atrigane Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Εμένα πάντως tfsi 2.0 με 200 από το εργοστάσιο μέσα προτείνει 95άρα. Τώρα με το πρόγραμμα που έχω σαφώς και βλέπω διαφορά με την 100άρα. Αλλά την πίνει νεράκι. Υπόψιν ότι δουλεύω υγραέριο.
filarhos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Και πως πάει με το υγραέριο; Πόσο βενζίνη καίει και πόσο υγραέριο; Είναι καλός κινητήρας... Υ.Γ. Πάντα στο μυαλό μου είναι η μετατροπή-αλλαγή κινητήρα αλλά μάλλον θα άλλαζα τελικά αυτοκίνητο φιλικό προς το υγραέριο...
atrigane Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Κάνω γύρω στα 400-450 χλμ με 40λιτρα υγραέριο και το ντεπόζιτο βενζίνης 70 λίτρων κρατάει 6-7 γεμίσματα lpg ανάλογα με το πόδι. Που και που το πλακώνω αλλά δεν το σκίζω. Κοντεύει 200χιλιάδες χλμ και το λυπάμαι. Με 18ρες ζάντες και 1ο στάδιο.
filarhos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, atrigane είπε Κάνω γύρω στα 400-450 χλμ με 40λιτρα υγραέριο και το ντεπόζιτο βενζίνης 70 λίτρων κρατάει 6-7 γεμίσματα lpg ανάλογα με το πόδι. Που και που το πλακώνω αλλά δεν το σκίζω. Κοντεύει 200χιλιάδες χλμ και το λυπάμαι. Με 18ρες ζάντες και 1ο στάδιο. Μια χαρά είναι αναλογικά εγώ θα έβγαζα 500-600 με 40 λίτρα (λογικά καίει 20-25% λιγότερο)... Πόσα χλμ έχεις υγραέριο; Μήπως έχει κοιτάξει για επικαθίσεις που γεμίζουν μαυρίλα, μήπως πλέον με το υγραέριο δεν γεμίζουν ή και καθαρίζουν; Υ.Γ. Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα με εγκαταστάτη και σύστημα! Γενικά το ψάχνω χρόνια να ξεκουράσω το πετρελαιάκι μας...
atrigane Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Έχει 100χιλ με υγραέριο από τα 190χιλ συνολικά. Δεν έχω κοιτάξει για επικαθίσεις, θα έπρεπε; Στην κάρτα καυσαερίων προχτές ο τύπος μου είπε ότι είναι πεντακάθαρο αν λέει κάτι. καίει λάδι κάθε 3χιλ 1 λίτρο-τι πρωτότυπο!! Το οποίο υπήρχε εξαρχής. Αν το σκίζω θέλει συμπλήρωμα κάθε 2500.. (καλός ο κινητήρας αλλά ιδανικά θέλω να τον αλλάξω με κάτι πιο δυνατό όμως φοβάμαι το αποτέλεσμα).
filarhos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δεν νομίζω ότι είναι στην προβλεπόμενη συντηρηση, απλώς είχα μια σκέψη ότι ίσως με τα μπεκ υγραέριο να καθαρίζουν το πίσω μέρος των βαλβίδων εισαγωγής. Εγώ με 3χιλχλμ τον χρόνο δεν χρειάζεται να συμπληρώσω τίποτα στιυς 18 περίπου μήνες που ζητάει αλλαγή λαδιών... Αλλά γενικά δεν ξεπερνάω τα 100 και τις 3χιλστροφες ούτε στην εθνική οδό... Εκτός από το καθιερωμένο ταξίδι Β Ελλάδα στους συγγενείς όπου εκεί είναι στις 4χιλ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα