StamTheMan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, gazp είπε Υποψιάζομαι πολύ συγκεκριμένο γείτονα ο οποίος είναι και παλιάνθρωπος και ζηλιάρης αλλά χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Βαζεις καμερα και φωτοκυταρο στην εισοδο. Η καμερα φυσικα να κοιταζει το αμαξι. Ακομα και το φωτοκυταρο ειναι πιθανον να τον αποτρεψει. Οτι δεις στην καμερα,μετα κανεις μηνυση και λες οτι τον ειδατε με κατι φιλους σου αλλα δεν τον προλαβατε. 1 ώρα πριν, MrRush είπε Εγώ αν τον ήξερα θα του έστελνα στο σπίτι παραγγελίες από όλα τα φαγάδικα της πόλης, φυσικά με πληρωμή κατά την παραλαβή και ανώνυμα Και; Τι; Δε θα τις παραλαμβανει,και απλα θα ταλαιπωρησεις και θα ΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ασχετο κοσμο χωρις λογο. Τα σκεφτεστε αυτα καθολου;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Εγω εδω θεσσαλονικη πριν καποια χρονια ειχα παρομοιο θεμα (ακομα και μεσα στην πιλωτη μας οταν πηραμε μτχ αμαξι και ειχε αθηναικες πινακιδες , αναγκαστικα να αλλαξω πινακιδες (δηλωσα οτι κλαπηκαν και βγηκαν νεες, μου το προτεινε ο ασφαλιστης) 1
StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, Inuyasha είπε Εγω εδω θεσσαλονικη πριν καποια χρονια ειχα παρομοιο θεμα (ακομα και μεσα στην πιλωτη μας οταν πηραμε μτχ αμαξι και ειχε αθηναικες πινακιδες , αναγκαστικα να αλλαξω πινακιδες (δηλωσα οτι κλαπηκαν και βγηκαν νεες, μου το προτεινε ο ασφαλιστης) Πες μου οτι τρολαρεις..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πες μου οτι τρολαρεις.. Όχι δυστηχως στη γειτονιά ότι κυκλοφορεί πάνω από 2-3 μέρες συνεχόμενα έχει κτυπήματα, γδαρσιματα και ζημιές
adi32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Πήγαινε στην αστυνομία και δες τι θα σου πουν
StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Όχι δυστηχως στη γειτονιά ότι κυκλοφορεί πάνω από 2-3 μέρες συνεχόμενα έχει κτυπήματα, γδαρσιματα και ζημιές Αρα στο ΑΜΑΝ δεν καναν πλακα.. 2
SabotazNic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πες μου οτι τρολαρεις.. Δεν ειναι και τοσο παραλογο 3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Όχι δυστηχως στη γειτονιά ότι κυκλοφορεί πάνω από 2-3 μέρες συνεχόμενα έχει κτυπήματα, γδαρσιματα και ζημιές
StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Δεν ειναι και τοσο παραλογο Παρολογο ειναι,αλλο που μπορει να το εχετε συνηθισει. Στο παραπανω βιντεο αναφερομαι και εγω.
SabotazNic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Παρολογο ειναι,αλλο που μπορει να το εχετε συνηθισει. Στο παραπανω βιντεο αναφερομαι και εγω. Ειχε γινει οντως, μετα απο αγωνα μπασκετ στην Πυλαια
StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ειχε γινει οντως, μετα απο αγωνα μπασκετ στην Πυλαια Δεν αμφιβαλω. Αλλα οχι οτι δεν ειναι παραλογο.
papapontikas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 dashcam. Ενα φτηνο xiaomi στα 60 -70 ευρω η κατι αλλο που να εχει ανιχνευτή κινησης για να καταγραφει και οταν ειναι παρκαρισμένο.
Dark_Nightfall Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αρα στο ΑΜΑΝ δεν καναν πλακα.. 1
Liverpool89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Συναγερμό δεν εχει; Μήπως να εβαζες κάποιον που να ειχε ειδοποιηση οταν το χτυπάνε, γιατι για να κανει βαθουλωμα ο προφυλακτήρας, θα ταρακουνιεται ολοκληρο.
>>Morpheus>> Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Σκοπετο με καποιον αξιοπιστο φιλο/συγγενη, μεχρι να τον πιασεις επ αυτοφορω. Το τι θα κανεις απο εκει και μετα θα ειναι μυστικο που θα το παρεις μαζι σου... 1
magicnumbers Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Οτι ειναι σε εξωτερικο χωρο υποκειται/εκτιθεται κ σε ζημιες δυστυχως.Αν το κοστος σε προβληματιζει επενδυσε σε ενα κλειστο/φυλασσομενο παρκιν με μηνιαια συνδρομη για να διαφυλαξεις την περιουσια σου.Λοιπες πρακτικες -κατινιστικες κατ εμε-σε ριχνουν στο επιπεδο του καμμενου που στο γρατζουναει κ μονο το εγω σου θα δικαιωσουν ενω στη χειροτερη μπορει να βρεθεις μπλεγμενος εμμεσσα η αμεσα,απο μια απλη αψιμαχια καυγα με τον τρομπα που το κανει,εως νομικα τραβηγματα κ λυση δε θαχεις. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα