το εμπρός φως και κατέληγε στο πίσω, περνώντας ενδιάμεσα από πόρτες, κολώνες κ.ο.κ. Μέχρι να σκεφτώ τι θα κάνω, την άλλη μέρα μου είχαν ξηλώσει την κεραία του ραδιοφώνου, είχαν σπάσει και τη βάση που τη στηρίζει στο αυτοκίνητο και τα νερά σχεδόν έφτασαν τον ουρανό του αυτοκινήτου, 200€ ζημιά! Αμέσως ζήτησα από έναν καλό φίλο και γείτονα, οικοδόμο, να με βοηθήσει να φτιάξουμε μια μικρή ανηφορίτσα μεταξύ δρόμου & πεζοδρομίου ώστε να βάζω το αμάξι μέσα στην αυλή μου, όπου προφυλάσσεται από μάντρα. Έτσι και έγινε αλλά 2-3 μέρες μετά, μιας και το δικό μου αυτοκίνητο ήταν ασφαλές, την πλήρωσε το αμάξι του γείτονα που με βοήθησε: Το βρήκε χαραγμένο από μπροστά έως πίσω, του είχαν ρίξει οξύ η κάτι άλλο διαβρωτικό στον ουρανό με συνολικό κόστος ζημιάς στα 500€....Και στο καπάκι ήρθε η αστυνομία και του έκοψε κλήση για παράνομο παρκάρισμα (όλη η γειτονιά αφήνει τα αμάξια παράλληλα με το πεζοδρόμιο, αυτός είναι κοντά σε γωνία), ενώ θα έγραφαν και εμένα που είχα το αμάξι μέσα στην αυλή αλλά επειδή φυσικά δεν έχω άδεια parking, δεν είχα βάλει σήμανση "μην παρκάρετε" κλπ ή άλλα καραγκιοζιλίκια, τη γλύτωσα. Για μεγάλο διάστημα είχαμε ησυχάσει, κανένας στη γειτονιά δεν είχε παράπονο για ζημιές και το αμάξι ήταν ασφαλισμένο στην αυλή μου, μέχρι που για κακή μου τύχη, με τις βροχές, πριν λίγες ημέρες βούλιαξε ο βόθρος ο οποίος βρίσκεται στο "έμπα" για να μπει το αυτοκίνητο στην αυλή (άααααλλα έξοδα απο εκεί). Οπότε, με κρύα καρδιά το άφησα στο πεζοδρόμιο και σήμερα βρήκα μια ωραιότατη κλωτσιά που διέλυσε τον πίσω προφυλακτήρα, πάλι από τη μεριά του πεζοδρομίου. Το αυτοκίνητο μάλιστα το είχα βάψει πρόσφατα οπότε τσούζει διπλά και τριπλά η όποια ζημιά. Φυσικά όλα τα υπόλοιπα αμάξια είναι -ευτυχώς!- απείραχτα, μόνο εγώ είμαι το ζώον της υπόθεσης. Αν κάποιος/α είχε την υπομονή να διαβάσει ως εδώ, θα ήθελα τη συμβουλή σας σε κάποια πράγματα: 1) καλύπτει τίποτε η ασφάλεια μου; σίγουρα θα πρέπει να δω πάλι τι καλύψεις έχω, αλλά τι θα πρέπει να ψάχνω συγκεκριμένα; 2) Καλές και οι κάμερες αλλά πέρα απ' το να δώ την φάτσα του κερ@#@τά όταν θα μου κάνει την επόμενη ζημιά, δεν νομίζω να μπορώ να παρουσιάσω τα πειστήρια σε κάποιο δικαστήριο....Το πολύ πολύ να τον φοβερίσω ότι ξέρω τι κάνει και ότι θα του σπάσω τα πόδια 😛 Πραγματικά τι μέτρο να πάρω δεν ξέρω. 3) Τι στον κόρακα μπορώ να κάνω, πέρα απ' το να μετακομίσω αλλού; Υποψιάζομαι πολύ συγκεκριμένο γείτονα ο οποίος είναι και παλιάνθρωπος και ζηλιάρης αλλά χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Πάσα προσφορά ή πρόταση δεκτή, έχω απελπιστεί να ματώνω οικονομικά και να βγάζω και καινούριο εγκεφαλικό κάθε μέρα. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων. Απορώ τι περιμένεις να γίνει ακόμα για να βάλεις κάμερες, να το βρεις σκραπ; Με μία κάμερα 40-60 ευρώ εξωτερική θα κάνεις την δουλεία σου. https://www.skroutz.gr/c/688/kameres-parakolouthisis/f/917398/exoterikou-chorou.html Έχουν μέχρι και αισθητήρα κίνησης που στέλνει αλαρμ στο κινητό σου. 1
kSiS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, gazp είπε Καλησπέρα. Όχι, όλο το αμάξι βρίσκεται πάνω στο δρόμο, παράλληλα με το πεζοδρόμιο. Α συγνώμη, για μια στιγμή νόμισα πως η ιστορία διαδραματίζεται επάνω στο πεζοδρόμιο 😋
StamTheMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, kSiS είπε Α συγνώμη, για μια στιγμή νόμισα πως η ιστορία διαδραματίζεται επάνω στο πεζοδρόμιο 😋 Ενδεχεται να γινεται αυτο,και να το μαζεψε για να μην εκτεθει. Ενδεχεται επισης να μη μας λεει ενα μερος της ιστοριας.
gazp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ενδεχεται να γινεται αυτο,και να το μαζεψε για να μην εκτεθει. Ενδεχεται επισης να μη μας λεει ενα μερος της ιστοριας. Καλημέρα. Δεν το μαζεψα, ακριβως ετσι ειναι οπως τα λεω. Αν θελεις ανεβαζω και φωτογραφιες με καλυμενες πινακιδες, να δεις ολα τα αμαξια πως ειναι παρκαρισμενα. Ολη την ιστορια την ειπα, πιο απλα δεν γινεται να την πω. Αν δεν εχεις να προσθεσεις κατι ουσιαστικο στο τοπικ, οι πονηραδες να λειπουν. Αυτο ελειπε να ημουν καπου λαθος η παρανομος και να ανοιγω ολοκληρο θεμα να ζηταω λυση και να τρωω το χρονο ολων. 1
UncleKim Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν βάζεις μια κάμερα να δεις τουλάχιστον ποιος είναι? Αν μάθεις ποιος είναι, μπορεί να σου λυθούν ίσως οι απορίες στο γιατί το κάνει και από εκεί όλα να πάρουν τον δρόμο τους. Στην θέση σου, θα είχα βάλει ήδη κάμερα και δεν θα το συζητούσα άλλο. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από UncleKim
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μετά από τόσες ζημιές τι περιμένεις για να βάλεις κάμερα, να το βρεις πρώτα κομμένο στην μέση? Εγώ θα είχα βάλει 5, όχι μόνο μία
gazp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Μετά από τόσες ζημιές τι περιμένεις για να βάλεις κάμερα, να το βρεις πρώτα κομμένο στην μέση? Εγώ θα είχα βάλει 5, όχι μόνο μία Ο μόνος λόγος που δεν έχει μπει κάμερα ήταν γιατί μέχρι και καμμιά δεκαριά ημέρες πριν το αμάξι ήταν ασφαλισμένο εντός της αυλής και δεν ήταν ένα έξοδο που είχα προγραμματίσει η κάμερα. Τέλος του μήνα μόλις πληρωθώ, γιατί όσο κι αν φαντάζει αστείο το ποσό , αυτή τη στιγμή δεν με παίρνει για τίποτε έξτρα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από gazp 1
StamTheMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, gazp είπε Αν δεν εχεις να προσθεσεις κατι ουσιαστικο στο τοπικ, οι πονηραδες να λειπουν. Αυτο ελειπε να ημουν καπου λαθος η παρανομος και να ανοιγω ολοκληρο θεμα να ζηταω λυση και να τρωω το χρονο ολων. Εχω προσθεσει ουσιαστικη λυση απο την αρχη. Δεν εισαι ο πρωτος που το κανει αυτο εδω μεσα,ουτε ο τελευταιος. Εσυ εγραψες οτι παρκαρετε στο πεζοδρομιο,και ολοι καταλαβαμε οτι καταλαβα και εγω. Αυτα για τις πονηραδες να τα πεις αλλου σε παρακαλω.
gazp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εχω προσθεσει ουσιαστικη λυση απο την αρχη. Δεν εισαι ο πρωτος που το κανει αυτο εδω μεσα,ουτε ο τελευταιος. Εσυ εγραψες οτι παρκαρετε στο πεζοδρομιο,και ολοι καταλαβαμε οτι καταλαβα και εγω. Αυτα για τις πονηραδες να τα πεις αλλου σε παρακαλω. Ότι να ναι. Δεν είπα ποτε ότι παρκάρω πάνω στο πεζοδρόμιο, ουτ εγώ ούτε κανενας. Το ότι το κάνουν άλλοι δε σημαίνει ότι το κάνω κι εγώ, οπότε να μην είσαι τόσο σίγουρος για πραγματα που δεν γνωρίζεις. Και επειδή το συνεχίζεις, το Σάββατο που θα βρίσκομαι πρωί σπίτι θα ανεβάσω φωτογραφίες με καλό φωτισμό, έτσι, επειδή επιμένεις. Τις λύσεις τις έχω δει όλες, καμμια λύση δεν αρνήθηκα και εξήγησα ότι θα γίνουν όλα. Και όσο για το πονηραδες θα επιμείνω, μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Από εμένα τέλος εδώ, το Σάββατο θα δεις και φώτο. Δεν έχω καμμια διάθεση να το συνεχίσω, καλή συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα