Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gazp είπε

Υποψιάζομαι πολύ συγκεκριμένο γείτονα ο οποίος είναι και παλιάνθρωπος και ζηλιάρης αλλά χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν.

Βαζεις καμερα και φωτοκυταρο στην εισοδο.

Η καμερα φυσικα να κοιταζει το αμαξι.

Ακομα και το φωτοκυταρο ειναι πιθανον να τον αποτρεψει.

Οτι δεις στην καμερα,μετα κανεις μηνυση και λες οτι τον ειδατε με κατι φιλους σου αλλα δεν τον προλαβατε.

1 ώρα πριν, MrRush είπε

Εγώ αν τον ήξερα θα του έστελνα στο σπίτι παραγγελίες από όλα τα φαγάδικα της πόλης, φυσικά με πληρωμή κατά την παραλαβή και ανώνυμα :D 

Και; Τι; Δε θα τις παραλαμβανει,και απλα θα ταλαιπωρησεις και θα ΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ασχετο κοσμο χωρις λογο.
Τα σκεφτεστε αυτα καθολου;

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εγω εδω θεσσαλονικη πριν καποια χρονια ειχα παρομοιο θεμα (ακομα και μεσα στην πιλωτη μας οταν πηραμε μτχ αμαξι και ειχε αθηναικες πινακιδες , αναγκαστικα να αλλαξω πινακιδες (δηλωσα οτι κλαπηκαν και βγηκαν νεες, μου το προτεινε ο ασφαλιστης)

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Εγω εδω θεσσαλονικη πριν καποια χρονια ειχα παρομοιο θεμα (ακομα και μεσα στην πιλωτη μας οταν πηραμε μτχ αμαξι και ειχε αθηναικες πινακιδες , αναγκαστικα να αλλαξω πινακιδες (δηλωσα οτι κλαπηκαν και βγηκαν νεες, μου το προτεινε ο ασφαλιστης)

Πες μου οτι τρολαρεις..

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Πες μου οτι τρολαρεις..

Όχι δυστηχως στη γειτονιά ότι κυκλοφορεί πάνω από 2-3 μέρες συνεχόμενα έχει κτυπήματα, γδαρσιματα και ζημιές

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Όχι δυστηχως στη γειτονιά ότι κυκλοφορεί πάνω από 2-3 μέρες συνεχόμενα έχει κτυπήματα, γδαρσιματα και ζημιές

Αρα στο ΑΜΑΝ δεν καναν πλακα..

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Πες μου οτι τρολαρεις..

Δεν ειναι και τοσο παραλογο

3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Δεν ειναι και τοσο παραλογο

Παρολογο ειναι,αλλο που μπορει να το εχετε συνηθισει.

Στο παραπανω βιντεο αναφερομαι και εγω.

Δημοσ.

Συναγερμό δεν εχει; Μήπως να εβαζες κάποιον που να ειχε ειδοποιηση οταν το χτυπάνε, γιατι για να κανει βαθουλωμα ο προφυλακτήρας, θα ταρακουνιεται ολοκληρο.

Δημοσ.

Σκοπετο με καποιον αξιοπιστο φιλο/συγγενη, μεχρι να τον πιασεις επ αυτοφορω.

Το τι θα κανεις απο εκει και μετα θα ειναι μυστικο που θα το παρεις μαζι σου...

• Like 1
Δημοσ.

Οτι ειναι σε εξωτερικο χωρο υποκειται/εκτιθεται κ σε ζημιες δυστυχως.Αν το κοστος σε προβληματιζει επενδυσε σε ενα κλειστο/φυλασσομενο παρκιν με μηνιαια συνδρομη για να διαφυλαξεις την περιουσια σου.Λοιπες πρακτικες -κατινιστικες κατ εμε-σε ριχνουν στο επιπεδο του καμμενου που στο γρατζουναει κ μονο το εγω σου θα δικαιωσουν ενω στη χειροτερη μπορει να βρεθεις μπλεγμενος εμμεσσα η αμεσα,απο μια απλη αψιμαχια καυγα με τον τρομπα που το κανει,εως νομικα τραβηγματα κ λυση δε θαχεις.

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...