Tony10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας, αρχικά έχω μία 50A7100F HISENSE smart tv στο σαλόνι και σκέφτομαι να αγοράσω ακόμα μία για ένα ξεχωριστό δωμάτιο στο σπίτι. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να κάνω screen casting το desktop pc μου(ethernet connection) στις τηλεοράσεις. Το laptop και το κινητό μου λειτουργούν κανονικά ενώ το PC που δεν εχει wifi/bluetooth δεν λειτουργεί. Τι επιλογές έχω? Έχω ψάξει και σκέφτομαι τις εξής αλλα δεν ξέρω εάν θα λειτουργήσουν: 1) Αγορά WIFI adapter για το desktop (δεν γνωρίζω ποιο θα υποστηρίζει miracast ή anyview cast ... ή πως ονομάζεται τέλος πάντων ). Αλήθεια η σύνδεση λειτουργεί μέσω του ρουτερ ή θα έχει θέμα εμβελειας άμα ειναι απευθείας στην τηλεόραση μέσω wifi? 2) Αγορά Google TV Chromecast ή κάτι αντίστοιχου (βέβαια η τηλεόραση είναι ήδη "smart tv" οπότε δεν ξέρω πόσο αξίζει κάτι τέτοιο. Επειδή με ενδιαφέρει πιοπολύ η δεύτερη τηλεόραση που θα αγοράσω προσεχώς, μπορώ να κοιτάξω κάποια επιλογή να έχει ώστε να είναι έτοιμη για τέτοια λειτουργία με τον σταθερό μου?. πχ να έχει Chromecast? Ευχαριστώ πολύ!
ekkli Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Το 2 δεν δουλεύει. Μάλλον, δεν είναι αυτή η λειτουργία του ChromeCast. To pc είναι πολύ μακριά για να τραβήξεις καλώδιο και να κλωνοποιήσεις την οθόνη του υπολογιστή;
kallonos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Η μόνη λύση είναι η πρώτη. Γιατί το pc την αναγνωρίζει απευθείας σαν ασύρματη οθόνη. Μπορείς να πάρεις μια pci κάρτα εγώ για παράδειγμα έχω αυτή και δουλεύει μια χαρά. Εκτός ότι σου βάζει wifi στο pc σου βάζει και Bluetooth.
Tony10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Επειδή ασχολήθηκα λίγο με την Hisense που δεν έχει chromecast αλλά έχει anyview cast, το desktop pc μου την "βλέπει" κανονικά μεσα του chrome ή edge browser στις επιλογές για cast. Το θέμα είναι ότι λεει οτι δεν υποστηρίζεται το cast όλης της οθόνης μου αλλά μόνο το youtube για παράδειγμα (λόγω της τηλεόρασης). Πιστεύω ότι με ένα chromecast θα γίνει η δουλειά (βλέπω και πολλούς στο internet να λένε ότι δεν έχει σχέση αν είναι wifi ή ethernet αρκεί να είναι στο ίδιο subnet οι συσκευές), οπότε μάλλον εκεί καταλήγω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα σκεφτώ και την pci κάρτα πάντως επειδή ήθελα και bluetooth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα